Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 311
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 180
Не, аз не съм догледала. Има си ги цените.

# 181
В Стара Загора смятат, че от 5 е и картата, и купните, всичко. И трябва да се актуализира приложението.
Някой регионален явно спи

# 182
  • have faith and be patient ..
Те и в Балчик така смятаха, но аз бях настоятелна, учудиха се че стана Simple Smile

# 183
  • Mostly in my mind
В Стара Загора смятат, че от 5 е и картата, и купните, всичко. И трябва да се актуализира приложението.
Някой регионален явно спи
И нашите, и нашите. Това за Хасково.
Вчера поисках да сканирам, на касата ми казаха, че ще работи от, забележете, по-другата седмица. Joy

# 184
Ееее, егати, тъкмо се реших да ходя в старозагорския и ме отказа. После ми се отвори път към Хасково -греда. Сега се чудя да пробвам ли на този в Димитровград, че имам път и на там. Искам да го пробвам и ми трябва инхалатор.. 😆

# 185
Ела до София.

# 186
  • Стара Загора
В Стара Загора на ул. Хаджи Димитър Асенов два пъти сканирах. В сряда и днес сутринта

# 187
Аз съвсем изключих, че щях да купувам инхалатор, някой да е засичал останали в Старозагорските магазини? Има ли смисъл да утре да търся?

# 188
  • София
Винаги има смисъл да се потърси, ако ти е необходим.
Някои може да е върнал инхалатор.
Пазарувах днес за около 22 лв, сканирах си картата,  получих боза.
Не пием, ще пропусна. Касиерът много ми се зарадва, че вече съм в час с новостите.

# 189
Винаги има смисъл да се потърси, ако ти е необходим.
Някои може да е върнал инхалатор.
Пазарувах днес за около 22 лв, сканирах си картата,  получих боза.
Не пием, ще пропусна. Касиерът много ми се зарадва, че вече съм в час с новостите.
Май само това са им наградите - боза и Зрънчо

# 190
И мокри кърпички споделиха напред. Wink
Аз утре мисля да тествам.

# 191
Нещо не ме кефят наградите от скреч картите - по-добре по един банан да раздаваха Joy
Вчера си направихме кафе сутринта и следобед ми се допи пак - ама кафе машината издъхна. Joy добре, че го направи, че днес мислех да взема промо Лаваца и щях да събера 2.5кг вкъщи хаха. Ходихме за нова кафе машина автоматична и взех промо Коста кафе на зърна. Още не сме го пробвали, надявам се да се доближава до вкуса на лаваца. И доместос на доволна цена има.
Помните ли предният път кокосовото масло 1л на каква цена беше? Сега е 14лв и се чудя дали не беше по-евтино преди.

# 192
Аз с леко странен въпрос...Мога ли да направя рекламация на чехли купени преди повече от 3 месеца? Около юни ги купих, но не са носени много време. Имам друг чифт (същия модел в друг цвят) и първо носих тях известно време. Като се убедих, че са удобни, леки реших да си задържа и втория чифт и чак тогава започнах да ги обувам. Обаче днес забелязах, че платформата се цепи точно под палеца- не отдолу откъм земята, а точно частта която се пада под палеца! За мен това не е нормално след малко носене да се цепят така! И двете се цепят... Trollface Не обичам да правя рекламация на подобни (носени/обувани) неща, но наистина са обувани за кратък период+ редуване с други чехли и обувки...

# 193
Питанка към тези , които пращаха мЪжовете си на пазар и ползваха приложението
Скрит текст:
на телефоните им , нов акаунт ли направихте( мъжки) или като свалихте приложението на втори апарат , може пак да сте вие( жената)? Дали някой ме разбра...?

# 194
Кокосово масло 1 л без аромат взех (от Ф.) за 16 лв. За сравнение на цената го казвам.

Общи условия

Активация на акаунт