Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 148
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 780
При нас пък като цяло беше добре заредено с оферти и купони. Май тъмните трюфели се търсят повече от млечните... Grinning

# 781
Имам подозрението, че наградите от скреч-картите с дадените срокове за получаването им, точно това целят- по-често посещение на магазина от страна на клиента.

# 782
Феникс, много ясно, че е така Grinning Както и щурите им оферти до сряда, от четвъртък, от петък...Една баба беше награбила бейби спанак и и обясних, че не е от днес, а от четвъртък... Blush Абе, днес много помагах на възрастни любезни дами Blush

# 783
  • София
Долче, при нас Рафаело е на най- горният ред, а трюфелите на най- долният.
На Рафаело стои само етикета ,още от първият ден, така е и на баничките.
Много малко наличности пускат, и така всичко на добра цена изчезва бързо.

# 784
Миленски, при нас темелите бяха нах-отгоре, до тях празно място (не обърнах внимание дали има синьо флагче, но етикет с цена нямаше на каквото е било там). Долу не съм гледала, следващия път ще се оглеждам.

# 785
Долче, това мое “подозирам” беше някаква скрита ирония, признавам си (че не сложих емотикон този път).
Не че е лошо де, в крайна сметка и те си имат таргети и да си изпълняват планове. Чакам да видя като излезе новата брошура ще се появят ли онези кремове на Сиен, почнах да използвам по-често серума и май съм доволна.

# 786
Четох, четох и изобщо не си направих труда да ходя да търся офертите, които явно са свършили в първите 5 минути. Хич няма да ме накарат да се връщам по три пъти на ден, най-много да разредя още.

# 787
Феникс, от кой серум си доволна и кои са кремовете? Simple Smile
Всъщност, сещам се, че от седмичните промоции нямаше от интимните измивни голове, а за душ голове забравих да погледна...

# 788
При нас пък като цяло беше добре заредено с оферти и купони. Май тъмните трюфели се търсят повече от млечните... Grinning

Не мисля..просто хората не виждат че са няколко вида и вземат което хванат.

Последно двама мъже...поръчали му на единия от трюфелите..той се куми и грабна което хвана 😉

# 789
Dolce, нали скоро гледах в брошурата за Франция, че там има тези на Сиен със злато (миналата година взех такъв серум, но рядко го ползвах). Та ме подсетиха по-често да го нанасям, не мога да кажа за някакъв уау ефект, но ми харесва. И в cosdna.com правих анализ на състава му, сравних с друг серум на друга марка, който можех да взема, предпочетох да ползвам и занапред Сиен (не че е супер изчистен, но поне е сравнително поносимо ниво safety). Щом там ги бяха изкарали, очаквам скоро да се появят и насам, но да видим кога ще е.

# 790
На Сточна гара имаше всичко. За съжаление плешката беше белгийска.
Защо за съжаление? Рядко купувам месо от веригите и заглеждам произход ,но ако не е ок белгийско месо ,да си знам за по-натам
Пробвала съм белгийски вратни пържоли от BILLA, бяха много хубави.

# 791
  • Варна
Ходих до Лидл на Битоля, нямаше сешоари Sob
Но имаше Рафаело, което не харесвам Joy

За пръв път съм в този филиал, не ми хареса. Силно ми напомни на Кауфланд (който също мразя Stuck Out Tongue Winking Eye).

# 792
Ходих до Лидл на Битоля, нямаше сешоари Sob
До скоро се подмятаха изостанали при нас. Според мен, пробвай чрез горещата линия, докато не са ги прибрали обратно по складовете.

# 793
Аз нищо не спечелих, но мъжът ми спечели отстъпка за тортила.
Зариби се. Каза, че е много яко приложението и ще отиде да си купи тортилата и свинско филе, ако има.
На мястото на филето имаше само едно празно кашонче. Ако това им е наличността, с която са стартирали, не съм изненадана, че по обяд вече нямале нищо.
Или да зареждат адекватно количество, или да не се излагат с тези промоции, защото се получава обратен ефект.
И при нас плешката е белгийска. Утре ще я готвя и ще кажа как е.

# 794
А аз нали съм с ретро телефон и не се възползвам от офертите заложих на тези от миналата седмица и за вечеря пак ще пека толстолоб. В нашия магазин(дали защото сме в провинцията), много напъни за захар- вече трети ден всички с това си тръгват. Но говоря за по над 50 килограма.

Общи условия

Активация на акаунт