Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 064
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 320
  • до най-прекрасния мъж
Вчера минахме отново да донакупим паста и сосове, че и мама поиска. Този път с на ММ купоните. Имаше и от трюфелите, взех 3 опаковки, че идват лични празници в семейството и ще трябват. Пилешко филе отново нямаше при нас или поне аз не видях, че бързах.
Нормално е да има такъв интерес към приложението, още повече за неща, които едни купуват редовно, други, за да се поглезят. Ние например, рукола не купуваме, хляб също. Така че тези купони са ми излишни и няма да купя само защото е намалено. Но други хора ги ползват. Както и до сега, така и в бъдеще, ще се възползвам от купоните само за неща, които ми трябват и считам картата за плюс. Така или иначе, ако нещо ми потрябва, ще купя и без промоция. Не разполагам със склад, за да трупам неща, когото са промоционални.

# 1 321
А се оплаквахте, че само якета се коментират, на ви сега Рафаело и мрънкане за всичко 😜
Аз днес се замъкнах да оставя четка за зъби за ремонт,че е в гаранция, и младежа на касата се опита да ме разкара с обяснението че щом е на година не важала гаранцията.С малко настояване и се размърда , та сега ще чакам дали ще ми я заменят или ще върнат парите.
Аз съм получавала собщение от куриер за пратка, така ми доставиха новия чопър, и SMS от lidl че ще ми върнат парите за един друг уред, за който явно не са разполагали с наличности.

# 1 322
Знаете ли дали в Лидл продават естрагон?

# 1 323
Не съм виждала😕

# 1 324
  • Варна
От утре за какви оферти ще се борим? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 325
Аз за броколи Joy

# 1 326
Аз за суджуци, броколи, пъстърва и омекотител, сега даже гледам се е появил на семана купон, в брошурата май го няма.

# 1 327
  • Велико Търново
Утре отивам за детски пижами и броколи Simple Smile

# 1 328
  • Бургас
Да не си замислила крем-супата на Файчето да правиш и ти? Wink

# 1 329
Някой има ли проблем  с регистрацията? Не пращат ли вече смс на телефона? Много им куца приложението. Че няма къде и на кого да си зададе човек въпроса. Работното време е само в делничен ден.

Да, аз сутринта се опитвах да направя регистрация на майка ми, и чаках 15-20 за код за потвърждение, накрая ми пратиха.

# 1 330
И при мен първият смс се забави. И това беше още когато тук се писа за Лидл Плюс, не бяха тръгнали още медийните кампании и тези в обектите.

Аз утре ще се боря за чедър, коледни сладки, горчици и сосове от ам. седмица, както и картофки. Най-тъпото е, че само първото ще е за мен. От купоните и офертите с приложението май от нищо няма да се възползвам. Евентуално от хлебчето в края на седмицата и то пак за половинката. Виж, в петък пастетите и другите мръвки "за стотинки" ще ги уважа.

# 1 331
Да не си замислила крем-супата на Файчето да правиш и ти? Wink

Дам Grinning ще я правя, след толкова добри отзиви.

# 1 332
Аз за коледен календар с кучетата ще ходя. Нали някой спомена, че има.

# 1 333
Има, точно такъв взехме вчера от филиал, където бяха заредени по-рано коледните неща. С ПЕС Патрул. Малката го хареса, шоколада също (че го отворих поради други причини). Отдолу под прозорчетата на календара - като се извади шоколада,  има и картинки с различните герои (от вътрешната страна на кутията), а от задната страна и 3 картинки за оцветяване и изрязване.

# 1 334
Този път от купоните нищо не ме блазни. Евентуално ще се разходя за един пържен лук и някой бургер,но не са ми толкова належащи изобщо да се разходя до магазина ,та може и да пропусна. Освен ако вие не ме навиете за нещо интересно,че темата е заразна и при мен действа повече от ТВ реклами и приложения Grinning

Общи условия

Активация на акаунт