Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 100
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 705
Mrs. Tiggi, може ли да помоля да измериш механичния таймер? Чудя се дали ще ми пасне на един двоен контакт... Simple Smile
И аз се чудя отдавна за парната четка...
Скрит текст:
много ме блазни идеята да я използвам като мини ютия за униформената тениска за училище на малката, а също и за леко намачкани дрехи, за дамски и т. н. Когато гладя повече неща вадя голямата ютия, много си я обичам, но за 1-2 неща набързо и за някоя малка тениска на детето като че ли ще е удобна (за детските ръкави особено- макар че си имам трик за това, но когато бързаме сутрин нямам нерви)...
Дени, благодаря. Излизаше ми преди приложението само на италиански и английски и не можех да се ориентирам Hug Сега го инсталирах вече! Simple Smile Ще се редя утре за кафява захар Grinning

# 706
Аз имам отговор на предложение, което дадох на Лидл. Даже мисли, че днес няма д ами отговорят, но в 18:05 са ми писали Simple Smile

# 707
Ще се заселя на Св Констанитин и Елена.
Днес пак ми додоха повече стикита. Не ми хвърляха покупките, а внимателно ги поставяха...абе културна работа!
Скреч картата - греда.

# 708
Кашкавалът и вкъщи се одобри и смятам сега като изядем суджука и да наблегна над запечените сандвичи със салам или св.филе и кашкавалче. Моето синче много обича пица на филийка - дом.пюре ,салам и кашкавал на филийка запечен. Той и пици харесва де, но на мен не ми харесват купешките теста и трябва хлебопекарната да меси 40мин Wink Абе мързелива работа е моята- селски картофки с панирани пилешки хапки, сготвен боб от този в консервите , скара и филийки с нещо ....все някакви такива бързи работи правя през седмицата ....тези кроасани с масло вече 2 ден ги пробутвам за закуска на децата Simple Smile Simple Smile 
Иначе кашкавалчето се зачервява , става разтегливо на конци ( не е гумено,че чак да скърца на зъбите) ,но не се разтича много. Суров ,също е много приятен вкуса . Ох сега се сетих,че отдавна не съм правила запечени картофки ,със сметана от 30% на лидл разбира се,топено сирене , Св. филенце и кашкавалче отгоре .....

# 709
Понякога това, че липсват продукти чисто психологически изиграва и добра роля - аз днес отидох да си купя изгодни бонбони Рафаело, но не бяха останали никакви и после си дадох сметка, че изобщо нямам нужда от тези бонбони, тъкмо си спестих и някои калории. Така че, тези дни дори да има бонбони, няма да си купя, защото съм насясно с желанията си.
Иначе народът масово беше опустошил и бялата захар. Голям мерак за нездравословни неща.

# 710
A кафявата захар? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 711
  • София
Понякога това, че липсват продукти чисто психологически изиграва и добра роля - аз днес отидох да си купя изгодни бонбони Рафаело, но не бяха останали никакви и после си дадох сметка, че изобщо нямам нужда от тези бонбони, тъкмо си спестих и някои калории. Така че, тези дни дори да има бонбони, няма да си купя, защото съм насясно с желанията си.
Иначе народът масово беше опустошил и бялата захар. Голям мерак за нездравословни неща.
Сезона е жизнено важен 😁 - ракия, лютеница, сладка, захар си трябва много.

# 712
dolce miele, разбира се:  таймерът е идеално квадратче с размери 7.5 х7.5см. , а дебелната му  е 2.5см. Плюс стандартня щепсел, който добавя още 2.0см., но те не са от значение...

# 713
Взех си кафявата захар на оферта аз, да си слагам в чайчето отвреме-навреме. Нали уж е мит, че кафявата захар превъзхожда бялата, но все пак усещам я с по-мек вкус кафявата, а и мирише много приятно на карамел някак.

# 714
Много благодаря за размерите на таймера! Simple Smile
Questar, аз не ям захар, но вкъщи харесват най-много лидълската кафява. Бяха взели една бяла захар- отровно сладък им се стори сладкиша Joy Отвикнали са вече от бялата...

# 715
  • София

Кърпичките за кухня така ли изглеждат всички? На картинката са синьо-зелени, а моите са на петна, даже и не успях да разгадая коя трябва да е абразивната страна🤔 Май съм взела дефектни...
П. П. По въпроса с прахосмукачаката с батерия, аз съм си доволна от моята. Събирам всякакви дребни боклуци с нея в кухнята (разсипано брашно, което с гъба се замазва, чистя си чекмаджетата на кухнята от трохи, разсипани подправки и т. н.) Намерих ѝ и възпитателна функция 🤣 Сина ми (5г), като направи кочина с някое зрънчо/чипс/пластелин и какво ли още не, си знае- взима си прахосмукачката и почиства след себе си. Отвора ѝ е малък с приставката, но без нея е достатъчен да глътне зрънчо. Чисти до ниво да не ми дразни очите и да не вадя голямата всеки ден. Разбира се, зависи кой за какво я търси.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 22:14 от *Ина*

# 716
Точно така изглеждат, синьо-зеленикави са, нашарени.

# 717
Мислех, че и аз съм взела такива кърпички за кухня и ставах да отвярям пакета, за да снимам, но се оказаха друг модел-за мебели. Много приятно миришат, не съм ги използвала до сега. Само тези за под, за баня и за тоалетна.

Някой друг използва ли тези за под? Първият път ми почистиха супер плочките в банята и в кухнята ( там всъщност е камък), но на следващият път замазаха яко. Много странно.

# 718
Кърпичките за под съм ползвала за силно замърсен ламинат, ама много. След мнократно чистене с моп, с препарати, че и ръчно с парцал, тези кърпички много помогнаха (е пак ръчно де) та ламината светна и придоби цвета си (беше след наематели не чистели повече от година и ходили с обувки) На други места не съм пробвала , но за ламинат супер добре се получи. Сега не се сетих да взема, а пак ми трябват((
За тоалетната кърпичките съм разочарована, нищо работа не вършат. Тези дето са за компютър също съм недоволна. Тези дето са за всичко да почистват (голяма опаковка някаква ) биват и за телевизор и за огледало. Но другите за нищо не стават поне за мен.

# 719
  • София
Ммм, защо ли трябваше да ви чета и да разбера за това бадемово брашно- много вкусно ставало с него 😋 (вече е изпробвано).
Мисля, че назад те попитах от къде го взе бадемовото брашно, за да се заредя, че то много бързо свършва, ако ти е удобно ми кажи, а ако е за София ще бъда силно благодарна, и пак благодаря!
......и да похваля една гръцка разядка spicy cheese salad. Тези от вас които ходят в \Гърция вероятно са опитвали типити, типична гръцка разядка, пикантна и много вкусна, разяждаща е. Марчев е купил онзи ден и го опитах, силно се доближава до типити и е много добра, препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт