Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 303
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 130
Тете, оставяш примерно 30 % батерия, да има там за един час и му казваш като падне батерията и край.

# 2 131
  • Бургас
Дълга и хубава разходка си направихме с детето в Морската.Там е есенна приказка!Морето беше с прекрасен цвят!
Сега ще си отворя една студена бирюга и кефът ще е пълен.Забравих да кажа,че "сготвих" набързо китайско от ресторанта,а мъжът е далеч чак в Измир при земетръса!Кеф!

# 2 132
Спри интернета или му кажи, че го даваш на ремонт за 1 месец.

Цял ден пазарувах и чистих. Готова съм за утре, всичко лъснато, както трябва. Остана за утре само приготвянето на храната,взимане на тортата (яд ме е, че не се сетих да кажа да е розова, когато я избирах каква да е) и надуването на балоните!
Вече спокойно мога да седна, да си пусна музика и да си направя една салатка с аперитив.

# 2 133
Тето, ако сега не можеш да излъжеш синчето, нататък все по-трудно ще става. Благородна лъжа, за негово добро, със срок на годност има-няма 5 години. След това не минава.

Баници, бухти, палачинки, глезотии веч не правя. Свършиха желаещите ... или така поне ми се струва Wink

Много студено станало вън. Сега се чудя да излизам ли или да стоя на топличко с филмче.

# 2 134
Студенко си беше днес. Озъбено такова едно.

Сега ще си пълня чушки с кайма и мааалко карфиол.
ММ си купи кори и ще си прави баница...и без туй само той си я яде.
Малкото муа пак компир на салата. Маслини. И нар му опатках на зрънца.. както ми беше нервно, бързо изпопадаха 😄

# 2 135
Аз съм метнала едни дробчета в гювеч да се пекат и чакам дребното от плуване. За него пица, разбира се... Тук вали напоително. Оф, почна се тоя скучен тегав сезон дето да се чудиш какво да правиш почивните дни, така че да не гледаш ТВ постоянно.

# 2 136
Аз метнах едно шкембе с кашкавал и разни работи. Имаме да дояждаме винен кебап и чушки с ориз.
Утре уж слънчево да е при нас, много се надявам на обяд, да си отидем на любимото място.

# 2 137
  • Бургас
Отивам на гости у Сирос!:runner:

# 2 138
Заповядай, Славе! За гарнитура предлагам Мавруд, реколта 2020 и мерло 2019.

# 2 139
  • Пловдив
Ей, нямате милост...пак йедини и пийни Stuck Out Tongue Winking Eye  За зимата ли ще трупаме запаси? Simple Smile
За протокола аз ядоф яйца, мъжо си дъвче постното пр.зеле, а принца само едно Капрезе и чеснови питки + прасковите от компота.

Тет, утре мисля да пробвам тия печ.чушки с каймица.

# 2 140
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хиени! гладна съм.
ама Горинич се объркАл и вместо задачи 47 и 62, седнал да решава от 47 до 62. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
сърце не ми дава да прекъсна устрема му с такова прозаичо нещо като вечеря. Simple Smile
а като ги реши и разбере къде се е объркал на никого няма да му е до вечеря си мисля...

# 2 141
  • Пловдив
Абе, Добри...вие в Бг ли живеете?
Кви задачи в петък вечер? Simple Smile

# 2 142
  • софия
Мале горкото дете като разбере къде е сбъркал 😁

# 2 143
Абе, Добри...вие в Бг ли живеете?
Кви задачи в петък вечер? Simple Smile

И насред ваканция?!? Ако на моята ѝ кажа да седне да решава сега, ще вдигне революция.

# 2 144
Да решава...коя е Добри че да го спира я 😆
Нека..нека...за него си е...☺

Общи условия

Активация на акаунт