Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 286
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 405
Не се знае, провери го. При изтрита и активирана скреч карта излиза като използвана дори още да не е. Вижда се при купоните че е активна и има срок на валидност.

Това исках да знам. Но няма нищо ново при купоните, така че не е спечелил Simple Smile Мерси още веднъж

# 406
  • СОФИЯ
Не се знае, провери го. При изтрита и активирана скреч карта излиза като използвана дори още да не е. Вижда се при купоните че е активна и има срок на валидност.

Това исках да знам. Но няма нищо ново при купоните, така че не е спечелил Simple Smile Мерси още веднъж
От първия ти пост си мисля че е отворил, но не е изтрил и после активирал.

# 407
Като чета историята на paulieM, се потвърждава една моя конспиративна теория. Тази нощ си активирах всички купони. На касата реших да проверя и с изненада  видях ,че този за плешката не е активиран. Помислих си, че може в просъницата да съм пропуснала нещо, но може да е имало и проблем с този купон точно, щом не само на мен се е случвало. При нас в 8:20 имаше 5 кутии Рафаело. Имаше и възрастни с активирано приложение. Като цяло се радвам, че няма да се бием с пенсионерите за тези промоции.

# 408
Аз на касата бързах да се изнеса и чак после я проверих,но пишеше ,че не печеля. То и с тази смешна сметка 20 лв не очаквах друго  де Grinning всъщност дали има значение каква е сметката,има ли някой спечелил нещо с малка сума ?

# 409
А след използване на активиран купон излиза ли под него надпис “използван” - на мястото на “активиран”?
Сумата на сметката няма значение за това дали скреч-картата печели, така си мисля.
За кухненските кърпи внасям уточнение- понеже писах, че содата е на малки гранули- явно е била така само най-горната кърпичка, (може от стоенето в опаковката да е било), като взех следваща -няма гранулки надолу, но явно са напоени със соден разтвор, кухненски плот добре чистят.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 15:13 от fenyx

# 410
Една баба ме пита как да си купи от баничките и от евтиното месо. Обясних ѝ. Каза: по, аз няма как да го направя това, ще си ги купувам скъпи... Което всъщност е тъжно.

# 411
  При нас в 8:20 имаше 5 кутии Рафаело.
Някъде вързали ли са си гащите лидълци, че промоцията на стоките с купони е до изчерпване на количествата или са пропуснали?
Защото аз имам такива опасения, че купони ще има, ама стоки в наличност няма да има.

# 412
  • София
Много ясно,в Наличност и условия,най- отдолу.

# 413
  • софия
 При нас в 8:20 имаше 5 кутии Рафаело.
Някъде вързали ли са си гащите лидълци, че промоцията на стоките с купони е до изчерпване на количествата или са пропуснали?
Защото аз имам такива опасения, че купони ще има, ама стоки в наличност няма да има.
В настоящата хартиена брошура има звездичка под линия, че "Този артикул може да бъде изчерпан още в 1-вия ден на търговската акция", но не е ясно звездичката за кой от артикулите е Simple Smile Досаден технически пропуск.
Така че точно с тази брошура могат да бъдат разтакани.
Скрит текст:

# 414
Като чета историята на paulieM, се потвърждава една моя конспиративна теория. Тази нощ си активирах всички купони. На касата реших да проверя и с изненада  видях ,че този за плешката не е активиран. Помислих си, че може в просъницата да съм пропуснала нещо, но може да е имало и проблем с този купон точно, щом не само на мен се е случвало. При нас в 8:20 имаше 5 кутии Рафаело. Имаше и възрастни с активирано приложение. Като цяло се радвам, че няма да се бием с пенсионерите за тези промоции.
Абсолютно същото и при мен , активирах всички снощи, а тази сутрин плешката не беше активна!

# 415
И на мен ми е жал за пенсионерите, които няма да могат да се възползват. Sad
На обяд ходих малко след 13ч и имаха някакъв проблем с картовите плащания - изключително бавно ставаха - Мир Варна. Доста каси работиха и си имаше доста хора по тях. Касиерката не ме пита дали имам изтеглено приложението. Ползвах само ваучера за Рафаело/имаше малко кутии/ и после видях, че веднага е изчезнал от app-а. От скреч картата спечелих ваучер за портокалов сок с 50% отстъпка. Като за пълна торба оставих 26лв. Запасих със сладки ретро продукти. Приспах детето и изядох 3 вафли куку-руку Joy
И на мен ми се струва, че всяка седмица ще са различни наградите от скреч картите.
И аз загледах кърпите за моп. По-малки са от стандартните. Имах намерение да вземам за резервни, ама са някакъв странен размер.
Ваучерът за плешка може нещо да е бъгав, щом само той прави номера. Хаха

# 416
  • СОФИЯ
А след използване на активиран купон излиза ли под него надпис “използван” - на мястото на “активиран”?
Сумата на сметката няма значение за това дали скреч-картата печели, така си мисля.
Не надпис, просто купонът изчезва. Не е като при седмичните купони, при тях използваните излизат маркирани.

# 417
Ясно значи...
А в чужбина така ли е с наличността на стоките в промоция с купони или там няма проблеми?
И моят купон за свинската плешка е неактивиран, а съм убедена, че го активирах снощи.
Ей, какви дребни лъжци сааааа Rage

# 418
От първия ти пост си мисля че е отворил, но не е изтрил и после активирал.
Може и така да е станало, но сега не дава да се отвори пак. Не е толков важно, просто  мислех че може да се провери дали печели или не някъде в приложението. Но явно така е направено, че  не може..

# 419
  • Варна
Аз на касата бързах да се изнеса и чак после я проверих,но пишеше ,че не печеля.То и с тази смешна сметка 20 лв не очаквах друго  де Grinning всъщност дали има значение каква е сметката,има ли някой спечелил нещо с малка сума ?

Няма значение. ММ спечели Слънчо, а сметката беше около 18 лв.

Общи условия

Активация на акаунт