Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 417
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Countryside
Ух, много сте писали, ама то с това кофти време вчера...сега по ред на номерата, ще гледам да не забравя някой!

Първо, честито на всички именници, малки и големи!

Сирос, честито на рожденника! Здраве и щастие желая!

Демич, честита именничка и на теб! Здрава и весела да е!

Пандичке, почти сме съседки значи, аз съм в Мотописта, откъм Южния. НапраУ идеалнУ!

Веселинкова, да се оправяш!

Пийк, малък е твоят син да си играе сам. Моята близо до към 5г изобщо не се заиграваше сама, все й беше скучно, трябваше аз да играя с нея или с други деца, така че ще почне и сам да си играе, скоро...

Добри, аз имам много добър приятел, който е бил направо дебеличък преди пубертета. Сега е 190см и няма 100кг, левент. Ще се оправи детето през пубертета, но диета и спорт са си много добра идея, защото изграждат навици. Обаче не разбрах какви дървета сте катерили Joy

Нещо манджи гледам обсъждате - за днес планирам тиквена крем супа и ще метна нещо цър-пър, че при нас без месо на масата е сложно.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 16:33 от Г-жа Букет

# 1 726
  • Пловдив
Оплаквам се от поредната тъпотия ...имам предвид задание по Предприемачество. То е есе на тема най-големите иновации...могат да си избират м/у Gmail, Google apps  и т.н Head Band

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 16:50 от mystic woman

# 1 727
Ще кажете че пак мърморя, ама какво друго да кажа...
Писах на Самсунг за България относно батерията на телефона ми. Днес имам отговор да се обърна към оторизираните сервизи, които могат да ми продадат оригинална батерия за телефона. Звъня аз на първия - нямаме, щото Самсунг не я произвеждат вече. Звъня на втория - ми нямаме. Ми защо тогава, уважаема къдрава с руно госпожо от екипа на Самсунг, ме пращате да гоня Михаля? Нима точно вие не знаете кое не се произвежда вече?
Върнах и имейл и я попитах прочела ли е за кой модел я питам, който не се произвежда вече, и защо ме препраща към сервизи, или просто така, спейки, ми е отговорила...
Много се ядосах. Да исках да свършиш работа в БГ, ми не можеш да я свършеш. То некадърници навсякъде, как да я свършиш. Само с един кадърен /аз!/, как да стане работата Stuck Out Tongue Closed Eyes
Абееееееееееее....

# 1 728
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Оплаквам се от поредната тъпотия ...имам предвид задание по Предприемачество. То е есе на тема най-големине иновации...могат да си избират м/у Gmail, Google apps  и т.н Head Band

Microsoft може ли?
Wink да обясните как никой не вярвал, че фирма която е микро и софт ще има успех в този мъжки свят.
Simple Smile

# 1 729
  • Пловдив
Оплаквам се от поредната тъпотия ...имам предвид задание по Предприемачество. То е есе на тема най-големине иновации...могат да си избират м/у Gmail, Google apps  и т.н Head Band

Microsoft може ли?
Wink да обясните как никой не вярвал, че фирма която е микро и софт ще има успех в този мъжки свят.
Simple Smile
Simple Smile
Нямам идея и вече не ща и да питам. За утре е, ама моя що да се сети днес  Close И утре тест по Биология има...
Написал е 10 реда и туй то...ма нищо общо с есе. Обаче аз също не мога да се включа.Точка.

# 1 730
Ооооххххх Joy ни мога Joy
Добриии, брилянтно чувство за хумор! Брилянтно!

Мистик, как добре те разбирам. Добре, че тия времена при мен минаха, та си отдъхнах от стреса "за утре първия час ни искат гланцова хартия/нотна тетрадка/транспортир", казано вечер след миене на зъбите и точно преди заспиване

# 1 731
Заиграва се вече моя. Днес си наредил кучетата от пес патрул и го чувам как им говори: маршал, ела в базата, Чейс, ела в базата... А ги е гледал малко.. как го е запомнил това...?
Аз пръснах едни цариградски кюфтетата, отивам да им правя пюре

# 1 732
  • Пловдив
Заиграва се вече моя. Днес си наредил кучетата от пес патрул и го чувам как им говори: маршал, ела в базата, Чейс, ела в базата... А ги е гледал малко.. как го е запомнил това...?
Аз пръснах едни цариградски кюфтетата, отивам да им правя пюре
на приятелка детето така научи английски...пускаха и само детски на англ.език.

# 1 733
Аз много малко му давам да гледа. Петък след градина и малко през почивните дни. Но само на български

# 1 734
Чироз,здрав да е рожденика!
Деми,весел имен ден на щерката! Здрава да е!
Наздраве да ви е,весела вечер на празнуващите!
Глава ме боли,криво ме е та чак не ми се говори.

# 1 735
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
някой го беше формулирал много точно: "у дома съм на all inclusive=всичко включено - пералня, миялна, печка, ютия..."

Sad след малко и аз се връщам на "ол инклузива" Sad
Аз нямам миялна и сушилня. HB за мен.😁

# 1 736
Аз съм от старовремските квартири...само спане предлагам. Ник'ъв инклузив вътре.
Хей ръчички хей ги две..всеки ги има 😉..не само аз вкъщи.

# 1 737
Смених гардероба със зимни дрехи..нам за какво са ми толкова пуловери и ризи като съм си основно у дома... най- много в квартала да се разходя или да напазарувам. А ако ни заключат хептен няма смисъл от тях..ще ми омалеят Wink

# 1 738
Сирос, да ви е живо и здраво скорпиончето!
Деми и твоята именичка само хубави неща да ѝ се случват!
На работа ми идеше да нокаутирам една кокошка /що ли обиждам кокошките/.
Сега изпитвам младежа - На прощаване, ако продължаваме така ще се впиенча. Една чаша няма да ми стигне. Горкия Ботев.

# 1 739
Да е жива и здрава именичката на Деми. Някак съм я пропуснала, но все още е Димитровден.

Притеснено ми е, мислех един проблем, заболя ме глава, отзад и отгоре. Сега се чудя кръвното вдигнала ли съм го или ми е паднало. По принцип ми е ниско и като падне още, почва някакво такова главоболие.

Общи условия

Активация на акаунт