Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 037
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 410
Благодаря, Търтийн! Аз лично подозирам задкупонното устройство, че е разсеяно. Grinning Поне се създаде повод за уточняване на нещата.
Моля ви за мнение за момчешките боти, за момичешките имаше и недобър коментар. Детски номер съм и ако са качествени според вас, направо ги грабвам, но момчешките ми харесват повече. 🙂

# 1 411
по мои наблюдения обувките в лидл са много некачествени.

# 1 412
И на мен боровинките ми излезнаха на 99 ст. на каса, но и редовната им цена беше с оранжев етикет 1,99 и сигурно затова така са решили. Взех 1 суджук, но тази седмица мисля да запасим, оставям ви омекотители и домати Stuck Out Tongue Winking Eye Взех си безплатната суха паста, намалена силиконова шпатула с -30%, мини меденки за детето, 3 опаковки боровинки които ще отидат във фризера Blush И тъмни сусамки, лимитирани явно- отдавна ги оглеждам...
Сиси, късмет си имала все пак. При нас нито една опаковка тортила чипс нямаше. Ще почакам, искам си и трите броя. Grinning
 Като трих скреч картата пишеше, че остават мисля още 12-13 дни до изтичане, т. е. няма да са само до 18-ти?
Още на входа някакви мъже на 55-60 г се "разправяха" как от Лидъл били мошеници, лъжели хората, трябвало някой да подаде сигнал до някое тв предаване...Нищо че охраната им беше обяснил вече за приложението...Ама не вдяваха и питаха къде я дават тази карта...А никак не изглеждаха да не могат да боравят със смартфон. Затова и аз подкрепям да няма намалена цена до офертните продукти...че обърквацията е голяма! Имаше останали сини флагчета от оферти от миналата седмица...и чак днес видях, че има извинителна бележка за Рафаелото (пак нямаше, даже на редовна цена).
Аз имах друг казус Grinning В един момент се усетих, че имам само стоки с оферти и купон+ купон за сухата паста. До касата взех меденки и едни тъмни сусамки които все оставях за друг път. Но, ако не бях купила и редовен продукт, щеше ли да ми отчете всички купони, оферти и беплатната суха паста?

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 13:29 от dolce miele

# 1 413
Но, ако не бях купила и редовен продукт, щеше ли да ми отчете всички купони, оферти и беплатната суха паста?
Да, вчера и аз си взех сухата паста и имах само продукти с Лидл Плюс намаления, освен нея. Отчита всичко без проблеми.
П.П. Харесвам идеята на fenyx да похваля младежа, още снощи ми се въртеше да ги похваля и тримата точни служители от вчера. Обаче запомних само името на момичето в обучение. Мишка, Търтийн, дали ще бъде странно, ако ги попитам за имена, когато ходя пак. Да не ги притесня хората. 😀

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 10:24 от Contempladora

# 1 414
До колкото разбрах само печалбите от скреч картата са обвързани с покупка. Не можеш да минеш само с една суха паста или с 3 тортили, но ако взмеш нещо с купон или намаление не би трябвало да има проблем.

# 1 415
Внимавайте като взимате крема сиренето от офертите, има и някакви на същата марка и грамаж, но други видове, които са 2.50лв. не са намалени.

# 1 416
да, и аз забелязах, че са два вида в брошурата. въобще ок ли са?

# 1 417
  • София
Има ли в лидл канела на пръчици и карамфил? Ако не - къде в София да намеря?

# 1 418
Фантастико.

# 1 419
Потвърждавам за канелата -Ф., но за карамфил не съм гледала.
Взех пъстърва и свинско за готвене - ок изглеждат.

# 1 420
До колкото разбрах само печалбите от скреч картата са обвързани с покупка. Не можеш да минеш само с една суха паста или с 3 тортили, но ако взмеш нещо с купон или намаление не би трябвало да има проблем.

В самия купон е описано условието, за всеки е различно, за сухата паста пишеше, че е обвързана с покупка, за тортилите можеха само те, така минах само с тях трите и си доплатих стотинките. Сега гледам ми се е паднала вафла за 1ст и не е обвързана с покупка.

# 1 421
Здравейте,
Дали някой случайно е видял останала парна четка в някой филиал в София? Сега звънях на телефона на Лидл и оттам още преди оператор да се включи, ме информираха, че справка за наличности не могат да ми дадат.
Благодаря ви предварително.

# 1 422
Забравих да се оплача, че и при нас тортила чипса е свършил, и не можах да си използвам купона с отстъпката, а днес ми се падна вафла от скреч картата. Абе тия хора не разбраха ли, че не ям сладко и да вземат да не ми дават сладки боклуци а само солени, поне едно Зрънчо да ми бяха пуснали. 😸

# 1 423
Аз ходих за Ленор, но в нашия филиал не са заредили, казаха, че утре евентуално ще заредят. Пълен хаос. Имаше обаче предостатъчно заредени Семана и Коколино. Аз това не го разбирам - обявяват нещо, а това нещо го няма в наличност изобщо...
Възползвах се от чайовете, приятен е зеленият чай.

# 1 424
На мен в приложението ми пише, че боровинките с отстъпката са 1.49лв за 125гр. Не знам къде ги намирате за по 99ст. Сигурно ще са свършили, докато отида..
Не мога да разбера що стоките с 30% намаление в повечето случаи са с липсващ етикет. Оня ден си харесах една раничка от там и нямаше етикет за 30% отстъпка . Чудех се дали да търся служител да го сложи, ама се отказах. Реших да го приема за знак, че не ми трябва. Grinning Но и друг път ми се е случвало да харесам нещо и да няма етикет.

Общи условия

Активация на акаунт