Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 814
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 875
Бургерите се получиха бонбон. Всичко живо яде с кеф Simple Smile - утре пак.
Хм - брошурата за другата седмица верно я няма вече.
Grinning тъкмо си направих устата за чадър. Ще го взема да пробвам, ако нещо ... ще го върна.

# 1 876
При нас съм забелязала, че в петък зареждат новите брошури в магазина за следващата седмица. В четвъртък никога не е имало от новите.

# 1 877
Редактирах си поста. Може би правят някои промени в брошурата.

Те трябва да са отпечатани вече. Малко е късно за промени.

# 1 878
Мен пък ме е яд, че зехтинът в тенекии е изчерпан. Питах служител, каза ми, че е видяла клиенти да взимат  по!!!! 10!!!  тенекии ( види се за домашно ползване Sunglasses Rage )

# 1 879
В магазина в Изток-Сф днес със сигурност имаше тенекии със зехтин, ако сте наблизо, вижте там.

# 1 880
  • София
Някой пазарувал от филиала в студентски с купони? Имало ли е проблем?

Да, редовно пазарувам в Ст. град. До сега използвах всички купони, без омекотителите.
Не е имало проблеми нито със сканирането, нито с цените.
Днес спечелих айрян на 1/2 цена от стреч карта за към 14 лв. сметка.
Брошурата я няма на сайта.
Но в актуални предложения - като натисна предстоящи си излизат стоките.

# 1 881
Физалисът който купих преди 2 часа

# 1 882
  • София
Мен пък ме е яд, че зехтинът в тенекии е изчерпан. Питах служител, каза ми, че е видяла клиенти да взимат  по!!!! 10!!!  тенекии ( види се за домашно ползване Sunglasses Rage )
Аз купих във вторник, от Слатинският ,имаше цяло пале.
Освен мен друг не видях да купува.За София пиша.

# 1 883

Сусамките и аз ги уважавам от около месец. С черния сусам и аз не усещам боровинката.

Кои са тези сусамки?

# 1 884
При нас съм забелязала, че в петък зареждат новите брошури в магазина за следващата седмица. В четвъртък никога не е имало от новите.
При нас обикновено това се случва в четвъртък Simple Smile Миналия четвъртък си взех нова брошура отзад (зад настоящите бяха). В редки случаи в четвъртък зареждат новите брошури по-късно отколкото съм аз в магазина. А забелязала съм и, че един-два пъти годишно липсват всякакви напечатани брошури- нито в магазина виждам, нито по пощенските кутии. Забелязала съм го, защото събирам хартиените брошури Joy
При нас пъстърва нямаше- в приложението пише, че заради голям интерес и липсващи наличности на някои места са пуснали бонус купона за скумрията...Никъде ли няма пъстърва? Взехме 2 опаковки скумрия, ще печем и ще дояждаме. Но исках и пъстърва...Спечелих и аз 2 шоколада за левче- вероятно ще ги взема. Взех си и вафлата за 1 ст., но не знам още на кой ще я давам. Grinning Нямам против да ми се падне айрянче- харесвам го. Имаше пак намалени с 30% пилешки кебапчета и взех (много се харесват вкъщи), броколи по 1,48 лв и разни други неща...забравих киселото мляко и детските плодови извари...
Мариат, до касите стоят. Като тези от редовния асортимент, но са тъмни и лимитирани (а ми се иска да ги пуснат в редовен асортимент и тъмните). Дъщеря ми най-много харесва лидълските сусамки, че са тънички...

# 1 885
Киселото мляко май е от утре, чудя се дали да заредя към 10 бр, как е вкисва ли бързо или може да издържи повече. Има едно кисело мляко от К, няма вкисване и 3 месеца да стои, няма марка пише само МЛЯКО, зелено и синьо е капачката.

# 1 886
Накарахте ме да погледна камбанката в Лидл плюс - има известие нова брошура в приложението, но там показва само текущата за тази седмица.
Утре мисля да намина до филиала в Младост 2, ще кажа ако има там от зехтина в тенекии.

# 1 887
Обиколих днес няколко магазина за поставките за подправки, но без успех. Утре ще звъня на кол центъра да питам за останали бройки.

# 1 888
Новата брошура без проблем се появява в няколко сайта,без лидълският.Следобяд я разгледах,но не съм впечатлена.Едно и също всяка национална седмица.Рядко има приятни изненади.Така и с италиянската.
https://www.kimbino.bg/lidl/brosura-ot-ponedelnik-19-10-2020/

# 1 889
киселото мляко максимум седмица издържа без да мухляса. Едно имах отворено от 4 дни, беше леко заприличало на сирене

Общи условия

Активация на акаунт