Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 68 014
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 90
А някои от недовършените са такива интриганти и клюкари, че... Изумена съм.  Да се чуди човек що все жените набеждават в това.
Е, защо ... все някой трябва да е набеден 😊
До човек си е, няма мъж, няма жена.
PS - извинявай, как ти е ника?

# 91
  • Варна
За малко да ви изгубя, спи ми се и не съм в час изобщо. Искам почивка една седмица поне.

# 92
А някои от недовършените са такива интриганти и клюкари, че... Изумена съм.  Да се чуди човек що все жените набеждават в това.

Ахъм...кат моя проС колега.

# 93
Мойто мнение е, че мъжете са много по- големи клюкари и интриганти от жените.
Такива индивиди познавам, че са като бабичките по селата, само клюкарстват кой какво.

# 94
  • София
Де сте, бре? Що чините? Пиете ли, ядете ли?

# 95
  • софия
Тука,тука. Аз се излежавам пред тв и се опитвам да не задремя.

# 96
И двете и двете.Наздраве!

# 97
  • София
Дари, дремвай,  бе, душко, щом душичката ти това сака. Почивния ден за това е даден . Когато завъдиш челяд ще стоиш зорлем будна до изнемога. Сега няма за оти.

Крот, наздраве и на теб!

# 98
Ма как да няма бе,Панде? Тя тая наща заспалата,как ще го намери това гадже от дивана в мамата от мамата главата и в хладилника.
Даро,да ставаш!

# 99
Даре, живей доде можеш и спи дорде можеш, че после ни кекс, ни сън, ни нищо... поне за известно време.
Благодаря за стиснатите палчета, уж всичко е наред. Успяха да ме  вбесят в клиниката обаче, пари в пликче да ми искат за тва че някой си е свършил работата, ай сиктир. Ще ги видят га този дет ми иска пликче, дойде и ми даде едно, че аз си върша съвестно работата.
Наздраве с биричка и компири Simple Smile

# 100
Дзак, девочки!! Ей ма на, с чаша винце, компири на салата, тела с бг мама и пей, сърце!!! Наздраве, мацки!! Тука съм и сЪ ша пофаля, че утре съм съботянка!!!! 👋👋👋

# 101
  • France
Добре си е Дарето. Половината форум и завижда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 102
Фил, как си?

Дзак и от мен с кавърма,  гъбена супа и вино.

# 103
  • Пловдив
Аз вече у кревата Stuck Out Tongue Winking Eye  с тел.и филм, де...Дойдохме у свеки, че не бяхме се вясвали отдавна...все задачи. Мъжете и племеника утре на риба, аз ще мързелувам и вечерта у зълва ми на гости, ама хапването от нас, че мм не е черпавал за инджинерството Simple Smile

Тета, кво рече чичко доктор?

# 104
Тука съм и сЪ ша пофаля, че утре съм съботянка!!!! 👋👋👋
Ей това е приказка! Честито, гледай само да не станеш пак, погрешка, в ранни доби Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт