Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 032
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 425
Аз отидох само за боровинки, а то стана един пазааар... 😂 И на мен ми ги е отчело по .99ст, но и при нас бяха намалени с оранжев етикет, явно е някакъв процент отстъпката. Взех и порокали 3кг и сиренце. Взех си и два сока от купоните от скреч картата. Имаше нарове по 69ст, награбих и тях. Спечелих ФаФла за 1ст, йей!

# 1 426
В петък парна четка имаше в Овча купел. Днес не погледнах ( пазарувах мн.рано , а чак сега видях въпроса ).

# 1 427
Аз да питам за отзиви за сиренето Империал ,което ще е от петък?
Замислям се и един шаран да грабна тази седмица, последно за Никулден купувах от Лидл и беше хубав

# 1 428
Здравейте, момичета!
Идвам с въпрос за чопъра от четвъртък. Някой да си е купувал такъв? Доволен ли е? За какво по-точно става, върши ли работа и въобще, заслужава ли си?
Доскоро бях с голям робот, счупи се обаче. В началото го експлоатирах много, с времето престанах и повече ми заемаше мястото на плота. Имаше десетина приставки, които не ползвах. Някои дори така си и останаха по кутиите, нито веднъж неизвадени. Така че искам нещо по-малко, компактно, да може лесно да се прибира и да става за кълцане на лук, моркови, зеле, разбиване на масло със захар за маслено тесто и евентуално месо.

Нищо не разбрах от разговора за талони, купони и пр. Явно доста отдавна не съм пазарувала в Лидл и не съм в час. Отивам да се образовам Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 13:28 от птица

# 1 429
  • Стара Загора
За лук и морков става, за месо малък е обема и не знам до колко е удачно.

# 1 430
За чопърчето - тук от темата се инфлуеснах да си купя преди време и никак не съжалявам. Simple Smile Много добре реже лук, моркови, а също и зеле. Има си и турбо бутон. Откакто го имам, по-често готвя, защото чопърът върши неприятната работа като рязане на лук и чесън.

# 1 431
За зеле - не. Малко е. Трябва 10 пъти да слагаш и вадиш..за това време с нож ще си го нарязала.

Месо - същото важи.

Масло и захар - същото.

# 1 432
  • Варна
.. а днес ми се падна вафла от скреч картата. Абе тия хора не разбраха ли, че не ям сладко и да вземат да не ми дават сладки боклуци.. 😸

В тез приложения, освен дето ни искаха телефон, адрес на филиал и тем подобни, да бяха сложили опция "сладко или солено предпочитате" Joy

# 1 433
  • Пеликания
При нас нямаше ленор, но пък имаше една семана Grinning
Взех от крема за мазане, нямаше друг такъв вид до него, та няма как да се обърка.
Падна ми се два шоколада за 1лв ама не знам хубави ли са.
Скрит текст:

# 1 434
  • Пазарджик
Скрит текст:
Хубави са.Стават

# 1 435
Давам отчет- при нас жълта ряпа няма. 

# 1 436
Здравейте, момичета!
Идвам с въпрос за чопъра от четвъртък. Някой да си е купувал такъв? Доволен ли е? За какво по-точно става, върши ли работа и въобще, заслужава ли си?

Любим ми е. Малък, стои непрекъснато на плота-

# 1 437
При нас нямаше ленор, но пък имаше една семана Grinning
Взех от крема за мазане, нямаше друг такъв вид до него, та няма как да се обърка.
Скрит текст:

не мисля, че това го водят шоколад. беше с някакво по-богато съдържание сякаш Wink
кашкавалът империал е супер, много ми харесва.

# 1 438
  • Стара Загора
На опаковката пише млечен шоколад.

# 1 439
  • София
Здравейте,
Дали някой случайно е видял останала парна четка в някой филиал в София? Сега звънях на телефона на Лидл и оттам още преди оператор да се включи, ме информираха, че справка за наличности не могат да ми дадат.
Благодаря ви предварително.
Преди един час върнах парна четка в Лидъл Друба 2. Обаче сигурни ли сте, че я искате? Не знам какви са ви очакванията, аз гладих една обикновена тениска 15 минути. Постоянно трябва да натискаш парата, че да се получи нещо като гладене. Заболяха ми пръстите, водата свърши и не съм сигурна, че тениската изглеждаше по-изгладена. Ползвала съм я само за това пробно гладене, ако не ви притеснява. Четката не съм отваряла даже. Сравнявам с парната ютия на Ровус, който е малко по-скъп, но глади за минута и постоянно си излиза пара.
И аз ходих за рибка, много ми трябват от почистващите им кърпи, но нямаше дори един пакет. И това в 9 сутринта, не знам на какво се дължи. Някой питаше за скреч картата, три пъти пазарувам вече и нищо не печеля. 😅 Взех на детето дървено камионче с бонбони (те за мен 🤪) , че има едно от миналата година и още го търкаля. Календарите с пез патрул са страхотни, ако малкия ядеше шоколад щях да го зарадвам и с тях.

Общи условия

Активация на акаунт