Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 824
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 755
Върнах се и погледнах брошурата - и май хванах логиката- на стр4., където пише нови 4 купона са нещата с купони, на предните две - явно офертите.
Леми, пилешкият обезкостен бут е на 5.53 за кг., с купон ако се вземе.

# 1 756
  • София
Най-накрая идват пижамите дето ги чакам Grinning И Лидл плюс ще уважа - домакинската хартия ми е идеална за чистене и с едно руло изкарвам повече от месец, буеното, пудинга ММ го обожава и така или иначе го купувам. А, и бекона ще взема. Прошуто Крудо от италианската седмица добро ли е? Че цената му е добра...

# 1 757
А, да, домакинската хартия и аз ще я уважа

# 1 758
Домакинската хартия, оразмерена в по-малките ролки по 2 броя скоро пробвах, хареса ми, нищо че е с по- големи късове от тези на Емека, но няма да взема голяма ролка, заема много място на плота.
ХХЛ беконът обаче харесвам.

# 1 759
Много ме дразни че спряха да слагат по брошурите цената за килограм, някой може ли да сметне каква излиза цената на обезкостения пилешки бут, който е с купоните🥴

към 5.50 грубо.
ооо, и джоланче с кожа ще има. супер.

# 1 760
И мен ме дразни, че няма за кг. цена. Киндер Буеното и аз не съм го забелязала. Виж, забелязах бекона Animal Pig Както и пилешкото, чиято цена не мога да си сметна Joy Котидж ще заредя, както и авокадо (ако е хубаво). Джолана ви го оставям на вас, в месарницата до нас е 4,99 с кост.

Хелоуинските неща ще ги огледам и аз, но ми е много смешно как пуснаха първо коледните, после тях.

# 1 761
Харесах си само кухненска хартия Simple Smile Simple Smile
купоните не ме кефят, още повече ако установя, че съм се надъхала за тях, а пък ги няма...

# 1 762
  • Пеликания
Ооо аз определено ще се възползвам от сиренето в кутия с купон, ама ще трябва да ходя рано, че няма да остане.

# 1 763
  • София
Домакинската хартия, оразмерена в по-малките ролки по 2 броя скоро пробвах, хареса ми, нищо че е с по- големи късове от тези на Емека, но няма да взема голяма ролка, заема много място на плота.
ХХЛ беконът обаче харесвам.
А, за плота е голяма, да. Аз си я взимам за чистене и си я държа в килера. Ползвам я като чистя - баня, огледала, прозорци и т.н., много е икономична. В кухнята си ползвам малка ролка Wink

# 1 764
Сиренето в кутия гледам, че е ХХЛ опаковка и преди бяха различни производители на тази и другата кутия, 1 кг.
Ама как със stonefaced сме пренебрегнали едно и също и забелязали за сметка на него друго нещо в офертите 😂. Бих взела бекон, авокадо и евентуално маслинено масло- само ако е с дълъг срок.

# 1 765
Джолана ви го оставям на вас, в месарницата до нас е 4,99 с кост.

с кожа? щото аз много рядко намирам с кожа.

# 1 766
  • Пловдив
Сиренето Проволета вече е с такава цена, че не се пипа Close

# 1 767
с кожа? щото аз много рядко намирам с кожа.

А, не, не е с кожа, но аз и не държа.

Другото, което ме впечатли в каталога - "трайно намалените цени" на месото. С по 20 ст. някои продукти Grinning

# 1 768
И в сегашния каталог има такива намаления, с по 20 ст., ама се бях въздържала да коментирам. Например гулаша от 5.69 на 5.49. ( в брошурата за тази седмица са на стр. 6-7). Даже са малко щяха да ме подхлъзнат и затова да се засиля да взема гулаш- иначе поне преди ми е харесвало  това месо.

# 1 769
Някой дали си е купил вече прахосмукачката/ подочистачка за 300 лв. Интересува ме как се справя със събирането на боклук и най- вече косми, че и аз и кучето пускаме доста косми из нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт