Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 824
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Пак се излагат. Тази седмица в офертите на Лидл+ вакумираното свинско филе от 12,99 редовна цена на 7,99 оферта. Другата седмица обаче му "свалят" цената от "редовна 13,99 на 12,99....
Поне да бяха изчакали още една седмица да не се засичат така очебийно цените....

# 1 771
И в момента цената на свинкотото филе е на 12,99 лв. Но не ми хареса и не взех, имаше доста, произход Белгия.
Сетът за подправки е много хубав.

# 1 772
Благодаря Звънче.
Много харесвам пилешките обезкостени пържоли, с тях си правя хрупкави пилешки хапки, защото не са толкова сухи като филето. В момента и в Метро са на промоция но на 6.30, на Житница, и те са хубави.
Мама на-нана, взе ли си сет, и аз го заглеждах в брошурата.

# 1 773
Да, взех го. Харесва ми.

# 1 774
  • София
Аз ще ходя за дълго яке, много ми харесва този цвят, а пък цената е идеална. Ще видим на живо дали ще изглежда толкова добре с колана, или ще е поредното, което ми седи като кашон.  От италианските неща толкова много харесах, че няма на къде, ама ще видим какво ще мога да си взема. Simple Smile

# 1 775
На промо е бонфилето, различно е от филе. Аз много го харесвам, тия дни мисля да взема.
Гулаша е крехко немазно месо, много ми върви на манджички със сос.
От другата седмица харесах май само пилешките пържолки... Аксесоарите за баня ги чаках преди година и половина, не пуснаха и сега не ми трябват. Confused

# 1 776
И аз май ще ходя на голям пазар в понеделник- рано-рано след като оставя детето на училище:) Като по поръчка ми идва машинката за подстригване - мога да взема и ММ да стрижа вече ,че съм Профи вече Simple Smile Simple Smile ...не че нещо,ама да и избия паричките.
Със сигурност ще взема пилешко месце за пържоли , беконче , вино Кианти и Бардолино съм си харесала, днес ще пробваме соса с босилек и ако е хубав за пица ,може да взема една голяма бутилка.
За пижамите ще се поразмисля,че вече си взех една от тези много тънките преди няколко седмици.
Сега ще дебна за гащииии- боксерки памучни , ама с хубав ластик и стегнато трико ...ама не някакви дето да ми се свличат от Д-то след 1ч носене Simple Smile Simple Smile не че ще ги загубя някъде  де, но все пак Wink

# 1 777
Да, бонфилето е намалено с 10% и редовната цена става 12,99, но е толкова кърваво и воднисто във вакума, че го оставих. С приложението става на 7,99 лв.

# 1 778
Приготвих се за ходене в 8 часа за керамичните тавички, харесах белите със сивото отвън, в 8 и 5 мин. бях там, останали само черни от големите. Така ме хвана яд, погледнах от малките просто да видя разцветката, не ми хареса, бялото стои като едновремешните керамични чинии, не ясно бяло, а едно сивкаво гадно и грубо, не гладко и финно. Взех от черните, голямата за лазаня май ще е идеална.

# 1 779
  • София
Който иска Киндер Буено от днес в Била е на 0,89 без ограничения в количеството Simple Smile

# 1 780
  • Стара Загора
Аз не използвам от кухненската хартия на Лидл, но купуваме редовно на свекървата (бъдещата) - преди беше в опаковка със зелен цвят, тя много я харесва, последния път взехме от тази като в каталога, може би са ѝ сменили опаковката, но и явно качеството, не била същата като преди.

# 1 781
  • София
Аз не използвам от кухненската хартия на Лидл, но купуваме редовно на свекървата (бъдещата) - преди беше в опаковка със зелен цвят, тя много я харесва, последния път взехме от тази като в каталога, може би са ѝ сменили опаковката, но и явно качеството, не била същата като преди.
Аз я открих, откакто е в новата опаковка. Нямам идея дали са ѝ променили качеството, за мен и сега е ок, но може преди да е била още по-хубава.

# 1 782
А пък аз взех съвсем наскоро за първи път и то малките ролки по 2 в опаковка. Сравнявам я с Емека (такава ми е удобна, заради малките късове) - малко по-мека на пипане от другата е, но еднакво здрави, попива без да залепва и да се разкъсва по месо, лесно я деля на по-малки късове (за разлика от Zewa с такъв размер късове) и като цена на редовна тези ролки са колкото Емека на промоция преди, сега им вдигнаха цената. Та като цяло съм доволна. Но голяма ролка не ми трябва и няма да де възползвам от офертата следващата седмица.

# 1 783
Точно тези джегинси пускани ли са,черния много ми хареса.Имам два от скорошни пускания-черен и дънков и са много удобни

# 1 784
  • на последния етаж
Такова яке дали има останало някъде (моята дъщеря много го хареса и иска, но явно са заредили много малко бройки и се е изчерпало):

Общи условия

Активация на акаунт