Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 163
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 555
Трещерица, няма Зрънчо за мен(( Ма дебелейте тогаз, пък да ви видя)) После Фанито-фиданка сред дебелани тук ще стане, ма тъй е, няма пълно щастие)))

Тук казаха, че бил много полезен зрънчото. Не помня защо.
Е кой точно го каза ,че е полезно? Показа му се състава ,че няма нещо кой знае колко вредно в него. Не разбирам в тема където се говори за пазаруване,кой  от какво е доволен и е полезна в голямата си част, какъв е тоя мерак за ирония и да се захапе някой.

# 556
Не мога да направя екранна снимка, защото не виждам цялата бележка, а е отрязана, трябва да "дърпам" екрана наляво-надясно, за да я видя. При използването на опциите Изтегли и Сподели от трите точки, я запазва пак в отрязан вид. Телефонът ми е с нормално голям екран, не е от това. Само при мен ли е този проблем?
Идеята беше да спестим време с приложението и да не съхраняваме/снимаме хартиените бележки, но в такъв отрязан вид те не вършат добра работа. Според мен няма опция в приложението да се преоразмеряват автоматично според екрана, а би било редно да има.
Още една редакция: Опитах да изтегля и споделя касовата бележка от приложението. Реже ми я и не се вижда цялата. Много неудобно за мен, защото предпочитам да си имам копие в моя си папка. На практика пак трябва да си пазя хартиените. Не съм доволна.
Можеш да си правиш екранна снимка на бележката от приложението или просто да си снимаш хартиената бележка и пак да я съхраняваш.

# 557
Намерих за 15-те минути, във връзка със скреч-картата и получаването ѝ е:
“ Защо не получих скреч карта след пазаруване?
моля, провери дали:
....
- не си направил други покупки в близките 15 минути - имаш право на само една скреч карта в този интервал”
Но дали това означава, че след 15 минути можеш да се възползваш от всички отстъпки (без естествено използвани вече купони), не е много сигурно, не бих рискувала да пробвам.
Но и едва ли някой ще иска да си даде картата да я маркират за друг и после да се разхожда безцелно 15 минути из магазина, докато минат, че да си нареди неговите покупки отново, след като вече веднъж е бил стигнал до касата.
А в Била май маркират така карти и за други хора, не пазарувам често там и не съм сигурна, но мои близки, казват че ставало.

# 558
Сиси , аз доколкото разбрах нещата от офертите са ограничени само за конкретното пазаруване и затова не се отбелязват в приложението. Т.е. днес може да вземеш до 3 салама , утре пак и т.н., да ме поправи някой ако греша.
От начина, по който са описани офертите, такова е и моето впечатление. Вижте първи пост с текста и снимките за новото приложение. Купоните и офертите имат различни условия за ползване. Все пак, ако някой пробва реално, нека да потвърди/отрече.

# 559
Не мога да направя екранна снимка, защото не виждам цялата бележка, а е отрязана, трябва да "дърпам" екрана наляво-надясно, за да я видя. При използването на опциите Изтегли и Сподели от трите точки, я запазва пак в отрязан вид. Телефонът ми е с нормално голям екран, не е от това. Само при мен ли е този проблем?
И при мен е така. Аз съм увеличила шрифта от настройките на телефона и от това е проблема. Приложението не позволява увеличаване/намаляване на бележката.

# 560
  • Варна
Колко бързо отговарят на запитванията чрез формата на сайта им?
Вчера за първи път писах, да знам кога да очаквам писмо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 561
Мисля, че имат повечко писма от вчера. Евентуално отговор - днес.
Видях за офертите, пише на съответната, като се отвори за колко броя опаковки на една покупка (един касов бон). Но следващата покупка след колко време може да, е още си гадая....
Дигиталната бележка и при мен няма опция да се събере на цял екран, за скрийншот.

# 562
Обикновено получавам на следващия ден, т.е днес вероятно ще ти отговорят. 🙂

# 563
  • Mediterraneo

Но и едва ли някой ще иска да си даде картата да я маркират за друг и после да се разхожда безцелно 15 минути из магазина, докато минат, че да си нареди неговите покупки отново, след като вече веднъж е бил стигнал до касата.

Е, да се мотая безцелно не, но доста често пазарувам различни неща на две сметки( например, нещо, за което ще вадя фактура и нещо за вкъщи; или нещо за вкъщи и нещо за сестра ми). Когато сканираш за първата сметка, ти дава скреч карта, за втората не.

# 564
Ама и отстъпки не дава за втората покупка, за скреч картата ми е все тая.

# 565
Ами това е тъпо с минутите, напр. Билла картата може да се ползва веднага...

# 566
А, значи е вярно за Била. Ами затова го казах за лидълското, хората може да се подведат, че е така и тук и да си загубят отстъпките, в желанието да помогнат на друг.

# 567
Много благодаря на Еос! Това е решението, ако сте с увеличен шрифт, намалете и се показва цялата и светва като слънце запазеното копие, много е ясно. Grinning
Голямо благодарско и на Сиси за разяснението за "комбинирането"!
Абе аз неслучайно казах в магазина, че всички сте ми приятели. Grin
И при мен е така. Аз съм увеличила шрифта от настройките на телефона и от това е проблема. Приложението не позволява увеличаване/намаляване на бележката.

# 568
  • в ябълковата градина
Тръгвам да отварям темата и чета неволно заглавието "Октомврийски неволи". Ама явно подсъзнателно си го мисля, хаха, с тея купони и правила

# 569
  • Пловдив
Супер съм разочарована като цяло... Поне откъм стикита ги посъбрахме, остана само един тъп трион, ама ще го преживея някак Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ще ти го дам триона - имаме 2 Bowtie Ние дирим раницата

Вчера супер много се изнервих - в Пловдив, Македония вечерта, в най-голямата лудница не приемаше никакви дебитни карти Rage Трябваше да си оставя покупките и детето и да търча отсреща до банкомат. Съответно в суматохата нито си сканирах приложението - нищо...
Иначе касиерките раздаваха брошури за приложението.

Общи условия

Активация на акаунт