Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 861
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 740
Добро утро! Хаха, купона за Киндер Буено за сл. седмица не го и забелязах даже (ясно колко гледам сладките неща), но нищо чудно към него да има по-голям интерес.
Contempladora, сигурно са тези хвалените комплекти, само долен чаршаф с ластик сатенен купих тази година, не ми бяха нужни комплектите, но гледах тогава и тях от любопитство (но не помня каква беше разцветката им), харесаха ми на пръв поглед. От единичния чаршаф, който купих имам само добри впечатления, даже се оказа учудващо за мен лесно слагането му на големия матрак (че по-малък с ластик, но на по-малък матрак, чаршафът взет от друго място, ме затрудняваше).

# 1 741
Чета аз, чета, но май никъде не видях, че Лидл на Трапезица, в Бургас, не работи до 14ти. В 13 часа отварял.
Аз разбрах само, че е в ремонт, но не и докога. Най-често ходим там, че ни е близо и на мм му е удобно след работа. Няма да работи до 14ти днес или 14.11?
От сайта на Лидл:
"Уважаеми клиенти, с цел обновяване и модернизиране, магазинът ни в гр. Бургас, ул. Пирин 8, няма да работи от 11.10. до 13:00ч. на 14.10."
Всъщност, вчера (14) казаха от утре (тоест днес).

# 1 742
Добро утро!
Аз и пилешкото очаквам да свърши за секунди .
Нищо не ме грабна.  Хелоуин не ме вълнува.
Който чакаше пижами- получава ги.

# 1 743
  • Сливен
Предстои ми да купувам дрехи за спорт,тези които са от четвъртък хубави ли са или да заложа на ХМ

# 1 744
  • Варна
Бургерите ги пека на оребрения тиган, като ги обърна веднъж върху готовата страна слагам листче от топените сирена и то се размеква отгоре, докато се изпече долната страна на кюфтето. После запичам за кратко и разрязаната на две питка само от вътрешната страна.  По желание домат, салата, сос.
Към всичко това добавям и по едно яйце на очи и малко запържен лук Simple Smile

# 1 745
  • 1st floor
Предстои ми да купувам дрехи за спорт,тези които са от четвъртък хубави ли са или да заложа на ХМ
Стават горе-долу...ако търсиш нещо по-качествено - хвърли око в Спорт Депо - мернах реклама 3 неща на цената на 2. Не помня до кога беше...

# 1 746
Благодаря за брошурата.

# 1 747
купона за Киндер Буено за сл. седмица

Киндер-а ще е на оферта, не на купон. Дано този път да са по-организирани поръчките и доставките. Аз ще се пробвам за пилешкото месо.

# 1 748
Гледах я набързо брошурата и никакво внимание не му обърнах, а от преден пост реших, че е с купон. Извинявам се за объркването 🌸!
купона за Киндер Буено за сл. седмица

Киндер-а ще е на оферта, не на купон. Дано този път да са по-организирани поръчките и доставките. Аз ще се пробвам за пилешкото месо.

# 1 749
  • софия
Пак ще бъда пас, въпреки че се изкушавам за някои италиански продукти, но предпочитам да ги купувам от друго място. Ще отида да разгледам вината.
Още нямам причина  да ползвам новото приложение.

# 1 750
И аз май ще съм пас, може само душкомплекта да видим и пилешките кюфтета и шницел от петък. Скоро правих на фурна шницели и ни харесаха, та може да заредя, да има за бърза вечеря. Някой с мнение за маратонките от стр. 35? На мм му трябват за работа, че бързо ги съсипва, но той пък е с проблемни крака и задължително трябва да са мрежести, без да запарват.

# 1 751
  • Пловдив
Другата седмица си харесах прошуто Крудото - идеални брускети стават с него, та ще се подмажа на благоверния Joy
Ще заредя и бонбони за Хелоуин.
От Лидл + си харесах авокадо и айсберг, които така или иначе купувам всеки ден. Карфиол също ще взема, че малките са му големи фенове.
От нехранителните нищо не си харесах Rolling Eyes

# 1 752
Объркващо е на брошурата кое е купон, кое оферта, ако не прочетеш малкото каренце. Аз например останах с впечатлението, че айсберга не е с приложението, а си е с нормална промоционална цена.

# 1 753
бая неща харесах, ужас. от тези с купоните м.б. само пилешкото.

# 1 754
Много ме дразни че спряха да слагат по брошурите цената за килограм, някой може ли да сметне каква излиза цената на обезкостения пилешки бут, който е с купоните🥴

Общи условия

Активация на акаунт