НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 7

• 46 728
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Хахахах точно като маймуната изглеждам, когато седна отчаяна... дебела, надута ииии тъжна, че съм дебела и надута 😂😂
Взех си протектор от бебешката борса,от която си пазаря. Обикновен памучен, не ми хареса само, че е леко хавлиен, защото ще събира разни мъхчета. Ще видим де,даже е 9лв,аз си бях приготвила бая сума. Засега го слагам да не е без хич, а ако не съм доволна, ще си взема друг.

# 646
За магнезия на мен ми казаха да го приемам докрай, понеже ще съм със секцио. В момента съм 37 седмица накрая и го оставям само по 2 т. на ден като да не е без хич, защото от 2-3 дни след приема му забелязвам, че ми се разстойва стомаха .... което четох, че е ефект от предозиране. Не съм се съветвала с доктора, по своя воля го намалям.
 И витамините спрях, усещам, че организмът ми има остра нужда да си почине от хапове. Протеин също спрях да пия, оставих само биозин мама. Абе кот такоа, накрая вече да сме живи и здрави да устискаме и това е, едва ли ще е решаващо 10ина дни без витамини.

Допълвам се - да знаете, не сте сами. И аз се чувствам подута, дебела и не на себе си, качила съм 17,5 кг. от началото на Б., 176 см съм, започнах от 68. "Тъжна маймуна" много ми подхожда, да. Ръцете, краката са ми нормални, лицето също и само това ме успокоява. Тоест, кръглата част е основно по средата Grinning Взех си протектор за спалнята ни, щото да няма изненади и да съсипем матрака. Матракът е най-любимата ни вещ в дома ни, и май най-скъпата Grinning

# 647
А баш така е положението, чувстваш се като кашалот на сушата на моменти хаха. Аз в началото на месеца бях +9 реално не са много, но аз си имах 5-6 не свалени от предишната бременност, а в последните седмици апетита ми се е отворил, може сезонно да е 😂. Кот такова, успокоявам се, че не остана много. В последно време нито магнезий пия и не спрях да обикалям града пеша по институции, обаче противно на всяка логика нямам контракции и съм ок.
Другата седмица ще се видя с този при който ще раждам и ще мислим дата за секцио. Аз си го представям, ако всичко е наред нещо като 10-11 ноември, термина ми е за 20.11, но зависи от темпа на разтеж на младежа.
Днес минах през Лидл и се ободудвах със стягащо бельо и боди, за след раждането, аз носих и след първото по препоръка на израждащия, хем бях секцио хем корема ми беше огромен доста добре се прибра. За тези неща мненията са на двата полюса, но лично в моя случай втора коремна операция в рамките на 3 години и тръгнала пъпна херния определено ще нося до пролетта сигурно. Пък и друго си е да ти изглади корема дето е на 5 ката след раждането 😁😁

# 648
Забравих да споделя, че като бях в борсата, си набавих още кърпички на Бебо и се загледох, че има тампони, но никъде не виждам самата им козметика. И на касата точно това изкоментирах,, Имате тампони, всичките им кърпички, а защо няма мазила? " И съответно получих отговор с насмешка,, Ами тъй като е 99% неизвестна марка, е най-отзад, но я имаме". Даже благоволиха да ме заведат и на най-долния рафт да ми я покажат с едни жестове, все едно че искам да купя катран за бебето си и съм много невежа. Отговорих му, че вече знам къде е и ще си я купувам, защото е българска и хубава. Много се ядосах, аз ако искам ще си купя и най-скъпата, тръгнал той да ми говори така, не стига, че ми е толкова задушно и изморено. Щях да го пратя на майната си, но често ходя там..  никога не ми е правил добро впечатление този човек. Предния път пак на касата с майка ми се заговорихме, че има клечки за уши и тя ми предложи да взема от сега и този господин отново с насмешка ,, Че какво ще му чистите на едно бебе." Реших да не обръщам внимание и го подминах с ироничен смях, но оттук нататък вече е заклеймен и на 3я път ще го наредя, както аз си знам ! 😈

# 649
Ами и аз искам колан за след раждане, обаче като не знам какво че ми стане и нищо не смея да купя.
Отивам на зъболекар и ми е кофти

# 650
  • София
И аз като теб, Дух. Намерих един, от предната бременност, дори не помнех, че го имам. Не съм го носила, но ми се струва, че ще съм като еклер в него и се чудех да взема ли сега от Лидл ама какъв размер....?

# 651
Здравейте момичета!
Искам да попитам мамите с опит бременна съм в 35г.с от няколко вечери насам имам менструални болки само вечер като си легна нормално ли е?
Благодаря ви предварително!

# 652
Аз имам колан, пристегнах се след раждането няколко пъти, не се чувствах комфортно и го изоставих. Този път ще се опитам да съм по-упорита, че може да остана разплута, а и аз съм с пъпна херншя този път.

# 653
Хахахах точно като маймуната изглеждам, когато седна отчаяна... дебела, надута ииии тъжна, че съм дебела и надута 😂😂
Взех си протектор от бебешката борса,от която си пазаря. Обикновен памучен, не ми хареса само, че е леко хавлиен, защото ще събира разни мъхчета. Ще видим де,даже е 9лв,аз си бях приготвила бая сума. Засега го слагам да не е без хич, а ако не съм доволна, ще си взема друг.
Ще споделиш ли, моля, коя е тази бебешка борса?
Ползвах колан след второто раждане, защото докторите ни нахокаха след раждането, защо още не сме си сложили?!? А след първото никой не си отвори устата да ни каже... Сега съм взела едно стягащо бельо и колана от миналия път, с молитва да ми стане..

# 654
Ще споделиш ли, моля, коя е тази бебешка борса?
Ползвах колан след второто раждане, защото докторите ни нахокаха след раждането, защо още не сме си сложили?!? А след първото никой не си отвори устата да ни каже... Сега съм взела едно стягащо бельо и колана от миналия път, с молитва да ми стане..
Борсата е на колхозния пазар. Бебе Депо се казва.

# 655
Ама в кой град е това?

# 656
Ама в кой град е това?
Колхозният пазар е във Варна.

# 657
Малко далеч ми идва точно в момента, мога да родя по пътя Simple Smile Иначе в София има нещо като шивашки цех и магазин за бебешки и детски дрехи на мноого примамливи цени. Някъде в Хаджи Димитър е, но точния адрес не го знам... Ех, Варна... Така да го обичам този град..

# 658
  • Варна
Хора, днес ми казаха, че сме в Ретрограден Меркурий до 3-ти ноември! Т.е. с моя термин 2ри, ще трябва да стискам, че бебока да се роди най-рано на 4ти.

Шегувам се!  Grinning
  Наистина е ретрограден меркурий, но не вярвам в такива неща.

# 659
Доближавам се и аз до финала. Днес бях на жк, дадоха ми направление за хоспитализация. Ще раждам в същата болница където се следя, но още не знам как. Ще имам още един преглед в 37-ма седмица и тогава ще решим. Тогава ще ми пуснат и изследвания. Засега най-голямата цел е значи да удържа до прегледа, след това каквото дойде май. А, и от днес ми почва 45-дневния болничен 🙂. Багажът ми е готов,  другата седмица почвам голямото пране и гладене, а в началото на ноември ще викна бабите да чистят - те сами пожелаха - и да им покажа как се работи с техниката - стерилизатор, бебефон и т.н. Изобщо  доста лежерно се случват май нещата засега - почти не мога да повярвам, че предстои голяма промяна в живота ни...

Общи условия

Активация на акаунт