Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 344
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 270
Thirteen#, значи на стока на която срока изтичаше същия ден, отгоре беше лепнат зелен етикет с обозначение за намаление 30%, като крайната цена обозначена на този етикет също беше отговаряща на 30% намаление, а не на 50. Беше нещо от сорта на редовна цена 7 лв, а с намалението - на 5 лв и нещо.

# 3 271
Търтийн, тъкмо си тук Grinning , а защо се случва някои стоки да нямат цена (на екранчето има бял фон и надпис от типа на "Лидъл")? Хайде, за "сутиените" които постнах вчера (а всъщност бяха ел. уреди за фондю) явно е бъг Blush И да питам за казуса с пушената скумрия ок. 300 гр в опаковка- каква и е актуалната редовна цена- 8,99 лв или 12,99 лв?
За гащите с дантела- някой не спомена ли, че е поредния път били без ластици/мрежа? Grinning
Феникс, какъв е съставът на сос пири-пири? Много ли е лют?
На пилешките хапки трябва да им казват хапки с пуешко....
Видяхте ли, че има някакви пробиотик имуномодулатори, както и опаковка с цинк и др. неща? Някъде над чайовете са...

# 3 272
А, случвало ми се е- оставила съм нещо за връщане на една каса, после е на друга прехвърлено. Но аз гледам преди да редя по лентата нещата, нали е отстрани и се вижда.
Долче, за мен не е прекалено лют пири-пири, но за мен силно лютото не е това, което е за повечето хора (доста люто хапвам, т.е). Ето състава:

Има и един подобен хубав лют сос Луизиана (в Метро го има), с по-чист състав (чушки и оцет), но е по-скъп.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:20 от fenyx

# 3 273
Леми, значи колегата е блял Joy
Феникс, за цеовата табела има няколко варианта- пропуск от колега, бъгната система, неработеща ел. Ценова табела. Скумрията също ще проверя.

# 3 274
  • Пловдив
Thirteen#, и аз ще се наредя на опашката с въпрос. От еднаква материя ли са всички дрехи на стр. 48-49 - топове, бикини, бодита, знаеш ли?

# 3 275
Търтийн, аз бях с ценовата табела Grinning Мерси Blush

# 3 276
Е нищо, човешко е.
Тъпото на ситуацията е, че твоята колежка каза, че не може да пресменят етикетите и няма да се продават, предполагам че ще се хвърли тази храна.

# 3 277
Thirteeen, намалено е наистина тестото, защото седмица преди това го купувах на 1.09, сега е на 0.99 (купих пак два пъти и е толкова наистина). Мижаво намаление, но така беше преди да изчезнат за дълго време и едни торби за смет. Та затова такива въпроси ми възникват...

# 3 278
А не би ли трябвало когато даден артикул е намален по ценова табела (със задраскана стара цена плюс нова) това да се отразява автоматично на касите? Или двете системи не са свързани и трябва колега да въвежда нещо? Питам във връзка с моя казус- хелоуински дрехи с 50% намаление които на каса излизаха на редовната цена. Blush

# 3 279
  • Бургас
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали от сладките за коледа. Кои са хубави? Няма да имам възможност тази година да правя. Благодаря ви

# 3 280
  • Козлодуй
Преди малко ми излезна някакво съобщение на телефона от Лидл свързано с някакви коридори и като го натиснах се отвори Лидл + и не можах да прочета съобщението. Някой може ли да ми каже какво съдържаше то?

# 3 281
За гащите с дантела- някой не спомена ли, че е поредния път били без ластици/мрежа? Grinning
Не са тези, онези май бяха по 2 бройки. Simple Smile Но и тези нямат ластици, както с дантелата, така и без. Този тип бельо не е стегнато.

Thirteen#, и аз ще се наредя на опашката с въпрос. От еднаква материя ли са всички дрехи на стр. 48-49 - топове, бикини, бодита, знаеш ли?
Не съм Търтийн, но да: топовете, бикините и бодитата са 95% памук и 5% еластична нишка. Пише го и в описанието в брошурата. Мъжките тениски и потници пък са 100% памук. За чорапите не пише точно колко е, имат памук, но с нещо са смесени, вероятно памукът е доста по малко от 90-95%, иначе съм забелязала, че го пишат с точна цифра.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:55 от Contempladora

# 3 282
Преди малко ми излезна някакво съобщение на телефона от Лидл свързано с някакви коридори и като го натиснах се отвори Лидл + и не можах да прочета съобщението. Някой може ли да ми каже какво съдържаше то?
Да не е за възрастовия коридор за пазаруване? В някои градове са го въвели.

# 3 283
Пушената скумрия е на редовна цена 12.99лв. Беше намалена на 8.99лв, а след това пак намалена на 5.99лв. Купих понеже и доста четох етикета Simple Smile

# 3 284
Да не е за възрастовия коридор за пазаруване? В някои градове са го въвели.
Оффф, пак ли 🤦

Общи условия

Активация на акаунт