Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 181
  • 3 596
  •   3
Отговори
# 570
  • София
Здравейте, искам да попитам хартията за печене вече на парчета ли е или моята, която купих е дефектна - ужасно ме изнервя като я ползвам?

# 571
Моята е на парчета хартия за печене и съм супер доволна. Точно ми е за тавата  (е малко стърчи подгънато) , не ми се зацапва и запича баница или разни тестени неща (за тях ги ползвам), ама аз отскоро ползвам и само такава имам. Не мисля тази за рязане , че бих я предпочела , да меря, да режа...ами туй си е труд и време. Че и много парчета има нарязаната и е на добра цена си мисля. За какво ви е руло да режете не знам. Имам и по-голяма тава, ама мнооого голяма и там слагам две парчета, застъпвам ги, няма никакъв проблем за печенето.

# 572
След пазаруване и получаване на скреч карта, следваща скреч карта може да бъде получена при ново пазаруване, но не по-рано от 15 минути след предишното идентифициране при пазаруване.

Търсех някъде инфо, колко време да мине, за да се ползва отново, но не видях

# 573
И аз съм много доволна от хартията на парчета. Идеално пасват в тавата.

# 574
Вярно, че Разрешение пише. Аз съм толкова изтръпнала покрай този вирус, че се напрягам от най-малкото, свързано със защитата. А масово в магазините клиентите са без маски, по е вие да се пазите.

# 575
Сиси , аз доколкото разбрах нещата от офертите са ограничени само за конкретното пазаруване и затова не се отбелязват в приложението. Т.е. днес може да вземеш до 3 салама , утре пак и т.н., да ме поправи някой ако греша.
От начина, по който са описани офертите, такова е и моето впечатление. Вижте първи пост с текста и снимките за новото приложение. Купоните и офертите имат различни условия за ползване. Все пак, ако някой пробва реално, нека да потвърди/отрече.

И аз така мисля.
Никой не каза плешката с какъв произход. Никой ли не се дореди? При нас пък имаше всичко. Вярно, че трябва да си по-концентриран, но аз съм ок с приложението. Ще го ползвам.
Интересно с какво може да е дефектна една хартия за печене?

# 576
Хартията за печене е само на късове, или парчета. На мен ми харесва (като големина пасва за голямата ми тава, за по-малките деля на две и пак става). Доволна съм и цената според мен е супер.
А, видях я вчера плешката- при нас беше белгийска, май за първи път с произход от там виждам.

# 577
На мен пък ми прави впечатление, че единствено за маски правят забележки. Иначе може да си метнеш месото при якетата.

# 578
Е не, месо при якетата е прекалено. Дали наистина после го бракуват, кой знае колко престоява?
Писала съм за друг супер, че охладено месо преди време бях видяла зарязано, но поне при фризера, казах тогава на служителка, а пък тя ми разказа че намирали храни къде ли не, чак се чудя на хората нарочно ли го правят да саботират магазина или е просто от ниска култура?

# 579
Трещерица, няма Зрънчо за мен(( Ма дебелейте тогаз, пък да ви видя)) После Фанито-фиданка сред дебелани тук ще стане, ма тъй е, няма пълно щастие)))

Тук казаха, че бил много полезен зрънчото. Не помня защо.
Казахме, че не е много вреден.
Разбираш ли разликата?

# 580
Вчера беше ужасен ден - да! Страшно много хора, проблеми с приложението, проблеми с пост терминалите, не смогване с работата, абе кошмар. Проблемите с картовите плащания са от поне седмица и на национално ниво, срива се системата, понякога и по няколко пъти на ден, но задължително единият ще е в час пик. Проблемът е в банката, мисля на ДСК ни бяха терминалите.

Приложението не може да бъде сканирано два пъти, трябва да минат поне 15 минути. Не може да бъде издадена и фактура, когато е използвано приложението.

# 581
Много благодаря за информацията, mishka88, дано понатам днес и през седмицата нещата да се изгладят. Лека и успешна работа на теб и колегите ти!
За картовите плащания- май за по-сигурно ще гледам да имам кеш, като реша да намина до магазина за заветните .... стикита 😂.

# 582
Ами това е тъпо с минутите, напр. Билла картата може да се ползва веднага...
На нас, клиентите не може да се угоди, вместо да се радваме на промоциите, все кусури им намираме.

# 583
Благодаря на всички за офертите! Да, аз си знам, разбира се, че могат да се ползват повече от веднъж, но защо реших, че все пак трябва да се вместиш в посочената бройка за целия период, в който могат да се ползват.. После като помислих, се сетих и разбрах. Kissing Face

fenyx, при мен едва ли бяха минали повече от 3-4 минути след маркирането на чуждата сметка (със сигурност не и 15 мин.), всичко си ми е отчело на моята. Но ще внимавам вече, след като и mishka88 казва, че трябва да са минали 15, значи днес или съм изкарала късмет или просто е бъг. То да не направиш добро. Simple Smile Иначе поне си обясних защо имах само една скреч карта! Wink

fanfanito, никога не съм виждала липси на кокосови стърготини, купувам редовно. Чак ме притесни. Simple Smile

Thirteen#, ти си носи маската! Пази се!

# 584
Трещерица, няма Зрънчо за мен(( Ма дебелейте тогаз, пък да ви видя)) После Фанито-фиданка сред дебелани тук ще стане, ма тъй е, няма пълно щастие)))

Тук казаха, че бил много полезен зрънчото. Не помня защо.
Предлагам да се чете с разбиране.
Казаха, че не е отрова, а не че е много полезен! Каза се, че няма нищо ак толкова вредно

Общи условия

Активация на акаунт