Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 147
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 685
То иначе си е егати лукса да пазаруваш.в Лидл...

# 2 686
  • София
Аз се очудвам, че въобще накъде има паркинги без бариера. Поне в София навсякъде са със бариера. Никога не ми се е налагало да плащам над безплатния престой.

# 2 687
Може ли някой да ми обясни какво означава "само 10%" до снимката с кенчетата просеко", че не разбрах? Simple Smile Thinking
Джаста, спокойно можеш да върнеш или смениш стока. Simple Smile
Само не съм сигурна дали може да се връщат хранителни продукти с приложението и ел. касова бележка...Търтийн , ако си наясно вече ще ни информираш ли за това? Simple Smile

# 2 688
  • София
И трите магазина, които са около нас са без бариера. Simple Smile София - Надежда/Връбница.

# 2 689
  • София
Ееййй, много е яко това с приложението! Пратих мъжа ми до магазина със скрийншот на клиентската ми карта, защото той не иска да св регистрира в Lidl+. И вече знам, че е пазарувал, какво е купил, чак е спечелил и чипс 😁

# 2 690
  • София
Това Омо не става - нито праха, нито гела.
Това не е вярно, и двата вида са добри, какво не им е наред според теб, не ми е ясно, доволна съм изпира   си чудесно + приятен ненатрапващ аромат, дрехите миришат на чисто. Така коментираше , че в Гърция няма течен препарат за цветно, и това не е вярно, има всякакъв, поне  затова съм категорична, защото почти оттам пазарувам, така и тази година пазарувах на количества, всякакви препарати, и има огромна разлика в качеството, основно в препаратите за чинии.

# 2 691
Може ли някой да ми обясни какво означава "само 10%" до снимката с кенчетата просеко", че не разбрах? Simple Smile Thinking
Джаста, спокойно можеш да върнеш или смениш стока. Simple Smile
Само не съм сигурна дали може да се връщат хранителни продукти с приложението и ел. касова бележка...Търтийн , ако си наясно вече ще ни информираш ли за това? Simple Smile
Явно, че е само с 10% алкохол. В първия момент и аз се очудих 😊

# 2 692
  • Велико Търново
Утре отивам за риба в Лидл! Този хек направо има способността да ме вдигне в 7 неделя сутрин! Имам си вече нова любима риба!

# 2 693
Доскоро бях отпуск и не ми се е случвало да правя връщане с приложението все още. Но щом няма коментари от колегите вече, значи би трябвало да е безпроблемно. И за хранителни, и за нехранителни стоки.

# 2 694
Как съм изпуснала хека? С Лидл+ ли е, че не съм го фиксирала?

# 2 695
Някакво филе беше хека....и аз май ще взема.

И също мисля да скрийншотна кода и да го връча на мъжо 😄

Марчева, в грешка си нещо.

# 2 696
По колко грама горе-долу са опаковките с хек?
Търтийн, мерси. Питах, понеже на ел. касовите бележки пише, че могат да се връщат нехранителни стоки с тях и да се използват при рекламации, но не става много ясно дали хранителните са изключени или не Simple Smile Ясно е, че рядко се връщат хранителни де...
Кое му е малко на 10% за просекото? Grinning

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 20:27 от dolce miele

# 2 697
Какъв гей,Долче?

# 2 698
По колко грама горе-долу са опаковките с гей?

Аз сякаш ще взема опаковка с истински мъж 😄😆😆😆😜

# 2 699
  • СОФИЯ
И трите магазина, които са около нас са без бариера. Simple Smile София - Надежда/Връбница.
В Младост 2 също е на вдигнати бариери. Има зарядка за ел. автомобили, не знам дали е във връзка и с това.

Общи условия

Активация на акаунт