Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 309
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 070
Тези от Пощенска ми лазят по нервите. В тяхната разпечатка липсва плащане през август, все едно не съм плащала. Иначе през октомври са ми дръпнали парите, заради "направено плащане на 20.08." В Ти би ай имат превод на 23-24 август (не запомних точната дата, днес трябва да е готов документа). Питам я тази от банката от чия сметка са превели парите, след като не е от моята?! Тя ми обяснява, че сега е направено "осчетоводяването". Пак я питам как така има постъпление към търговеца, а от сметката ми през август не са теглени пари според тях? Тя пак си бае за "по-късно осчетоводяване".  Има ли някой, който ги разбира тези работи, че да ми каже как да си търся правата?

# 2 071
  • Пловдив
Какво късно осчетоводяване...? И то за два месеца...не мисля, че е от това. Седмица-да. Ходи да разнищиш...

# 2 072
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз съм решила да се развеждам с пощенска, но не се ориентирам къде да бягам. Sad
нищо не разбирам от финански, но не е нормално това тяхното. всички такси се вдигнаха, всичко стана сложно...

# 2 073
  • София
Добро утро, не мога да ви изчета. Пътувам обратно към вкъщи от офиса, колегата, с който работим заедно на едно бюро е с температура, карантинираха ме поне докато му излезе пср-а, сигурно ако е положителен и аз пак трябва да се тествам.

# 2 074
Мислих да ви изненадам сички,с едно О’рахал в 4,ама викам ай да не се вторачвам рано рано в телефонЯ. 😁
Съни,и аз всяка година си викам - другата ще е с дечица,ама нещо се дърпам още.😂 То и с тези пандемии и работи,не върви да каня в клуб или сладкарница,а вкъщи няма шанс да си го причиня. То нямаме и много познати дечица,3-4-5,като не дойде 1-2 и се обезсмисля. Тя си ги познава от ДГ,но аз майките не. Та и тая година ще сме си семейно.
Вчера водата дойде в 21:30! Безобразие просто. Да оставиш хората два дена без вода. Бясна бях,нито готвих,нито се къпах,щот вече се бях катурнала като я пуснаха.
Дано днес да не я спират,че имам пералня да пускам.
Айде О’рахал на сите! 😁🌺

# 2 075
Добро утро!
Едва станах тая утрин.
Добри, без претенции да разбирам, но съм доволна от ЦКБ. Единствената ми забележка е ниския лимит за теглене от АТМ - 400 лв.

Мистик, днес кафето е много нежно 😍

Леко да минава петъка и който е почивка далеч да стои от тв. От сутрин до вечер се върти КОВИД темата, поднесена така, че да развиеш симптоми на тревожно разстройство. Това ми е оплакването.

# 2 076
Блонди..що ще правиш тест. Той ако е положителен, ти излизаш 10 дни карантинка. Не става ли така?

# 2 077
Аз съм на Уникредит,но не съм доволна,специално от нашия клон де,може другите да са ок. Преди на ЦКБ бях доволна.

# 2 078
  • Пловдив
Елиф...викаш не е кат вчерашното с трохи по масата, а? Laughing

И аз съм на Уни-то...он лайн банкирането им е сууупер.Много съм доволна аз.Ам само от туй Ill

# 2 079
Добро утро, не мога да ви изчета. Пътувам обратно към вкъщи от офиса, колегата, с който работим заедно на едно бюро е с температура, карантинираха ме поне докато му излезе пср-а, сигурно ако е положителен и аз пак трябва да се тествам.
Не трябва ли да изчакаш 7 дни, за да се тестваш?

# 2 080
Аз съм плебей, трохи не могат ме уплашат 😃 Щом компанията е супер, кой ти гледа подробности.

# 2 081
  • София
Всички банки вдигнаха таксите.
Работя с ПИБ и Райфайзен като клиент.

А как определяте удовлетворението си от дадена банка?

# 2 082
  • Пловдив
Аз съм плебей, трохи не могат ме уплашат 😃 Щом компанията е супер, кой ти гледа подробности.
как кой...? Наша Тета Laughing

# 2 083
Аз съм на Уникредит и съм доволна.
Кога поскъпна толкова живота, момичета?! Вчера взех заплата и днеска вече почти я няма Sad Заплатите малки, цените-безбожно високи, не знам вече къде да се дяна с тия пусти пари.

# 2 084
Доволна е мое Величество от днешното кафедаки !

Тиквочът се опитва да ме наболява нещо.

Общи условия

Активация на акаунт