Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 318
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 240
И при мен айсберга се разваля.

# 241
При мен айсберг и мляко или се развалят веднага, или никога Simple Smile

# 242
В момента имам един айсберг,който все не му идва времето,поне от 2 седмици е в хладилника и все едно сега съм го купила. Не помня дали е от Лидл,но те магазините не са виновни в повечето случаи, получават ги направо "лекувани"

# 243
При мен айсбергът трае в хладилника (no frost e) поне за няколко дни и докато си е опакован в найлончето. След това започва да съхне (ако се отвори найлончето). Ако съм го купила пресен издържа малко повече. Измит, подсушен и в затворена кутия издържа повече- обикновено така го съхранявам. Но в нашия хладилник по принцип храната издържа много повече време, отколкото в стария. А и найлончето да е неразопаковано, забелязала съм, че за айсберга има голямо значение.
Има нов вид козметични маски за лице на Сиен- за смесена и мазна кожа, почистваща (но не е онази с бялата глина). Blush Взех за проба.
Всъщност, в Пловдив Тракия видях доста нови артикули (с етикет "ново")- замразен октопод (мисля, че е цял), замразен златен нилски костур, грах в буркан, леща в консерва...и други имаше, но не запомних всичко. За изварата 9,7% вече писах.
Това св. филе /нарязаното/ което е в брошурата за другата седмица, мисля с купон, има ли го по принцип или ще го пускат другата седмица? Търсех да го видя в магазина, но не го забелязах.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 15:52 от dolce miele

# 244
Купих вентилаторната печка от днес, хубава е - въртяща се, със симпатично дистанционно..
Взех и Доместос, цвекло.. От сапуните Dove имаше само един вид - ексфолиращ.
Ходих при отварянето на магазина и ми направи впечатление, че служителите навътре бяха без маски и като видяха, че влизат хора, започнаха да си ги слагат.

Пробвах го и аз успешно в Борово. Момичето се усмихна, явно все още почти никой не знае. От скреч картата имам намаление на боза. Stuck Out Tongue Winking Eye  
И аз съм с боза. Simple Smile Но няма да я взимам, не пием. И при мен се изненада жената на касата, но я питах нещо за скреч картата, каза, че не знае още.. Аз знаех, де. Simple Smile И че и тя се притеснява как ще се оправя с бабите, които ще видят хартиената брошура.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 11:07 от Сиси ♥♥

# 245
Вчера ходих за доместос, получих кърпички от картата. В понеделник ще е интересно.

# 246
Долче, аз мисля, че спокойно можеш да рекламираш чехлите, гаранцията предполагам е 2 години.
Пък ако не си сигурна, пиши им в контактната форма.

# 247
И аз днес тествах приложението, но не печеля нищо

# 248
Това св. филе /нарязаното/ което е в брошурата за другата седмица, мисля с купон, има ли го по принцип или ще го пускат другата седмица? Търсех да го видя в магазина, но не го забелязах.
Има го, стои на най-горен рафт в Тракия, в една миниатюрна кутийка, сбутано между другите и затова не си го видяла. Аз взимам редовно и пак се затруднявам понякога да го намеря.

# 249
Икник, благодаря. Щом е сбутано горе в кутийки е ясно защо досега не съм го виждала Joy Следващия път ще гледам по-внимателно като знам вече къде стои.
Леми, мисля да пробвам, защото наистина не са носени много време и няма как от ходене да са се амортизирали чак толкова...

# 250
И аз днес тествах приложението, но не печеля нищо

И аз така,но служителката беше много любезна и ми обясни подробно за приложението.

# 251
Мъжът ми днес пазарува в Лидл, но бързаше и не можах да му инсталирам приложението.
Но тази седмица аз 100% ще пазарувам с купоните.
А дали ще има достатъчна наличност от стоките с купоните? Или купон имаш, ама бонбони и мръвка няма в магазина....

# 252
  • Варна
Гризките от скреч картата могат да се вземат от различен филиал, нали?
Щерката каза, че щяла да ги яде Joy

# 253
  • have faith and be patient ..
Все ще ви показвам светещото ми огледало за 12 $ от алиекспрес, шиоми, с юсб кабел, акумулаторна батерия и т. Н.. Много съм доволна и ми е адски удобно

Във връзка с тази седмичното предлагано в лидл де, не е само да се похваля Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 15:05 от С. Алекс

# 254
  • Пазарджик
До сега не бях взимала слънчоглед от Лидл. Подлъгах се по прекрасно изглеждащите семки на Алесто. За жалост само се виждаха огромни, вътре съвсем малки. Няма да повторя, че и два пакета взех.
Някой скоро ходил  да е забелязал има ли намалени сладоледи все още? Питам за кутии. ПоСледно преди седмица имаше един за 1,69лв/ 1л.
ПРИ НАС нямаше  намален сладолед.Гледах точно този шоколадово-сметановия,но си беше на редовно цена.Беше намален само този трицветния 2л за 4.49 ,ако не се лъжа за цената.

Общи условия

Активация на акаунт