Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 031
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 455
Как бе Dolce, свалих го една от първите тук 😸

# 1 456
Изпратих синковеца на разходка до лидл с колелцето да вземе с ваучера шоколадите за 1лв, донесе ми ги на редовна цена Joy Joy вика няколко пъти маркирахме кода и уж изпиуква, а не ги дава с намаление, а купона е активиран. Той ли е объркал нещо или има бъг с купона (от скреч картата ми се падна сутринта)

# 1 457
Нали не може да се купи само спечеленото със скреч карта. Трябва да е добавено към нещо друго.

# 1 458
Нали не може да се купи само спечеленото със скреч карта. Трябва да е добавено към нещо друго.

Зависи от самия купон във всеки има различно условие, но и в нашия случай беше взел и други неща не само шоколадите и да същите са като от купона.

# 1 459
Изпратих синковеца на разходка до лидл с колелцето да вземе с ваучера шоколадите за 1лв, донесе ми ги на редовна цена Joy Joy вика няколко пъти маркирахме кода и уж изпиуква, а не ги дава с намаление, а купона е активиран. Той ли е объркал нещо или има бъг с купона (от скреч картата ми се падна сутринта)
Все още активен ли е купонът? Ако да, значи нещо не е сработило. Вчера върнах така стока с неотчетен купон и веднага я купих отново, вторият път се отчете купонът. Ако ви се разкарва пак и ако не сте ги отворили, може да се направи. По принцип отчетен купон веднага изчезва от профила.

# 1 460
Все още активен ли е купонът? Ако да, значи нещо не е сработило. Вчера върнах така стока с неотчетен купон и веднага я купих отново, вторият път се отчете купонът. Ако ви се разкарва пак и ако не сте ги отворили, може да се направи.

Стои си купона, не сме ги отваряли, утре като имам път натам ще мина.

# 1 461
Зависи от самия купон във всеки има различно условие, но и в нашия случай беше взел и други неща не само шоколадите и да същите са като от купона.
Всъщност само купоните за безплатните неща са обвързани с покупка. Защото не може да има кав бон с 0лв.

# 1 462
Стои си купона, не сме ги отваряли, утре като имам път натам ще мина.
Моля те, би ли споделила после дали се е получило? Имам същия купон от днес и ми се иска да знам дали нещо в него не е наред или просто в ситуацията е имало някаква засечка. Благодаря. 🙂

# 1 463

Кой бе, това управителя ли....малиииии...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 464

Само не и младежа от нашия филиал, не го давам! Joy

# 1 465
  • някъде на юг
Дали е останала някъде още машинката за мъхове от старата брошура в София ?

# 1 466

Той той 😜

# 1 467
  • София
Дали е останала някъде още машинката за мъхове от старата брошура в София ?

имаше много в Дружба 2 сутринта, аз си взех от там днес.

# 1 468
  • София
Здравейте, да попитам миещата прахосмукачка от брошурата за първи път ли я пускат?
Ако не, дали някой има отзиви?

# 1 469
Миеща и за течности са две различни неща 😉
Това за прахосмукачката ...за да е миеща трябва една триъгълна приставка.

Коя е тази за която питаш?

Общи условия

Активация на акаунт