Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 224
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 795
Напоследък си мисля... Дразнят ме огромните тарелки с 1/3 нещо си там месо... И останалото въздух. Хаби се супер много място и смо се трупат камари пластмаса...
За протокола и аз взех плешка и наййййй-накрая, след 7 празни бележки, ми се падна заветната суха паста 🤩

# 796
Хора, а от тези трюфели само един вид ли трябва да се вземат, за да важи купона, или може да се комбинират до 3 броя от двата вида, за да важи купона?

# 797
Какво да ви кажа, търсенето е много по-голямо от очакваното и въпреки че бяхме информирани, че от артикулите ще дойдат по-големи количества от обичайното, пак не стигнаха. А за захарта съм без думи, при нас изчезнаха 4 палета за има няма 2 часа. Количество, което си е доста сериозно, на втория ден същото нещо. Търсенето на някой артикули е направо главозамайващо, наблюдава се постоянно увеличение на доставяните стоки от акции и въпреки това се изчерпват количествата. Нашият магазин специално е проектиран за по-малък обем стоки и от месеци изнемогваме, пълна липса на място за съхранение на количествата, за които няма място в търговската зала. Ако ни бяха пратили 10 вместо 4 палета захар, изобщо нямаше да има къде да я съхраняваме, щеше да се наложи да я оставим в залата, измежду коридорите и клиентите да я обикалят. Например ако ни пратят повече банички, отколкото стават във фризера, ние няма къде да ги съхраняваме, нямаме клетка за ДЗ артикули. Магазините са малки, складовете също, централния склад също изнемогва, редовно остава стока в централен склад, защото не е имало място в камиона или отказват поръчани стоки, заради липса на артикулите в централен склад. Вече и персонала не смогваме на постоянно увеличаващия се обем на работа и клиентопоток...

Хора, а от тези трюфели само един вид ли трябва да се вземат, за да важи купона, или може да се комбинират до 3 броя от двата вида, за да важи купона?

Не би трябвало да е проблем.

# 798
  • София
В нашият бяха зарязали така палети със стока ..аз виждам как летят служителите и не смогват,ми не е ок.А като цял ден търчиш,редиш и да си ухилен до уши и любезен си трябва стимулант.

# 799

На картинката с купона са показани и двата вида. Трябва да важи и за двата значи. Аз взех с млечен...отчете.

# 800
Мен ме е яд,че взех само 1 кутийка трюфели, оказаха се много хубави. Мм много ги хареса и вече със сигурност ги добавям към редовните покупки.

# 801
Ааа..туй то.....аз от кога ви ги хвалех...😄😃

# 802
Мен ме е яд,че взех само 1 кутийка трюфели, оказаха се много хубави. Мм много ги хареса и вече със сигурност ги добавям към редовните покупки.
Само не ги оставяйте на топло, че веднага стават на течен шоколад...

# 803
И аз много ги харесвам, ама ги заобикалям, че не знам кога да спра...

# 804
Трюфелните бонбони са много хубави, наистина. Нарочно ги заобиколих и даже не проверих наличностите в нашия магазин, че ... и без това трябва диета ☺.

# 805
Скреч картите само до 18-ти ли са? Мисля, че ми изписа нещо от типа "остават още 11 дни" и да се възползвам...След това ще има ли друг тип подобна оферта?
За бялата захар и аз съм без думи. Голямо грабене. Ще кажеш, че е най-скъпоценния и здравословен продукт! Thinking Напълнили количките с по не знам си колко пакета (във всеки май по около 10 кг захар имаше)...касиерите им казваха, че до 1х10 кг е на домакинство...За цяла година ли зареждат захар, за какво ли...?! Flushed
Онзи ден, оглеждах дрехите, един мил служител на име Веселин веднага премести палет със стока, още преди да го помоля. После на касата пак той- и ме попита с усмивка не съм ли си намерила номерче (понеже видя, че пробвах повече от една бройка). Ами, много приятно ми стана. Blush Междувременно "летеше" из магазина да зарежда стока и т. н. Кога се озова и на касата... Blush

# 806
  • София
......==========
Ходим в Гърция всяка година, но разядката я знаем под името тирокафтери и е много лесно да си я направи вкъщи човек.

Да, така й е името, но съкратено се нарича типити - https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post.html
fenix, изобщо не съм погледнала, че е купено бад. брашно от Фантастико, нали си е тема за Лидл и не съм обърнала внимание, благодаря за уточнението, основно пазарувам от Фантастико и ще го купя, трябва ми за Коледа, не че нямам, но нека да има повече.

# 807
Долче, сладка може да правят хората. Някои пък слагат на виното захар. Та такива ми ти нужди за захар.
Марчева, няма проблем, може първия пост някъде да се забутал между дискусията за Лидл плюс, пък и писах и за друго в него май. Освен това, бях съкратила името на магазина с едно Ф. Но понеже не ми се чакаше да пуснат в Лидл бадемово, а реших и него да пробвам, реших да споделя какво и къде намерих, нали от тук научих за него и че е издирвано. Иначе станаха чудесни сладки с него, но ... трябва да се поспра малко с някои изкушения 😜

# 808
Долче, сладка може да правят хората. Някои пък слагат на виното захар. Та такива ми ти нужди за захар.
И най-важното - за ракия.

# 809
Да, може. Ама за такива количества защо не ходят до Метро или до някоя борса се чудя аз. Ясно, че са с кола...не знам. На мен няма да ми е удобно да купя от Лидъл такива количества, дори и да правя зимнина...

Общи условия

Активация на акаунт