Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 209
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 540
Инсталирах приложениетожна резервния ми телефон, андроид е, има опция за сваляне, търкане на дигиталната бележка.

# 541
Ок, ясно Thirteen.
Тогава го казвам за други, на които може да се случи като на мен - при последователно маркиране на картата (например клиент преди вас и след това за вас) няма да получите отстъпките. Колко време трябва да мине - ако получа информация ще ви кажа. Но да си знаете, може да решите да услужите на някой преди вас, но тогава пък за вас няма да можете да ползвате отстъпките, дори и да са различни били нещата в едната и другата покупка.
Скрит текст:
Поне при мен при последователно маркиране отстъпки нямаше, не знам дали е бъг, но мисля, че не е.

# 542
Трещерица, няма Зрънчо за мен(( Ма дебелейте тогаз, пък да ви видя)) После Фанито-фиданка сред дебелани тук ще стане, ма тъй е, няма пълно щастие))) Ще ми пиете вие и викате наздраве, а за мен ни боза, ни Зрънчо, една фафличка бре да ми бяха дали по милост(( Ма що ми извади тоз две бележки се чудя, а едната си я прибра, има нещо гнило. Много се стресирах значи, не може така да ме минават, не че ми е за пръв път де, ама...сега ще си купя нов телифон да пия боза и аз, без това ми изтича договора и е за смяна. Ще видите вие тогаз))) Хубав и усмихнат ден ))

# 543
Аз освен, че май няма да мога да ползвам тези нововъведения , се изнервям само да се оправя в изискванията и ми се вижда сложно. Някакви продукти с някакви знаменца, снимаш, нещо си ползваш, ама не се знае кога го взимаш. Не разбрах и кога са намаленията и само за тези със сваленото приложение ли важи и изобщо се нервя. Ще го отсвиря аз този Лидл ми се струва. Само нещо нехранително и потребно , ако пуснат ще ходя да взема. Няма да ме минават мен и правят на куку. Ще си купувам на същата цена от друг магазин месо, мляко, сирене пък да ги видя. Много хора ще се чувстват така си мисля...
Абсолютно същото мислех да напиша, направо ми взе думите. Прекалено много гимнастики за нещо, което вероятно го няма в наличност или, което не бих си купила- боза и суха паста. И ако не се е активирало- ходи, връщай плешки и пак се реди. И , най- вече, че тия гимнастики ще ги правя точно когато най- бързам- продукти ли да редя, торбички ли да приготвям,  картата за плащане ли да вадя, разделител ли да слагам, какво и как се маркира ли да гледам или да си пъхам ръката с телефона в нЕква дупка, за да установя,че нямам нет или, че печеля суха паста, която НИКОГА не купувам( докато пет човека зад мен ме гледат на кръв, барабар с касиерката).Забравих- трябва и да нахвърлям всичко максимално бързо в количката или поне да съм в бойна готовност да го направя, защото зад мен всички ще са в бойна готовност да ме застрелят, хаха( направо ми стана едно романтично и така се умилих -като си представих) това не ти е западна Европа със спокойни хора, на които всичко им е уредено,тук всички сме изнервени от преди да се събудим и налитаме на бой дори само леко някой да ни бутне или да се забави.  Бих ползвала само заради касовите бележки. Иначе, Фани, може ли снимка на шампоана и гъбата, за които пишеш. Това е шампоанът с кератин, нали и т.н. магическа гъба или не?

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 09:38 от Nil desperandum!

# 544
На мен вчера обаче не ми отчете стока на офертна цена, на редовна беше. Малко преди това бях маркирала картата и за друг човек. Вероятно има някакво време, което трябва да мине, за да може да се възползваш отново от предимствата на картата.
Thirteen, нещо за това да знаеш?
Не се изразяваш много ясно, но ако си маркирала на другия човек твоя купон, той е еднократен, т.е. ти си му преотстъпила на него твоето намаление.

# 545
Не е ползвал за покупките си предния човек мой купон- нямаше същите неща закупени от него, като тези които аз купих после. Но се маркира картата, а не можех да ползвам за другите офертни стоки нито купон, нито оферта. Сега по-ясно ли е?

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 09:37 от fenyx

# 546
Определено политиката на магазините -куца. Как ще ви карат да сте без маски, 13. Това е твое право. Да не кзвам, че И закон.
Когато нещо се мисли, не трябва да се мисли за мига, а доооста хода напред. Като например да си заредиш с мноооого повече количества магазина. Винаги разочарованието е по-силно от впечатлението. Зарадвал си масата с приложение и възможност да спестят, купувайки от твой магазин, а ти своевременно да спечелиш много повече, но не даваш тази възмножност.
Във връзка с казуса за използване на намаления при чекиране. Някъде бях чела, че след като Си запарувал, може да се възползваш от приложението отново след 15 минути...нещо такова.

# 547
Имат разрешение да са без маски...не забрана да ги носят..поне това е написано.
В ДСК ми направи впечатление преди 2 седмици, че също са без маски персоналът...

# 548
Търсех някъде инфо, колко време да мине, за да се ползва отново, но не видях. Но веднага, ако е маркирана и за на предния клиент - явно не става. Казвам го, за да си знаете, а не да правя оплаквания. Някой може да реши да услужи на човек преди него за различни покупки в двете “кошници” например.

# 549
Метеостанцията хич не е лоша, показва и влажност вътре и навън. Пролетта пуснаха една друга по-малка, но не мери влажност - и такава имаме.

# 550
Nil desperandum! , да това е шампоанът с кератин-в тубичка, червен цвят, много ми е добре на косата с него, вече 2 г. го ползвам с малки прекъсвания.
Гъбите са магически за почистване на упорити петна пише. В кутийка картонена са и са 2 в нея (малко си приличат на нашите магически гъби, но има и червен цвят малко на тях) На W 5 са фирмата и струват 1.99лв.
Отделно купих от тези кръглите кутии дето е като паста вътре съдържанието и има сложина гъбичка на същата фирма за почистване на плоскости го ползвам на всичко и съм страшно доволна. Май 5.99 струва и се води-био почистваща паста.

# 551
Не е забрана, можем да избираме, разбира се.
Просто наскоро кръстосах шпаги с клиент, който не ме чуваше и накрая и се оплака от мен... Та да се чудиш, с шапка/ маска- ли да си, или без.
Аз ще бъда с маска... пък да се оплакват до второ пришествие.

# 552
Трещерица, няма Зрънчо за мен(( Ма дебелейте тогаз, пък да ви видя)) После Фанито-фиданка сред дебелани тук ще стане, ма тъй е, няма пълно щастие)))

Тук казаха, че бил много полезен зрънчото. Не помня защо.

# 553
  • софия
Гъбите са магически за почистване на упорити петна пише. В кутийка картонена са и са 2 в нея (малко си приличат на нашите магически гъби, но има и червен цвят малко на тях) На W 5 са фирмата и струват 1.99лв.
Отделно купих от тези кръглите кутии дето е като паста вътре съдържанието и има сложина гъбичка на същата фирма за почистване на плоскости го ползвам на всичко и съм страшно доволна. Май 5.99 струва и се води-био почистваща паста.
Пастата за почистване е страхотна. Винаги гледам да имам кутия от нея.
Червената част на магическите гъби би трябвало да е за по-сериозни петна/почистване на подметките на маратонки, но не видях разлика и си ползвам 100те прости магически, които бях поръчвала от али.

# 554
Просто наскоро кръстосах шпаги с клиент, който не ме чуваше и накрая и се оплака от мен... Та да се чудиш, с шапка/ маска- ли да си, или без.
Аз ще бъда с маска... пък да се оплакват до второ пришествие.
Разбира се, после ако се разболееш, проблемите ще са на твоя г**, не на някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт