Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 824
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 800
Видяхте ли, че има бонус купон за розови домати, само за днес?

# 1 801
  • софия
На Сточна гара бодитата не бяха много на брой, явно такова е зареждането. Отначало погледнах М, но в крайна сметка взех ХЛ, с оглед височината ми.
Такова яке дали има останало някъде (моята дъщеря много го хареса и иска, но явно са заредили много малко бройки и се е изчерпало):
Скрит текст:
Имаше повече от 5 и в двата цвята.
На Халите имаше 1 бр. черно - 134 и повече бройки бяло. Техните номера не ги гледах, със сигурност видях едно 122.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 13:01 от zvаnchе

# 1 802
Получавате ли известие на телефона като има нови купони, трябва да си влезеш в приложението за да видиш има ли нещо ново?

# 1 803
  • на последния етаж
Много благодаря, момичета! Flowers Tulip Ще пообиколя. Blush
Бяло търся, 140.

# 1 804

Получавате ли известие на телефона като има нови купони, трябва да си влезеш в приложението за да видиш има ли нещо ново?
Видях този новия случайно, за нещо разглеждах пак купоните. Не са ми пращали известие.

# 1 805
  • Бургас
За оформящото бельо да споделя - взех за проба от двата модела боди и от бикините, защото клин с такава кройка, от опит знам, че не върши работа никаква (поне на мен). Имаше малко бройки при отварянето и поне моя номер XL беше почти свършил. Моделът с дантелените чашки ми идва малко странен като кройка - частта за торса е доста удължена и ако го опъна добре нагоре, подгръдния шев ще дойде по средата на гърдите, а когато си е на мястото т.е. под тях, се бръчка. Та ще го връщам. Бикините също, защото както имах съмнения, нямат силиконова лента в горната вътрешна част и се навиват надолу, което е крайно неудобно. Оставих си само другото боди с широките презрамки. Не стяга достатъчно, но пък по-малкия размер ще се впива неприятно под мишниците, така че ще се примиря.

Купонът за розови домати видях едва сега, като влязох в приложението да си погледна бележката. Хубаво би било да има уведомления наистина...

Да благодаря на този, който похвали прясното сирене Пилос Да ми прости неуслужливата памет Simple Smile  Наистина е по-скоро като типичното сирене Дунавия от едно време, а не като прясното сирене, което се предлага обикновено. Не че не ям и такова, но ми се прииска класическо Дунавия. Само един въпрос - как, да му се не види, е предвидено да се вади от кутията? Съвсем плътно е "настанено" вътре и се дроби при опит да се изкара отрязан резен.

Любимите ми новозеландски ябълки Pink Lady са на 1,99лв, което доста ме изненада, знаейки каква цифра са обикновено.

За другата седмица доста работи харесах, но първото, което ми хвана окото са чаканите от мен и дечко райски ябълки. Много ги обичаме, а те обикновено са от сорта, който не се чака да омекне, а се хрупа като ябълка, без неприятната стипчивост на другите.

# 1 806
Феникс, понеже съм дала съгласие за пуш нотификация, но нещо нищо не получавам.

# 1 807
Също съм разрешила известията, ама няма за новите купони такива. Поне засега.

# 1 808
Ролката кухненска хартия ми е много удобна - стои стабилно на плота, не се гътва..само нея ползваме. От новата опаковка не съм купувала...и виждала даже..

Радвам се че се е харедал кетчупа. Дали съставът на 500 и 1 л е еднакъв...хич не съм го заглеждала. При мен се появиха 1л бутилки..та 13 да е спокойна 😆

# 1 809
а доматите хубави ли са?

# 1 810
Ако въпросът е за розовите- в понеделник купих и този път не ни харесаха. Затова вчера реших да взема все пак и от тези на клонка, ама и от тях не съм доволна. Вярно, че вече не им е сезон, ама черите в сравнение с тези са супер на вкус!

# 1 811
Като съм спечелила със скреч картата суха паста /видях че важи 1 седм/, трябва да я купя ли? Не съм наясно какви са стъпките, ако някой има малко време моля да ми обясни. Снимах картата , направих картонче на майка ми, ще я пробвам тия дни.

# 1 812
Като съм спечелила със скреч картата суха паста /видях че важи 1 седм/, трябва да я купя ли? Не съм наясно какви са стъпките, ако някой има малко време моля да ми обясни. Снимах картата , направих картонче на майка ми, ще я пробвам тия дни.
Специално за пастата, тя е безплатна (трябва да ти го пише в купона). Вземаш си я (при нас са на касите тези пастички), маркират ти я, маркират приложението и излиза безплатна. НО трябва да имаш и друг артикул при тези награди, които са напълно безплатни. (Редактирам: не съм съвсем сигурна за тази част, но така пишеше в самия купон. Реших да не рискувам и купих и друго.)
За другите награди, които са с някакъв тип отстъпка, може да си вземеш и само тях при пазаруването. Аз подозирам, че тази седмица наградните вафли струват 1 стотинка точно заради това. За да могат да се вземат и без друг артикул в покупката.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 13:36 от Contempladora

# 1 813
За другия артикул заедно с безплатния сигурни ли сте, че писах назад - след мен миналата седмица на каса за паста една жена я взе отделно, но не видях накараха ли я да купи нещо все пак-  не беше активирала купона, а беше маркирала картата, минаха покупките ѝ и после наново маркира за пастата, доколкото разбрах на нова сметка (това видях бегло докато редях продуктите от количката в чантата си, може и да съм пропуснала нещо).....

# 1 814
Специално за сухата паста, която е изцяло безплатна си го пише в купона, че е обвързана с друга покупка, най-вероятно заради невъзможността системата да издава нулев касов бон.

Общи условия

Активация на акаунт