Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 805
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Бургас
Здравейте!
Дъщеря ми си изгуби котето от колекция стикита и вече два дни не се търпи!Плаче и страда,ама наистина!
Има ли някой повторка котенце?

# 1 831
Звънях, казаха ми че е изчерпан в цялата страна, затова се допитвам за помощ към Вас !
Само да допълня, че по телефона нито един път не ми обърнаха внимание, директно отговорът беше "Изчерпан", независимо от артикула. Не знам дали има някакво значение, след няколко телефонни опита се преориентирах към мейлите и там все пак има вече два пъти резултат. Все още се опитвам да схвана и аз алгоритъма. Grinning Дано някъде има останали и успеят да ти изпратят!
П.П. Намерих нещо за стикитата: "Новата колекция Stikeez Happy Home ще бъде достъпна във всички магазини на веригата от 14.09.2020 г. до 11.10.2020 г. или до изчерпване на количествата." От тук: https://corporate.lidl.bg/medien-cent-r/pressreleases/2020/speci … dl-prez-septemvri.

# 1 832
Момичета, може ли съдействие. Във Варна е изчерпан сета за подправки. Може ли някоя от Вас да ми го закупи и изпрати. Ще съм много благодарна Simple Smile От 2 часа обикалям, но го няма никъде при нас Sad

Единствено това си бях харесала от тази седмица. Обадих се на телефона и много сърдита г-жа ми каза,че не мога да си поръчам точно този артикул, защото е имало небивал интерес към него и е изчерпан в цялата страна и в склада също!

# 1 833
  • Варна
И на мен светкавично бързо и категорично ми заявиха , че е изчерпан Sad А се учудих, че тук в темата има само един коментар за него. Все има надежда, че някоя дама ще може да ми го закупи и изпрати Simple Smile
Момичета, може ли съдействие. Във Варна е изчерпан сета за подправки. Може ли някоя от Вас да ми го закупи и изпрати. Ще съм много благодарна Simple Smile От 2 часа обикалям, но го няма никъде при нас Sad

Единствено това си бях харесала от тази седмица. Обадих се на телефона и много сърдита г-жа ми каза,че не мога да си поръчам точно този артикул, защото е имало небивал интерес към него и е изчерпан в цялата страна и в склада също!

# 1 834
Помните ли кога пуснаха пантофите-животни? Дали беше по Коледа или по друго време? Сещам се за едни пингвини и май не бяха коледни...

# 1 835
  • Бургас
Здравейте!
Дъщеря ми си изгуби котето от колекция стикита и вече два дни не се търпи!Плаче и страда,ама наистина!
Имам, Славче. Пиши на лични Wink

За сета за подправки забравих и аз да погледна Astonished Като минавам ще проверя и ако има, ще купя за мен и за Креми Wink

# 1 836
  • Варна
Много, много благодаря Simple Smile
Здравейте!

За сета за подправки забравих и аз да погледна Astonished Като минавам ще проверя и ако има, ще купя за мен и за Креми Wink

# 1 837
  • София
Сетът за подправки липсваше в София/Младост 3 още на обяд. Не очаквах, иначе щях до отида сутринта. Кой да предположи... Simple Smile
Два поредни дни пазарувам и не ми се появява дигитална бележка в приложението. А единия ден имах портокали от офертата и намалението си беше отразено. Току-що се появиха и двете бележки плюс скреч карти.

# 1 838
  • Бургас
Здравейте!

Много ти благодаря !
Писах на ЛС!

# 1 839
  • Бургас
Креми, гредааа! Имало не повече от 10 бройки, казаха момичетата и няма шанс да ме лъжат. Направо целия щендер беше махнат и стоеше празно мястото там Sad

# 1 840
Креми, гредааа! Имало не повече от 10 бройки, казаха момичетата и няма шанс да ме лъжат. Направо целия щендер беше махнат и стоеше празно мястото там Sad
Това е кофти, много малко бройки явно навсякъде е имало. Sad Последното, което се сещам е, че ако напишете мейли на горещата линия и някой върне продукта, ще ви го изпратят (подозирам, че ми пратиха върнати и на мен).

# 1 841
  • Mediterraneo
Сигурно вече затова пускат на 1 стотинка, като вафлата.
Е ние не знаем каква им е системата на Лидъл.
Системите са едни и същи навсякъде и има възможност за такова нещо навсякъде.

Е, хайде сега, едни и същи били системите! Ми не са.

# 1 842
  • Варна
Момичета, може ли съдействие. Във Варна е изчерпан сета за подправки. Може ли някоя от Вас да ми го закупи и изпрати.
Само една идея, може да се опиташ да го поръчаш чрез горещата линия. Аз писах мейли, вече два пъти ми доставят продукт от същата седмица или предишната, не знам по телефона дали ще е същият резултат. За продукти от по-стари промоции обаче ме отсвириха няколко пъти. Мисълта ми е, че е още прясно и има шанс да свършат работа. Simple Smile

Аз нямах успех с горещата им линия. Казаха, че нямат практика да изпращат от един обект в друг (в моя случай сешоар). Но преди в темата съм чела, че са предлагали такава услуга...

# 1 843
Големите кухненски ролки нямат промяна в качеството според мен. Попиват идеално без да се накъсват, икономични са, аз ги харесвам много. Другата седмица са в списъка ми с покупки.

# 1 844
Аз нямах успех с горещата им линия. Казаха, че нямат практика да изпращат от един обект в друг (в моя случай сешоар). Но преди в темата съм чела, че са предлагали такава услуга...
По телефона ли пробва или в мейл? По телефона нито един път нищо не направиха, но по мейл вече два пъти я прилагат тази практика, дето я нямали. Grinning
П.П. Точно сешоар ми доставиха първо, но беше в брошура от предходната (или май даже същата) седмица, т.е. беше минало много малко време и явно още е имало в някои от магазините.

Общи условия

Активация на акаунт