Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 947
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 650
В пликчета ще ви е по-евтино

# 1 651
Моя приятелка първия път пълниха картонена торта с лакомства, оттогава нататък направо я поръчваха с лакомствата вътре Grinning Казаха, че почти същото им излиза като цена, само не се занимават да пълнят те...

# 1 652
о, аз ви говоря за преди 7-8 години Wink беше голям хит, стана страхотна. а и бях по майчинство и ми беше интересно. сега никога не бих се хванала с такова нещо, а и вече не са така модерни.

# 1 653
В нашата ДГ а е имало и деца, които носят в такава опаковка, обаче зависи от организацията в градината дали като цяла торта ще я поднесат и раздадат или директно по шкафчетата - второто обезсмисля малко да е картонена торта. Сега се сещам покрай това, че изкарваха по едно време добри като цена комплекти балончета в Лидл, но бяха малки като размер (като се надуят).

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 10:28 от fenyx

# 1 654
Моля ви...отплеснахте се.

# 1 655
Че защо, Тета, имаше не лоши балони в Лидл. Като комплект и цена. Ама малко дребни бяха, май ги пускаха когато беше нещо за парти асортимент, или около Коледа, не помня ... за рождени дни и комплектоване си вземах от по-рано, че бяха от нещата, които веднъж-два пъти в годината предлагат там.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 10:01 от fenyx

# 1 656
Сега няма. И картон не продават.😉

# 1 657
  • София
Много благодаря за идеите, повечето са за по-големи дечица и ще ги запомня за по натам. И се извинявам на останалите за спама. Flowers Hibiscus Иначе днес говорих с лелята та тя ми каза за този вариант и свещичка, явно духат, сигурно пеят песни. Заради пандемията искат всичко да е опаковано по отделно, а и може би ще ги пращат вкъщи с лакомствата, за да преценят родителите дали да им ги дават. Нямам време за поръчка, иначе със сигурност бих го предпочела като вариант. Долче и аз се чудих как става работата със свещичката, ама в нета има снимки, та явно става 😀
Балони търсих в Лидъл ама нямаше сега. Ще видя май ще сложа по един балон и свирка и толкоз. Те бебета, какво им разбира главата на 2 години.  А за госпожите взех някакво стъклено бурканче с бонбони, много ми хареса.

# 1 658
Здравейте, от последните дискусии разбрах, че от коледните лакомства са пуснали пак паричките ?

# 1 659
С коледните неща за украса и фойерверките май бяха балоните, добре че с това ме подсетихте, ако има да си взема като се появят. Сравнявам им цената с тази на балони във Ф, за такива дреболии не съм издирвала по други магазини.
Паричките- шоколадчета май ги мярнах онзи ден, днес се налага да намина и ще видя на място (иначе не вземам обикновено, но ще проверя).

# 1 660
  • София
Да, пуснали са паричките и всички коледни лакомства май. Поне не видях нещо, което да липсва в сравнение с миналата година.

# 1 661
  • Варна
Няма да ви занимавам с моята сешоарена сага, че историята е дълга, но от вчера си имам сешоар. Макар и без приставка дифузер Stuck Out Tongue Winking Eye

Суши много бързо, има нова функция, която старият ми лидълски сешоар нямаше - йонизация. Харесва ми, с една дума обобщено. Grinning

# 1 662
  • София
Готова картонена торта продават в Мания Принт - Ст. град. Видях ги докато отивах в Лидл.

# 1 663
  • Варна
Някой се оплака от скумрията. Ние пък толкова вкусна и сочна не сме яли отдавна. ММ я изпържи на тиган. С бяло винце си хапнахме, ммм....

# 1 664
  • have faith and be patient ..

Нара и портокалите.. Нара ок, портокала сух малко.. Децата ги уважиха, това е важното.. Кисело мляко пилос червеното.. 3,6%мисля, купувам постоянно, заквасената им сметана пак червената също ми е фаворит,ям я с лъжицата от кофичката, а скоро открих че в тиган със месо и зеленчуци се държи по същия начин като течната /готварска, та съм още по-доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт