НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 7

• 46 737
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Как сте като знаете, че термина наближава? 🤗 Моят и на 18 ноември а още не съм се уговорила с лекар при който да раждам. Има ли други като мен, кога се уговорихте с лекаря?
Поздрави и леко раждане на всички. 🤗💖

# 631
Как сте като знаете, че термина наближава? 🤗 Моят и на 18 ноември а още не съм се уговорила с лекар при който да раждам. Има ли други като мен, кога се уговорихте с лекаря?
e как да сме, чудно сме, не ни ли личи в последните 3 страници колко прекрасно се чувстваме? Simple Smile

Герта, моля ти се, 15 кг не са на корем, а на гръб, сестро. Приличам на трикрилен гардероб. И ръцете ми са феноменално големи.
Супер напрегната съм по цяла нощ мисля някакви пълни тъпотии за работата си, за някакви други неща, не помя някога да съм била толкова нервна и напрегната. Ми то така, ни секс, ни цигари, ни спорт... и трите механизма за релакс са аут.
Аз дрехи взех вчера от Пепко две яки бодита и едни ританки и мисля с едно от бодитата и с ританките да го наглася. Ще видя от дрехите, които имам за шапка и ръкавички и боди с къс ръкав. А за отгоре не знам какво трябва да му сложа.
Аз не разбрах сега трябва ли ни крем за зърна?

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 08:23 от Анонимен

# 632
Аз си стоя все плюс 9 кг. Май от юли не съм качвала. И как като ММ си хапва стабилно и се грижи почти винаги хладилника да е максимално изпразнен. 😉🤪 Като се прибави и това, че гледам да има основно за детето и то какво остава за мен.
Вероятно ще вляза да раждам същите килограми като предния път. Там нещата са си 1:1.
Иначе на гръдна качих с 6 см. и леко увеличение има в ханша, но основното си е корем.
Една приятелка идва на гости миналата седмица и подари по една дрешка за децата от този Пепко. Много ми харесаха. Чета, че и вие много пазарувате от там. Жалко, че в нйшия град няма. Ще потърся по-нататък, когато имам възможност в друг.
Преди няколко дни като бях при нашите, се заговорих с майка за комплекта за изписване и тя се сети и ми извади нещо уникално - моят от изписването. Пази го толкова много години - шапка, болерце и пелена, бели плетени на една кука. Уникални са. Плетини са от моята баба, която беше много добра и на две, и на една кука. Стана ми еднакво мило, и романтично и мисля да ги ползвам. Нямат никакви следи по тях от времето.
Ох, сега като пиша и се разчувсхвах. Отдолу ще купя някакво комплектче, че все пак болерото е без закопчаване, ще го изпера и ползвам. 😀 Времето ще е напълно подходящо като температури за него.
Аз, обаче, от снощи нещо друго си мисля - какви ли снимки ще се правят на изписването с този Ковид и с тези маски върху лицата ни. Вътре, пред самия ход на родилното, където имам от първото изписване, явно няма да стане поради тази причина. Отвън явно ще трябва
съвсем набързо, че ще е студено вече.
Всичко ще стане много бързо и в крайна сметка нищичко няма да личи.
Може и да ползвам бебе-порт, че е по-дебел и в крайна светка на снимката ще се вижда това, което е било и на моята от изписването - едно бяло вързопче. 😀💓💓💓

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 08:44 от Helinor17

# 633
  • Тук... някъде
Аз вчера бях на тонове, подбрахме необходимите документи за болницата с АГ и ми каза от тук нататък да си ги нося в мен 😳 Шубето си е голям страх 😂
Другата седмица съм на доплер и после среща с док, при който искам да раждам, за да се уговорим. Наближава си момента и треска ме тресе - имаме всичко купено или подарено, но нищо не съм подредила и започвам да се притеснявам, дали ще имам време, че кошарката чака да се сглоби, за да се поотмирише от лепилата няколко дни и чак тогава да подреждам дрешки (бабата вече ги е подготвила). Гледам да се отвличам от мислите( разбирайте страховете) с работа - имам енергия и се чувствам физически добре и още ходя.
Дух, за зърната Лансинох крем може да си вземеш и от сега да се мажеш.

# 634
Момичета, да се оплача.
От вчера нещо ми се случи с краката,
ходенето е доста сложно имам болки в горната част на бедрата/тоест от там където почват самите крачета/ сама е трудно да стана усещам го като мускулна треска сякаш, даже през ноща два пъти си местих крака с ръка за да стана.
На какво се дължи това има ли някой к подобно нещо?
10на кг съм качила.

# 635

Даа. Моят термин е 16-ти ноември и още не мога да взема решение дали да избирам екип за раждане или да си отивам направо при дежурните, когато дойде време. Лекарят при който се следя не води раждания за съжаление. В АГ Варна ще раждам, ако някоя мама/бъдеща мама има препоръки за болницата и лекарите, би ми било много полезно да сподели Simple Smile

# 636
  • Варна
Моят термин е на 2-ри ноември, тъй че съвсем малко ми остава!!! Grin Да ви кажа, най-голям страх брах точно като влизах в 9тия месец. 36-та седмица беше голямата паника... Един вид все едно като ставаш на 30. Grinning Нещата стават сериозни, осъзнах, че скоро ще раждам и не само че малко остава ами всъщност чудото може да се случи във всеки един момент, пък аз какво ще правя, ама ние не сме готови, бля бля и т.н. Ама това чувство отмина, преживях го някакси (с помощта на ММ, който беше супер подкрепящ) и сега си чакам и нямам търпение. Може и някакви отпускащи хормони да са се включили, знам ли Grinning Природата се грижи за тези неща до някаква степен. Иначе не виждам защо бих се подложила на такова нещо. :д

# 637
Тамън сега съм на тонове. Този малкия такива шутове бие по джаджата, че дава откат.
Ми... Дух, освен да излезнем с теб двете да си направим по някоя снимка заедно... За да изглеждаме добре, не че нещо. Напоследък все с разни,, кОмари,, се снимам и заемам голяма част от снимката... Жено, ама и моите ръце станаха огромни, като сложиш и циците и гледката наистина е внушителна. Най-забавното е, че мъжо е 180см и 68 кг... А аз съм 168см и... 95 кг 🤣😂🤣 Дали разбирате къде точно ми се завира самочувствието като застана, или седна до него....
Терминът ми е на 15.11...Не виждам как ще го добутам, изобщо до ноември. Иначе другата седмица съм на доплер, тонове (пак, че всяка седмица ходя, заради парцаливата плацента) и на преглед при Кръстев в Надежда... Много забавно Simple Smile И всичко това във вторник, когато,, майне либе,, има РД....

# 638
Герта и ние сме така. Хахаха много сходни размери, а той е и спортист. Мускул и кожа е... Направо ще ме принудиш снимка да кача..последно бях +25 кг и повече не съм се мерила.

Джулчо, от това че бебето слиза надолу и се разхлабват пътищата около таза и връзките и за това почват болки.

# 639
  • Тук... някъде
А да ви питам - кога ви казаха да спирате магнезия? Толкова се ошашках вчера като ми казаха да си мъкна документите с мен, че съвсем забравих да питам 😒

# 640
А да ви питам - кога ви казаха да спирате магнезия? Толкова се ошашках вчера като ми казаха да си мъкна документите с мен, че съвсем забравих да питам 😒
На мен ми казаха след 36 та да го спирам

# 641
Kokondrella, на мен ми казаха една седмица преди термина да спирам Магнерота.

Ох момичета и мен ме е обзела някаква паника. Нищо не съм стегнала, кошарата не е сглобена, дрехите не са изпрани, багажа ми също не е готов за болницата. Поне се разбрахме с докторката ми кога ще е секциото - 16.11 , дано да не тръгне по- рано, че не знам какво ще правя, предвид това, че съм от Бургас, а искам да раждам в Надежда ... охх и това пътуване наобратно към Бургас само го мисля. 😥

# 642
Ох, малкия преди малко дръпна чекмеджетата на новия скрин, като ги събори, като се строполи целия. Ужас, умрях от ужас, че можеше да си го събори на главата. За секунда само да го остави човек и не знае какво ще измисли. А изглежда добре стъпил на земята, още е празен. Чакам да се отмирише и да го наредя с дрехите.
Как ще е с две????🥵😱🥵😱😰

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 14:43 от Helinor17

# 643
  • София

И на мен след 36г.с ми казаха да го спирам. Вие продължавате ли с витамините за бременни?

# 644

Общи условия

Активация на акаунт