Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 940
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Моля, ако може на лични препоръка за магазин за хубавото българско месо - в близост нямам добра месарница, на която да се доверя.
..................
Не си писала за кой град, ако е за София ще ти кажа. Аз съм каприз, ама и домочадието ми е такова, така че със сигурност мога да споделя.

# 1 576
  • СОФИЯ
Вчера и днес отидох в два различни магазина. И на двете места, Сточна гара и Младост 2, нямаше омекотител Ленор и тортила чипс. Взех Семана две различни опаковки, само на едната е отчетена отстъпка, един вид ли е намален сега? Днес дивата сьомга на Сточна гара стоеше с цена 6.99 лв., но на касата излезе с отстъпката 4.29 лв.

# 1 577
  • софия
Моля, ако може на лични препоръка за магазин за хубавото българско месо - в близост нямам добра месарница, на която да се доверя.
..................
Не си писала за кой град, ако е за София ще ти кажа. Аз съм каприз, ама и домочадието ми е такова, така че със сигурност мога да споделя.
Марчева, да сверим информацията:
Скрит текст:
телешко - Мерата. Мобилният камион всеки ден е някъде в София.
Бозмов - на Симеон, до парка Св. Троица
Център:
Орион - Халите
При Кирето - 5те кюшета
Моята месарница - Неофит Рилски

# 1 578
Здравейте , някой да е пробвал тази плодова извара , видях я в брошурата за тази седмица и ми е интересно дали наистина има нещо общо с извара или наподобява плодовите млека ?

# 1 579
Скрит текст:
звънче, все пак определете ценови диапазон, да не изпраска Марчева скъпите месарници. от този са ок тези, които си писала. за орион имам лични впечатления отвътре. е, хранят прасетата с вносна царевица, ама карай. задължени са по европейски проекти, та предполагам навсякъде е така. пред тях предпочитам василева. моята месарница я бях забравила, също е доста добре. телешко - Бродилово.

# 1 580
Marcheva14,
Скрит текст:
в София съм.
И благодаря на zenata за споделеното.
Не че имам нещо за месото във веригите, попадала съм на прилично (такова ми се стори) в Лидл, но заради децата взех малко да се заглеждам по етикетите.

# 1 581
Миналата седмица продаваха дамаджани, които пасват идеално на помпите за вода за един галон. Взехме си две и ги пълним с изворна вода. Вкусът е съвсем различен от пластмасовите.

# 1 582
Не се и съмнявам. Доколкото знам срокът на годност върху водата в пластмасови туби идва не от остаряване на водата вътре, а на пластмасата на тубата.

# 1 583
Да, пластмасата започва да се разгражда след време...

# 1 584
Миналата седмица продаваха дамаджани, които пасват идеално на помпите за вода за един галон. Взехме си две и ги пълним с изворна вода. Вкусът е съвсем различен от пластмасовите.

о, това ми е голяма драма. наистина вкусът е несравним. ние пълним от различни извори, но по много и нямаме достатъчно и подходящи стъклени съдове. тези по колко литра са?

# 1 585
Да, пластмасата започва да се разгражда след време...
В този смисъл е,  не буквално - но след посочения срок на годност,  пластмасата почвала да отделя вредни вещества, доколкото помня какво съм чела по въпроса. Затова да се гледа срока, ако се използва повторно тубата за сипване на вода в нея от извор например. Както и да не се пие вода, в престояла на слънце бутилка (или в затворена кола при високи градуси навън).
Zenata , може би за тази става въпрос, това намерих, 10 литра:

# 1 586
  • в кукувиче гнездо
Тъкмо се връщам от ЛИДЛ, разходих се само, за да взема от английския зрял чедър със сухи плодове - боровинки и кайсии. Нямаше изобщо заредени.Някой знае ли нещо?

# 1 587

о, това ми е голяма драма. наистина вкусът е несравним. ние пълним от различни извори, но по много и нямаме достатъчно и подходящи стъклени съдове. тези по колко литра са?

10 литра

# 1 588
# 1 589
  • Пловдив
dolce, нарът който взех си е супер! Малката ми наду главата за нар, сега е доволна Simple Smile.
Снощи готвих пъстърва, чудесна стана, никога не съм чистила люспи.
Оползотворих купона за тортила, че и дип взех Relaxed. От новата скреч карта не спечелих нищо.
Миналата седмица исках да взема от пушената сьомга на промоция, че и аз съм почитател на домашното суши. Много кратък и беше срокът на годност, не взех.
Ако тази седмица отида повторно до Лидл, ще взема скумрия да я засоля.
Тази вечер сме на бургери Innocent

Общи условия

Активация на акаунт