Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 898
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 1 665
Някой се оплака от скумрията. Ние пък толкова вкусна и сочна не сме яли отдавна. ММ я изпържи на тиган. С бяло винце си хапнахме, ммм....
Тя скумрията колкото е по-тлъста, толкова е по-вкусна, особено на скара. Един път бях взела някаква суха е нямаше преглъщане това чудо, спираше ми на гърлото.

# 1 666
Картонена торта правя вече 3та година. Купила съм две цилиндрични кутии от Джъмбо, сложила съм ги една върху друга и ги украсявам тематично всяка година. Вътре слагам платнени торбички пак п джъмбо, във всяка има свирка, пакетче желирани бонбони от тия от Лидл в големите пакети, киндерче от лидълките и  още нещо дребно, тоя път бяха едни печати от Пепко.

Скрит текст:

# 1 667
Парички от коледните има, да. Пусто има и бисквитения крем, а него мога със супената лъжица направо да ям. Засега отлагам покупката му, но е страхотен.

# 1 668
Идея за бърза хартиена торта - Кутия стандартна от торта картонена... вътре пълните пакетчетата, затваряте и украсявате.
Хем има торта, хем бързо се прави, хем после и се отваря като "подарък" и излизат малките почерпки Simple Smile
Отгоре съм слагала свещ, без проблем си я духаше дребната...

# 1 669
Момичета сещате ли се в Лидъл за някакви  бисквитки опаковани по отделно? За детската ми трябват.
Лимоновите кексчета. По 8бр. мисля, че бяха в пакет.

# 1 670
Отделно има едни кексчета с кенгуру, малки с шоколад вътре, 12 бр. май са.
Има и бонбони тип сникърс.
Може и от тия на кг да се ползва.
Също и микс пакетчета желирани бонбони.
Слагала съм и от плодовите млекца 6бр. преди няколко страници се писа за тях.

# 1 671
Сешоарът е страхотен, аз го имам черен, дори му изхвърлих дифузера, за мен е измишльотина.

# 1 672
Реално дифузер и на моя сешоар не използвам (не, че е от Лидл, ама си има иначе). Честито, Киса!

# 1 673
Кога излиза новата брошура ?

# 1 674
В четвъртък, както винаги..

# 1 675
  • Варна
Реално дифузер и на моя сешоар не използвам (не, че е от Лидл, ама си има иначе). Честито, Киса!

Благодаря! Една малка сбъдната мечта. Joy

Аз ползвам дифузер, за да създам ефект на леки вълнички. Косата си като я измия ми става къдрава, а с дифузер и някой стилизант се оформя добре. Но трябва и косъмът да е чуплив.

# 1 676
  • Перник
Имам 2 дифузера. Не ползвам нито един, така и не се научих. Косата ми е чуплива и става по-къдрава и седи по-добре, ако просто си легна мокра Grinning

# 1 677
Честито, Киса!
Купих календар с кучетата , успокоих се Wink
Айде, и омекотител взех да не съм капо. Тортилата също си я взех, сега пък шоколадчета спечелих
И да се оплача , че.мв открехнахте за пудингите и сега почти всеки ден има бисквитена торта у дома Wink един пудинг, един пакет от кръглите бисквитки пак от Лидл , 2часа престой в хладилника и- торта!
Никога преди това не се престрашавах да правя бисквитена торта Wink
Скрит текст:

# 1 678
В четвъртък, както винаги..
По мои наблюдения в другото приложение (само Лидл, без плюс-а) качват брошурата малко след полунощ, в първите 15 минути на четвъртък.
Може да ви обърквам малко, като писах за следваща седмица, че днес се появява в чужбинските тази за Франция, пък я следя, че някои неща след там идват скоро тук. Днес излиза там, за нея съм писала малко по-назад.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 11:53 от fenyx

# 1 679
Отдавна я качват след полунощ, но е четвъртък все пак.

Общи условия

Активация на акаунт