Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 357
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 285
Не смятам ,че заради зареждане на по-малко стоки се прави това приложение. Целия свят върви напред и си олеснява живота с технологиите, само българина мисли,че искат да го прецакат Grinning

# 286
  • софия
С приложението, освен да увеличат оборота, не виждам какво друго биха постигнали. Нито щезареждат поъмалко количество, нито ще бъдат на загуба. Продуктите с купони биха те подтикнали да ги купиш, дори и в момента да нямаш нужда от тях. Същото като с промоциите. На подсъзнателно ниво те стимулира да пазаруваш. Колкото и да си разумен, понякога се поддаваш на илюзорния стимул "да спестиш".

# 287
  • София
Аз мисля, че със скрийншот на QR кода няма да има проблем, няма начин системата да направи разлика между приложение и скрийншот...Важен за скенера е QR кодът. Дори и ако е добре отпечатан, става на хартиен и ламиниран носител. Ще експериментирам следващата седмица.
Точно за лидълската система не знам,дали може да прави разлика.
Но на Wizzair, не можеш да се чекираш със скрийншот ,само с отворен билет може.

# 288
Миленски, мисля сравнително скоро четох в темата за Уиз, че проблемът е в яркостта на дисплея и някои хора се чекират без проблем със скрийншот. Но да не подвеждам някого, може да си прочете в съответната тема.

# 289
  • София
Долче, може и от това да е ,и за мен е странно, но не става.
Както и да е.
Очакваме споделяне за прочетени през принтиран баркод на хартия, за Лидл.
Някой написа че става, но да видим.

# 290
Скрит текст:
Аз мисля, че със скрийншот на QR кода няма да има проблем, няма начин системата да направи разлика между приложение и скрийншот...Важен за скенера е QR кодът. Дори и ако е добре отпечатан, става на хартиен и ламиниран носител. Ще експериментирам следващата седмица.
Точно за лидълската система не знам,дали може да прави разлика.
Но на Wizzair, не можеш да се чекираш със скрийншот ,само с отворен билет може.

Тук не съм съгласна, миналата година лятото, точно с скрийшот се чекира моя приятел, за да не подмятаме моя телефон и да не бавим хората.

Аз четири дни издирвах Блинис тази седмица и така и не се появиха.
Иначе снощи пробвах приложението, спечелих боза.

И да кажа за други разсеяни като мен - червената марината на св. врат е бая лютичка, добре че имаше и други неща за ядене вкъщи и че МП яде люто, та го хапна той.

# 291
Днес ходих до Лидъл да пробвам приложението. Естествено касиерката ми каза - от утре. Ама аз настоях и си сканирах картата. От скреч картата ми се падна боза. Сметката ми беше под 10 лв.

Аз не съм много запозната с QR кодовете, но информацията, която е  закодирана, не се ли променя при активиране на купон, оферта или скреч карта? Ако е така, няма смисъл от постоянно вадене на скрийншот.

# 292
До сега пускана ли е парната четка от новата брошура ,която е на 24.99 лв. и струва ли си да вземе.

# 293
И аз се интересувам за тази парна четка.

# 294
моята така си стои...Но в предните пускани имаше доволни. .освен да пригладиш завеси-/ ако имаш/ не знам за какво става. ..За гладене на дрехи - тц.
Аз пък да питам за ютията. ..трябва ми нещо подобно, но ако може някой да сподели, дали няма да започне да залепва след време?

# 295
Някой подкара ли приложение без да има гугъл сървис, свалих го и го инсталирах от apk мирор приложенията, но не тръгва

# 296
моята така си стои...Но в предните пускани имаше доволни. .освен да пригладиш завеси-/ ако имаш/ не знам за какво става. ..За гладене на дрехи - тц.
Е, защо, точно за дрехи е предназначена! Аз мисля да я купя..

# 297
Наздраве, на всички спечелили боза!

# 298
Някой подкара ли приложение без да има гугъл сървис, свалих го и го инсталирах от apk мирор приложенията, но не тръгва
Точно това търсех да прочета и аз. Няма шанс поне за сега, така ми казаха от 080014.. Било софтуера нещо си. Направих снимки на картата на баща ми, за да може майка ми с нейния телефон да се възползва. Работело се по въпроса.

# 299
  • Варна
Моят лидълски сешоар, след около 4-5 години вярна служба, май ще сдава багажа.
Дали в момента се намират изостанали бройки из магазините или да чакам декември Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт