Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 396
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 875
  • софия
Добро утрооо 🌸 Ако можехте да ме видите сега щяхте много да се смеете-белите ми ризи за работа не изсъхнали на терасата и сега суша едната със сешоар. Така почва моята сутрин днес 😁
Хубав ден,момичета, за мен ще е работен.

# 1 876
Почвай ги с ютията, Дари.
Добро утро. Пратих голямото на градина, малкото най-после взе да се заиграва малко с играчкте и се кефи на един мега грозен жираф Simple Smile
Оф, трябва да ходя до социалните.

# 1 877
След поредната тежка нощ с малкото, най-накрая успя да заспи за повече от 20 минути. Смея да вярвам,че най-лошото мина и зъбките са пробили добре. Или пък заспа от изтощение?!!!
Тук е дъждовно и мрачно,на мен не ми се мърда от леглото и най-вероятно ще пропуснем закуската с малкото.
Дари,права е Пийк,с ютията по-бързо ще изсъхне.

# 1 878
Здравейте, бамбини!!! И язе съм тука!! Пия  кафенцето на комшуто Мистик и пия антибиотик! И ще се понасям по центрото да дирим читав климатик!! Ни мо'а да насмогна със сметки на две духалки! 😀
После на доктор!
Лек да е денят ви!!! 🍀

# 1 879
  • Бургас
При тези мъгли и влаги,оставай влажните дрехи от вечерта вътре в къщи.
Едвам събудих малката.Клати се като матрьошка до училище.Имах чувството,че ще заспи в движение.

# 1 880
  • софия
Ей Богу не ми е ден днес. Сега тръгнах да си изправям косата,включила съм пресата и като понечвам да я взема гледам,че кабелът й се опрял в плочката и се разтопила част от него. Еатествено не намирам къде съм забутала другата преса. Еми ще ходя като разплетена дамаджана в главата.
Славке,трябваше, ама де акъл в моята кратунка да се сетя.

Веси, с климатик е много по-добре-и повече топли и по-малки сметки. Тъй че добре си се ориентирала.

# 1 881
Аз изобщо не оставям дрехи навън. То сутрин си е мъгла,влажно,няма как да ги вземеш сухи. Вътре си съхнат.
Добро утро!
На Съни и Веси стискам палци за прегледите и изследванията! Да се похвалите. 🤗
Аз трябва да излизам да плащам сметки и да се видя с една приятелка,ама ще видим кога. Имам да прибирам цветя,да пресаждам едни алоета,че пръснаха саксията.. 😁 И те такива работи. 😄
Хубав ден! 🌺🍂🍁

# 1 882
На моите деца им искат компютър с камера и микрофон. Те са двама, значи два трябва да осигуря. Ще има да чакат. Класната на единия си позволила да обсъжда кои имат пари и кои могат да си позволят да купят. Моите деца не получават стипендия, надвишаваме дохода и явно ни е сложила в графа "заможни" да си купят техника. Вчера звънях на сервиза, където дадохме компютъра на ремонт. Доколкото разбрах не знаят защо "забива", но му инсталирали н'ам какво си и ни го връщат. Гаранцията му изтече, оправяйте се.

# 1 883
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
казаха да се готвим за хоум офис.
което значи, че има позитивен, но си мълчат и не признават.
не знаем кой е, значи не знаем дали сме контактни и дали да се карантиираме.
м@@@@ му!

# 1 884
На циганите нали купиха таблети. Що ви искат комп? Нахалници..

На таблет не става ли Даре?

# 1 885
  • Пловдив
Ужас до ужаса...ще ни довършат тотално.

# 1 886
На никакъв таблег няма да поцволя да се дзвери моето. Ще ме прощават. С тези проблеми с очите как пък не ще го оставя да виси кат сопол пред устройство. Да казва страница и задача и да пише. Ако трябва присъствие аз ще се включвам от телефона през прохила му в тиймса и да ме /го отблезва кат присъствал.

Така съм решила аз.

# 1 887
Оф, сега ще ме почнат с ДО на вайбър, че и отчет ще ми искат, каква съм я свършила Imp Joy
Палчета за Съни и Весето Flowers Four Leaf Clover

# 1 888
  • София
Здравейте!

На работа съм вече. Тази сутрин детето влезе в училище една минута преди началото на часа. Не се брои закъсняла, надявам се. Едва я измъкнах от леглото сутринта. И не стига, че едва става, а си прави устата да я будя в 3 ч, че тогава давали някакво детско по незнам коя програма. Laughing  Това дете май иска да ме умори от смях или от безсъние. Но май не се шегуваше, та от безсъние ще се гътвам значи, а не от смях. Само дето няма да я огрее това детско.

# 1 889

Добър ден!
Пях в колата,стана ми смешно и си викам,я да поздравя онея бамбини.
Хубав да ви е деня,усмихнат,спокоен!

Общи условия

Активация на акаунт