Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 252
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 1 140
Не знам защо са нужни подобни коментари, но за мен, каквато и да е храна, продавана в приличен магазин не е боклук. Все е храна, все ще се хапне. Има избор, има свобода на избора, живеем в демократична европейска държава!
Да ме извинявате за лиричното отклонение.

Иначе влязох да пиша, защото явно има още неясноти.
Оферта- целоседмична промоция на избрани артикули, отнасящи се само за приложението ЛидлПлюс. Те са с ограничена бройка или кг.Пример- ако има на оферта  до три бр Плодов Йогурт, то вие можете в понеделник да си купите две, в петък едно и до края на седмицата сте си направили бройката. Може и наведнъж да ги вземете. Изпълните ли определената бройка или кг , ако ще в понеделник да е, до петък вече нямате оферта за този продукт.
Купони- активирате го в началото на седмицата. Още като ги пуснат. И. Ако с купон имате промоция за прах за пране до три бр, вие може да вземете трите еднократно, два еднократно, или един. Дали един, два или три сте избрали да купите, ползвате ли купона веднъж, повече не можете.
Лека вечер момичета и момчета Simple Smile

# 1 141
Портокаловият сок не е лош като за левче и стотинки.

Зеленият чай  от следващата брошура, видях днес че има и без аромати...но нямаше много кутии, дано заредят.

# 1 142
  • София
Благодаря, 13! Но виж как е написано, аз го разбирам, че мога многократно през седмицата да взема по 3 йогурта.
Скрит текст:

# 1 143
Ако коментарът Ви се отнася към моя пост, не съм споменавала боклук.
И ако се чувствате засегнати, има още неясноти.Например  защо изчезнаха купони без изобщо да са използвани.

# 1 144
  • Мадрид / София
Вече го казаха - поради изчерпани количества в склада.

Не съм обърнала внимание дали при нас има ограничение на бройката - ще видя и ще се поправя. 😁

Поправена съм вече 😂 : при нас ограничението е до 8 бр, като купона за офертните стоки е еднократен. Тоест можеш да купиш еднократно от 1 до 8 бр и купона изчезва.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 20:15 от Angela61

# 1 145
Йо, до три опаковки, не по три. До три опаковки ти е въобще офертата за цяла седмица.
За засягане или лични чувства не може да става въпрос. Аз съм гърмян заек, на чувства съм тренирана.
Обсъждаме, обяснявам за тези, които имат интерес и се надявам да съм в помощ, доколкото ми позволява скромната личност.

# 1 146
Thirteen#, аз скоро питах същото за офертите и се чудех как ги брои системата и дали някъде ти изписва колко бр. си купил до момента. Но тук ме убедиха, че в рамките на периода можеш всеки ден да купуваш посочения максимален брой. Благодаря за разяснението!!

# 1 147
  • Мадрид / София
Утре ще се пробвам за бешамел и кори за лазаня от италианската седмица. Много са добри (за състав не ме питайте, че не го гледам) и ги препоръчвам ако ги пуснат в Бг.

# 1 148
Аз лично днес за 3-ти път взех 4 кроасана с масло , и всеки път са ми на половин цена ( 1+1 безплатно). 

# 1 149
  • Варна
Според мен ограничението за бройките при офертите е за една покупка (един к.б.). Може да се ползва многократно за времето на промоцията. В сряда купих 4 кроасана, днес купих още 6бр.

# 1 150
А аз днес като съм купила трюфели 1 кутия, а нямам купон в приложението, как да купя още 2 до края на седмицата? Оф, то е купон
Кроасаните са оферта

# 1 151
Ходих и аз днес в Лидл,но с моята дива сестра Joy която само ме приготвяше и забравих и за какво отидох от нея.Почти нищо не видях от офертите дали има Joy.Рафаело нямаше със сигурност.Захар имаше много обаче,забравих да взема.Само ми се подиграва това девойче,а аз така обичам да гледам брошури.И за това приложение що подигравки отнесох Joy.Приложението хваща и на намалена светлина на дисплея.Точно на касата се сетих,че бяхте писали,че трябва да е на макс ,но телефончето и той реши да се базика с мен .. И не можех да се увелича светлините на кораба майка.Дамата почна да маркира нашите неща аз си се лутам с тела в ръка ,накрая реших ,че ще пробвам така,така или иначе нищо не бях взела от офертите с приложението.Първо не хвана в моята суматоха, но касиерката го намести  и отчете,е нищо не спечелих,но имам едно стики-пиленце за утешение Joy.Абе цирк си  беше както от нищото получавам факсове,точно в най неподходящото време.Ма нещо нищо не им разбрах на тези флагчета аз,трябва по прецизно да се гледа На Спокойствие Joy.И мойте купони са изчезнали за Рафаело и пилето,за кафе нямам.

# 1 152
  • София
Според мен ограничението за бройките при офертите е за една покупка (един к.б.). Може да се ползва многократно за времето на промоцията. В сряда купих 4 кроасана, днес купих още 6бр.
Да така е ,за офертите си го пише ,, многократно по 3 бр, на тази цена"

# 1 153
От днешните 6 колко са ти намалени? Би трябвало да е един безплатен само.

# 1 154
Ох телешкото е много хубаво. Ето го с прясна паста пак от Лидл:

Yum

Общи условия

Активация на акаунт