Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 843
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 785
Якето на мен не ми хареса. Много неприятна материята, така на картинка е изглежда доста по-добре.

# 1 786
Не съм сигурна, че не го погледнах изобщо, но вчера някакво такова леко рошаво като материя, в бяло, мярнах в кошовете в Младост 2 (но това от съседния ред кошове, не съм сигурна дали е това или е било нещо бебешко, ако е имало с подобна материя).
П.п. Не знам дали могат да кажат от съответния филиал дали го има днес, ако може да се попита по телефона.

# 1 787
  • София
За стягащите бодита според вас ще има ли интерес? Чудя се дали още днес да ида или мога да изчакам до събота? Такъв тип бодита много нося, малко им се чудя че почват от М, аз съм размер М/L и по принцип стягащото бельо ми е било винаги S. Как е размер М, голямо ли е?

# 1 788
Здравейте!
Накупихме бургери днес - черпя идеи Simple Smile Нямаше кафе Cossta - хареса ни и исках поне още един пакет. До миналата седмица се виждаха останали. Мини брауни-та, кетчуп на Кания в прозрачно шише - дано да е хубав.
От другата седмица харесвам доматения сос в стъкленото шише, както и тези в бурканчето. За Хелоин няма да ми се размине пазаруване на поне някои неща - бонбони очи например Simple Smile
От купонте и офертите - киндер буено и авокадо. Vitte зърнена закуска е хубава.
Имам машинката за подстригване - има и тример приставки. Чудесна е.
Хавлиените кърпи на Miomare са много хубави - може да взема от малкия размер.
Лешниковия крем хубав ли е? Ядем Нутела вкъщи по принцип.

# 1 789
Италианският лешников крем, нали? На мен не ми допадна, но е до вкус. Има по-едри парченца ядки в него. А, и май палма имаше. Купувах доста отдавна, не повторих.

# 1 790
fenyx Благодаря! Да за Италианския питах - няма да ми хареса и на мен, пък и на детето.
А някой дали си купи мини Поничките замразените от Американската седмица? Размразяват се и после ядеш, нали?! Синът ми ги харесва, но не купувам нищо неопаковано от март насам. Мога да му слагам и в кутията за училище, защото са малки.

# 1 791
Моля, DevilRose! Всъщност се замислих доколко правилно определих едри парченцата ядки- имам предвид, че не е гладка смес, а се усещат от ядките, има парченца. Поначало обаче не обичам много такива усещащи се в нещо ядки, в твърдите шоколади също. Този италиански крем едва го употребих тогава за един много дълъг период, и то предимно като мазах с него палачинки.

# 1 792
Комплектът със сапунерката някой има ли го? Доволен ли е?

# 1 793
Живи и Здрави да сте, че ми отворихте очите за кетчупа Каниа 500 мл. Съставът е повече от изчистен, вкусът е почти като на Хайнц, който обожаваме. Мерси отновоооо 🤗

# 1 794
  • София
Преди 2 дни ми се падна от скреча вафла.
Днес пак още една.
Обаче се оказва ,че не мога да активирам новата, защото съм активирала старата.
Т.е. сега трябва да си купя едната, да минат 15 мин ,да активирам втората и да вляза за нея, голяма дивотия.

# 1 795
Здравейте!
Накупихме бургери днес - черпя идеи Simple Smile Нямаше кафе Cossta - хареса ни и исках поне още един пакет. До миналата седмица се виждаха останали. Мини брауни-та, кетчуп на Кания в прозрачно шише - дано да е хубав.
От другата седмица харесвам доматения сос в стъкленото шише, както и тези в бурканчето. За Хелоин няма да ми се размине пазаруване на поне някои неща - бонбони очи например Simple Smile

Къде виждате брошурата за следващата седмица?  В сайта на Лидл още я няма.. Видях я на предишни страници. Благодаря.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 11:50 от Nivea ツ

# 1 796
  • София
Здравейте!

Къде виждате брошурата за следващата седмица?  В сайта на Лидл още я няма.. Видях я на предишни страници. Благодаря.

Има я, аз през новото приложение влизам, там ги има брошурите. Стига бе,сутринта я имаше,сега изчезнала.

# 1 797
На мен ми се появи купонче за избрани продукти Formil  -30%, за утре. Някой да каже дали стават капсулите - могат ли да се сравняват с Persil / Ariel  или са на светлинни години от тях като изпиране?

# 1 798
+1 към въпроса на Поли. Ползвам и дискове Персил, много са добри, така че капсулите Формил бих взела само ако кажете, че са подобни.
Иначе цветоулавящите кърпички Формил сппред мен са сравними с тези на Хайтман като качество, но са на по-добра цена.

# 1 799
  • СОФИЯ
За стягащите бодита според вас ще има ли интерес? Чудя се дали още днес да ида или мога да изчакам до събота? Такъв тип бодита много нося, малко им се чудя че почват от М, аз съм размер М/L и по принцип стягащото бельо ми е било винаги S. Как е размер М, голямо ли е?
На Сточна гара бодитата не бяха много на брой, явно такова е зареждането. Отначало погледнах М, но в крайна сметка взех ХЛ, с оглед височината ми.
Такова яке дали има останало някъде (моята дъщеря много го хареса и иска, но явно са заредили много малко бройки и се е изчерпало):

Имаше повече от 5 и в двата цвята.

Общи условия

Активация на акаунт