Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 184
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, момичета!
Може ли някой да сподели отзиви за акумулаторната метла? Благодаря предварително!

# 526
Снощи, 30 мин преди да затвори магазинът, нямаше НИЩО нито с купони, нито с оферти.. На всичко отгоре половината рафтове бяха полупразни, на редовни хранителни продукти. Изглеждаше като по време на яка зима или начало на ИП когато няма доставки или всичко се е разграбило... Rolling Eyes Навсякъде дупки по стелажите, по витрините....
Щях да ходя тази сутрин да проверя пак, ама се отказах. Обикновено към края на работния ден зареждат за следващия, та не знам кога точно ще го направят и днес - миеха, подреждаха, ама зареждане тцътки.
На всичко отгоре вече 4та скреч карта няма ни боза, ни нищУ.
Супер съм разочарована като цяло... Поне откъм стикита ги посъбрахме, остана само един тъп трион, ама ще го преживея някак Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 527
Вдъхновихте ме и мен и отидох снощи до Лидл да се пробвам и аз да вдигам тук наздравици за отскок, ама..греда.
Нямам памет в телефона и не мога да си изтегля прословутото приложение. Онзи Гугъла не ми е позволява, нямало място, не се е обновил и не знам какво, бе болен бил видиш ли и не става да работи. Та ще ви се облизвам само и това е.
Купих някакво хърватско червено вино за 7лв, беше останала една бутилка, червено, викам си мен ме чака и взех, пък ще видим какво е. Някаква белгийска бира, не съм пила такава , сложих и нея. Видях кутии с нарязано кисело зеле и взех една 810гр пише за проба, ама не ми се яде хич. Не сме слагали зеле, а за Коледа се замислих , че обичаме и ако е хубаво поне да направя веднъж свинско с него запечено, много го умея)) Може и за клин чорбица, бе за салатка зимата, ама...пусто няма кой да носи , та Фанито само мъкне и се гърби, ама те това е живота. Та се чудя дали да не взема няколко кутии за зимата, поне нарязано и няма да се мъча, че и не е скъпо 1.70 май беше кутията, бива си мисля, само да е добро.
Купих си пухче за паяжина, моите нещо са замърсени много, аз често ги ползвам за тераса, за всичко и ..бе за хвърляне са. Дръжките вярно не се разпъват, ама съм висока и не ми пречи да стигам тавана с тях, но беше хубаво да имат тази опция, пуха ми харесва на тях, гъст и не се скубе, няма общо с китайските. Яд ме е , че не взех от малките четки, тук една мама ме подсети, че за щорите ще е добре, ама нямам толкоз мозък да се сетя и не взех, сега не ми се ходи пак.
Купих и машинката за пилинг, имам такава, ама нали тази била по-добре, да се не мина и взех.
Купих и за врати да слагам уплътнител (аз за тях отидох, че едната след ламината много я изрязаха) ама взех и от двата вида, че не знам кое ще е по-добре.
Някакъв нов пастет има. Преди взимах този със зеления пипер, много го харесваме, ама вече няма. Купих един с шунка да видя какъв е.
Някакви кърпи за петна , не съм ги отваряла , евтини бяха да ги пробвам и една кутия с гъба вътре, аз много я ползвам и съм доволна за всички плотове и дори прозорци по-замърсени, пада всичко и ми върши работа.
Един прост парфюм от 6 лв взех, син, харесвам му аромата. Имаше и от другите дето преди купувахме, ама реших да съм икономична.
Хляб, кексчета, мляко, шампоани 2 взех (единия червения в тубичка много добре ми действа) и не помня какво , но 72лв платих и ...сега нещо интересно. Не знам защо касиерът ми изкара сметката и после още веднъж и втората си я отдели и прибра . Това преди не е било така и защо го прави не посмях да попитам. Дадоха ми стикита и нямам карта, нямам боза, бе и суха паста нямам да си утрепам нервите, не е живот моето, все съм мината бре.

# 528
..на скреч картата ми (за безплатна суха паста) пише: "За да получиш артикула безплатно, трябва да го комбинираш с покупка." Значи ли това, че задължително трябва да купя И още нещо, за да мога да я взема? Доста странно и неудобно би било така, най-често бих предпочела да се върна втори път веднага в магазина и да си взема спечеления или намален артикул, но ако трябва да купувам и още нещо... Май изобщо няма да го използвам въпросния талон. Confused
Значи, че трябва да “комбинираш”, вземеш сам въпросните “спечелени” продукти от скреч картите и да ги активираш преди касата. Те не те чакат там, без значение дали са безплатни (дори не знаех, че има и такива) или на 50% (моите са само такива досега).

Аз днес съжалих едни баба и дядо преди мен, бяха си взели 3 големи пакета кафе, пак не бяха особено любезни с тях (друга касиерка). Предложих да помогна и си цъкнах телефона, само после забравих да тръкна скреч картата от тяхната сметка преди да мина и аз. Но се радвам, че им спестих 12 лв. От скреч картата на моята сметка спечелих сок, но отново няма да се възползвам.

Взех от офертите суджук и деликатесен салам, но по 1 бр. И се замислих, къде в приложението се отразява колко бройки вече си взел и колко ти остават в периода на офертата..

# 529
Сиси , аз доколкото разбрах нещата от офертите са ограничени само за конкретното пазаруване и затова не се отбелязват в приложението. Т.е. днес може да вземеш до 3 салама , утре пак и т.н., да ме поправи някой ако греша.

# 530
Ми не..еднократно е.

# 531

Аз днес съжалих едни баба и дядо преди мен, бяха си взели 3 големи пакета кафе, пак не бяха особено любезни с тях (друга касиерка). Предложих да помогна и си цъкнах телефона, само после забравих да тръкна скреч картата от тяхната сметка преди да мина и аз. Но се радвам, че им спестих 12 лв. От скреч картата на моята сметка спечелих сок, но отново няма да се възползвам.

А за какво  са им 3 големи пакета кафе?

# 532
За каквото са им на другите 3 плешки

# 533
# 534
На мен вчера обаче не ми отчете стока на офертна цена, на редовна беше. Малко преди това бях маркирала картата и за друг човек. Вероятно има някакво време, което трябва да мине, за да може да се възползваш отново от предимствата на картата.
Thirteen, нещо за това да знаеш?

# 535
Аз освен, че май няма да мога да ползвам тези нововъведения , се изнервям само да се оправя в изискванията и ми се вижда сложно. Някакви продукти с някакви знаменца, снимаш, нещо си ползваш, ама не се знае кога го взимаш. Не разбрах и кога са намаленията и само за тези със сваленото приложение ли важи и изобщо се нервя. Ще го отсвиря аз този Лидл ми се струва. Само нещо нехранително и потребно , ако пуснат ще ходя да взема. Няма да ме минават мен и правят на куку. Ще си купувам на същата цена от друг магазин месо, мляко, сирене пък да ги видя. Много хора ще се чувстват така си мисля.
Купих някакви мини еклерчета, 12 са в опаковка за 3 и нещо с шоколад отгоре намазани . Много са хубави, веднага ги изпапкахме, та да ги похваля .
Преди много се търсеха кокосови стърготини и видях, че имаше в Борово, ако някой търси де.

# 536
Още една редакция: Опитах да изтегля и споделя касовата бележка от приложението. Реже ми я и не се вижда цялата. Много неудобно за мен, защото предпочитам да си имам копие в моя си папка. На практика пак трябва да си пазя хартиените. Не съм доволна.
Можеш да си правиш екранна снимка на бележката от приложението или просто да си снимаш хартиената бележка и пак да я съхраняваш.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 09:15 от Nil desperandum!

# 537
Мишка, щях да ти пиша вчера и забравих, разбирам те и съчувствам. За жалост, имам чувството, че поне в България е повсеместно. 😒
Замислих се, че в нашия lidl касиерките са постоянно едни и същи, някои жени от персонала вече ги няма, а се появиха разни млади момченца, които общо взето много много не ги бива. Вчера сутринта един с една количка за палета блееше и се буташе в хората, а бяхме много малко хора в магазина, и пак успя да ни побутне.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 09:06 от Lemy

# 538
Феникс, не съм пазарувала така последователно, за да ти кажа от опит.
Бъга в ДСК и старта на приложението, плюс липси на стокови наличности разочарова клиенти, натовари персонала.. Дано занапред е по- добре работата.

От вчера имаме разрешение зад паравана да сме без маски, защото клиентите не ни чували. Добре, ама ако не искам? Да се заразявам щото нали... И без това си носят маските като папионки..

# 539
Аз освен, че май няма да мога да ползвам тези нововъведения , се изнервям само да се оправя в изискванията и ми се вижда сложно. Някакви продукти с някакви знаменца, снимаш, нещо си ползваш, ама не се знае кога го взимаш. Не разбрах и кога са намаленията и само за тези със сваленото приложение ли важи и изобщо се нервя. Ще го отсвиря аз този Лидл ми се струва.

И няма да получиш Зрънчо!!!

Общи условия

Активация на акаунт