Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 248
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 640
Имате ли впечатления от ориза в Лидл? Тирадел ли е марката, има ли различни видове, чист ли е като цяло, става ли вкусен?

# 2 641
Аз харесвах един в синьо-розова опаковка, който последно пускаха 2 кг пакет. Накупих много и го чакам пак.
Ама понеже запасите свършиха, взех минала седмица от този, който беше на оферта на Родна стряха. Хареса ми. Бързо се сготви и не стана на каша.

# 2 642
Харесва се вкъщи оризът Премиум на Родна стряха (преди мисля, че имаше такъв и на Тирадел). Също се харесват и дългозърнестият на Тирадел, и оризът в пакетчета за варене...Само един ориз със 100% начупени зърна не се одобрява Grinning И басмати е хубав, но не помня дали го има редовно или само в тематични седмици в по-големи опаковки...

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 01:56 от dolce miele

# 2 643
Ако ликьора е на 8 лева, ще купя един кашон. Цената му беше 10.90лв, и си струва

# 2 644
Добро утро!
Както dolce е писала не се реже върху силиконовата подложка и ако се пече върху нея е желателно да е до 180С. Дори да пише друго все пак е силикон. За горещи съдове категорично не става.
П.П. И аз съм същата - съдове с покритие се ползват само с дървени шпатули и прибори. Може и с PVC устойчиви на топлина, но аз избягвам.  Нищо метално, а нож изключено.

# 2 645
Мацки, кога пускаха чугунените тенджери?

# 2 646
  • Стара Загора
Минаха вече. Септември трябва да е било

# 2 647
Ако ликьора е на 8 лева, ще купя един кашон. Цената му беше 10.90лв, и си струва
Сега ще ме накарате в 8 сутринта да ходя ,да не вземе да свърши Simple Smile мисля ,че нямаше голям интерес предния път,но с тази цена вече наистина може и да се окаже желана покупка.
Нескафето на гранули,което по-напред беше писано на мен ми харесва доста , още повече че като започнах да го пия него и това на Нескафе Кремата ми стана супер слабо и блудкаво и трябва да слагам по 3 препълнени лъжички,че да усетя вкуса на кафе.
С една дума се отказах от Нескафе ...а ако знаете как хубаво става млякото с нес кафе и малко ликьорче вътре : ммммммм ..аз така най-обичам да си допивам студеното следобедно кафе:blush:Blush

# 2 648
Мисля, че тези тенджери са винаги във френската седмица.

# 2 649
Кога пускат ски якетата и детските грейки? Не помня 🙄

# 2 650
Кога пускат ски якетата и детските грейки? Не помня 🙄
Края или средата на ноември .

# 2 651
По Великден наистина нямаше интерес към ликьора. Помня, че няколко седмици след Великден го взех и то от отзивите тук. А него със сигурност са го заредили много преди Великден.

# 2 652
  • Велико Търново
Ако някой е пропуснал да си вземе от промоционалната зърнена закуска Vitte, да се поправи!
В момента я ям вместо чипс, а на малкия ще я предлагам вместо хрупанки разни.

# 2 653
  • Стара Загора
Много е хубава закуската, аз и дъщеря ми редовно хапваме.

# 2 654
Devil_Rose, аз съм се оборудвала със силиконови прибори Grinning Повечето силиконови джаджи издържат до 220-230 градуса, но аз почти никога не използвам повече от 180-200 градуса.
По Великден нали бяхме в ИП и тогава масово липсваха брашно, мая, тоалетна хартия и дезинфектанти... Simple Smile Сигурно затова се е задържало ликьорчето...

Общи условия

Активация на акаунт