Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 168
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Моят пак е спечелил от скреч картата Stuck Out Tongue Winking Eye

На втората снимка се вижда отчетът, че си е взел Слънчото и че нищо не е купил с купони (стока йок).
И като гледам колко много е спестил, използвайки приложението... Цели 0.28 лв! Joy

# 631
  • Пловдив
Вчера се опитах да сваля приложението на телефона на колежката ми. Направих повече от 10 опита за регистрация, изписваше Error и се отказахме...

# 632
Купих вчера ютията и я сравних с друга тяхна. Сегашната е една идея по- малка, по- лека, но ми харесва.

# 633
Вчера се опитах да сваля приложението на телефона на колежката ми. Направих повече от 10 опита за регистрация, изписваше Error и се отказахме...
Да си ъпдейтне софтуера на телефона.

# 634
Това е новият вид маски за лице (козметични Wink ):

# 635
Долче, пиши като я пробваш.

# 636
Очаквам да е черна Grinning Моята кожа е нормална към смесена, дано не ми дойде агресивна...маската им с бяла глина ми е идеална, ще споделя и тази как е Simple Smile

# 637
Вчера активирах купона за плешка за опит. Все още е активен, но не ми се ходи.

# 638
Очаквам да е черна Grinning Моята кожа е нормална към смесена, дано не ми дойде агресивна...маската им с бяла глина ми е идеална, ще споделя и тази как е Simple Smile
Долче,и аз чакам отзиви.Точно със смесена кожа съм и аз.
Няма плешки и в наше село,забравих машинката за пилинг и утре ще се бутам с бабите.На седмо число е ужас.
Днес в лидъл на Битоля Варна,по пода закуски,смачкано,хвърляно,гадна работа
Взех метеоролога,доволна съм.Сравних го с друг термометър,явно е верен,но за влажност ми е по-важен.Спечелихме и аз и приятелката ми намаление за тортилите.
Чесновия сос и Тартара на Каниа как са?Чудих им се днес.

# 639
QR кода работи на хартиен носител също, ламиниран в портфейла е удобно при другите карти.

# 640
На мен ми допада Чесновия сос.

# 641
Чесновият сос и тартара за мен са  малко по-скъпа майонеза.
Специално тартара, няма много общо  с оригиналния сос. Дори и с този на олинеза, Хайнц да не говорим...
Тези Не са лоши, нищо им няма 😂 но не бих повторила.
Все пак в въпрос на очаквания и вкус, може да пробвате..

# 642
QR кода работи на хартиен носител също, ламиниран в портфейла е удобно при другите карти.
Черно-бял ли и в специален мащаб ли? Някаква специална препоръка как да го запазим и принтираме? Или просто скрийншот и директно принтиране?

# 643
Questar, доказано ли работи ламиниран?
Бобчита, радвам се, че си взела метеоролога Stuck Out Tongue Winking Eye Добре, че са тел. редактори да ни разсмиват. Надявам се да е хубава маската.
Коя е лютивата паста в туба и седмично предложение ли е?

# 644
Черно-бял ли и в специален мащаб ли? Някаква специална препоръка как да го запазим и принтираме? Или просто скрийншот и директно принтиране?

Черно-бял. Скрийншота от телефона го прехвърлих във Word и там си изрязах картата по очертанията, както си е.
Дори само квадратчето с кода да се изрежи, пак става, важното е четецът да маркира този код и да не е прекалено голям, а горе-долу колкото в приложението да е големината на кода, защото обърнете внимание, четецът не е много голям.

Да, доказано работи, ние сложихме хартиения носител за проба в калъфче за паспорт и мина. Тези дни ще ламиниране, което е още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт