Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 142
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 670
  • have faith and be patient ..

Значи, да ви кажа вече съм спокойна, нека пандемията започне сега Simple Smile това е любимото ми вино! другото - приятно съм изненадана от шоколадовите бонбони очи за хелуин, без палмова мазнина са, само  какаово масло! Хека е разкошен ядохме го паниран и пържен в тиган, с малко лимонче беше..... Страшна работа, днес купихме пак! И друго щях да пиша и след 20 страници четене... Забравих.

П. П. Аааа  паркинга на лидл на окръжна болница във Варна е 3лв на час! Направо откачих!

# 2 671
За мен тези пици конкретно са сухи. Иначе са си полуготови. Трябва си печене. От вината харесвам розето и киантито. Купих за проба сега и от това новото, голямото... Ми не ми харесва особено.

# 2 672
Браво Алекс, така се прави!
За паркинга, защо не ходиш на Лидъл в Младост? Не е много далеч, поне няма опасност да ти закопчаят колата.

# 2 673
Абе козметичката ми се измести в него район и е голяма мъка с паркирването... А за закопчаването - случи ми се на паркинга на морската градина, под спортна зала, малкия, незнайно кога сдобил се със синя зона.. Е  вече и аз  разбрах Simple Smile Simple Smile  ема нормално ли е за лидл паркинг 3 лв на час.. Тя синята зона е левче, егати..

# 2 674
При мен се случва нещо мистериозно и то  с втори чифт тъмно сини дънки от Лидл- избиват петна, червеникави, все едно между ръжда и кафеникаво- червена боя, без да съм се опирала никъде или капала! Само с този тип дънки! Има на две, три места- достатъчно, за да не мога да ходя с тях навън. Много ми е странно. Пробвах със силен и качествен препарат за петна, който маха много упорити петна- не и не! Мрън, оплаках се

# 2 675
Абе козметичката ми се измести в него район и е голяма мъка с паркирването... А за закопчаването - случи ми се на паркинга на морската градина, под спортна зала, малкия, незнайно кога сдобил се със синя зона.. Е  вече и аз  разбрах Simple Smile Simple Smile  ема нормално ли е за лидл паркинг 3 лв на час.. Тя синята зона е левче, егати..
От лятото малкия паркинг там е зона. Може да спираш горе на Димят, ако на малкия няма места. Пак е левче.
Лидъл  скоро ще сложат бариера на всичките си обекти. Миналата седмица 2 баби седяха на Лидъл Възраждане и записваха колите кога влизат и колко стоят...явно някой ползва паркинга за лични нужди, извън пазаруването...

# 2 676
  • София
А нещо от италианските неща да препоръчате?

# 2 677
  • София
Прахът за пране OMO за бяло ли е?

# 2 678
Момичета, след гроздето, сега пак идвам с питане. Мога ли да върна едни маратонки. Купих на мъжа ми, че му трябваха за работа, взех неговия номер, но са му малки. Четох в правилата, но ме обърка това "акционни" стоки, което ще рече такива на промоция ли, само такива ли мога да върна или всеки закупен продукт. Защото май маратонките не бяха на промо.

# 2 679
А нещо от италианските неща да препоръчате?
Взимам всеки път от течния шоколад с парченца лешници, сос бешамел, паста, сирене бурата, лешников крем йогурт. Много ги харесвам. Инцидентно съм взимала колбаси, маскарпоне с горгонзола, пици. Може да си въобразявам и да е съвпадение, но при последната италианска седмица взех плато с колбаси. Синът ми на две и половина яде и после бяхме в инфекциозна 4 дни със салмонелозоподобни симптоми. Беше ад. Та от тогава се зарекох да не купувам подобни салами, полусурови.

# 2 680
И на нашият Лидл слагат бариера (Пловдив-бул. България) обаче ми е странно с тези 3лв на час, защото магазинът е с общ паркинг с Юск, ДМ, Зора, Пепко. Интересно ми е дали ще има някакъв гратисен период. Паркинг няма да им плащам, просто ще ходя на друг магазин.  

Взех днес хартия и уиски. Чайчетата много ми харесаха  и от тях взех.
Спечелих десертче с какаова глазура.

Бая опашка имаше пред магазина, бях забравила, че спират. Тъпо, че се караха с охраната, все едно той е измислил правилата. И пак са върнали машината с дезинфектата, по едно време само пръскалка бяха оставили.

Сега чета Venel82, че споменава бурата, но не я видях днес Sad бих взела, тяхната май беше доста добра. Къде да я потърся утре някой може ли да даде жокер?

# 2 681
  • Mediterraneo
Момичета, след гроздето, сега пак идвам с питане. Мога ли да върна едни маратонки. Купих на мъжа ми, че му трябваха за работа, взех неговия номер, но са му малки. Четох в правилата, но ме обърка това "акционни" стоки, което ще рече такива на промоция ли, само такива ли мога да върна или всеки закупен продукт. Защото май маратонките не бяха на промо.

Можеш да върнеш всичко.

# 2 682
  • София
Wtf?
Ps. 10% само

# 2 683
Тарти, благодаря. Flowers Hibiscus

# 2 684
На платения паркинг на лидл има 90 мин гратис, т. Е. Време за пазар.. Ако пресрочиш, тогава плащаш,

Общи условия

Активация на акаунт