Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 140
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 700
За мен 10% за винце са си екстра. Ама хора разни Simple Smile Ей сега съм нагънала едно кианти, което е 12,5%. Еми, много е гот, ама от 2 чашки и вече съм "все ми е тая" 😆

# 2 701
  • до най-прекрасния мъж
При мен се случва нещо мистериозно и то  с втори чифт тъмно сини дънки от Лидл- избиват петна, червеникави, все едно между ръжда и кафеникаво- червена боя, без да съм се опирала никъде или капала! Само с този тип дънки! Има на две, три места- достатъчно, за да не мога да ходя с тях навън. Много ми е странно. Пробвах със силен и качествен препарат за петна, който маха много упорити петна- не и не! Мрън, оплаках се
И на мен така, на едни тъмно сини и на едни сиви. Точно като точка ръжда, колкото топлийка големи. С нищо не излизат. Аз мислех, че съм се окапала с нещо, чудна работа. Много дънки имам от Лидл, но на тия двата има по едно петно баш на кълките.

# 2 702
За опаковките с хек ставаше дума- по колко грама са? Grinning

# 2 703
  • Велико Търново
За опаковките с хек ставаше дума- по колко грама са? Grinning
600+, даже 700+

# 2 704
Благодаря.
А има ли наличности на пилешките кебапчета и кюфтета? Simple Smile

# 2 705
Нашият хек беше към 700-800гр. Мислих че ще ни дойде много, но тамън ни беше 😀

# 2 706
  • have faith and be patient ..
И нашия.. И вчера и днес беше 700+, сега пък майка ми реши да купим още хек за рибена чорба за утре , ще извадя някой лаврак от камерата и трети ден на риба 🐠

# 2 707
Реших да си отбележа в списъка всичко, което искам да погледна другата седмица, и Hushed Стана огромен! Основно от делукс нещата. Замразените гъби ми се виждат нелоши като цена, а и удобно, че ще са ти пресни подръка, чипсовете много харесвам във всичките им разновидности - и картофени, и зеленчукови, мммммммм пастите с различни подправки и трюфели!  Има някаква селекция био чайове, която може да е подходяща за подарък. И разбира се, ще уважа пуешкото. Animal Chicken

# 2 708
Киантито в Лидл е екстра.

# 2 709
При нас бяха малки опаковките с хек - под 500 грама. Сега погледнах дигиталната бележка - 490 грама. Хапнахме го паниран с яйце и царевично брашно - чудесен беше.

# 2 710
  • На изток от Ада
Някой пита за домашните чехли, дали са по - хубави от предишните пъскания. Ами не са, нямам други чехли от Лидл, но тези ги взех в четвъртък. Нося ги от тогава, взеха да хлътват около петата.

# 2 711
Благодаря.
А има ли наличности на пилешките кебапчета и кюфтета? Simple Smile

Има...ама са от пилета гейове 😜

# 2 712
Здравейте.
От клиентски телефон ме отрязаха за етажерката на колелца- изчерпана.
Някоя добра душа би ли ми купила и изпратила, ако все още се намира някъде?
Ето за тази става въпрос:

П.П. Искам да си взема от кръглите форми за печене(не с падащо дъно) от следващата седмица. Коя ще препоръчате - силиконовата или с керамичното покритие?

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 09:18 от иванита

# 2 713
Току-що се връщам от Лидл на Раковски в София. Заредили са (или поне по-голямата част) от Делукс нещата. Взех си лютия дип и любимата манатаркова паста. Уви, ликьора го нямаше, но тепърва редяха скандинавските неща, та вероятно по-късно и него ще го изкарат.

Обърнах внимание на коледните сладки работи и има доста метални камиончета, както и от дървените играчки.
Скрит текст:

Нямах много време да огледам Делукс нещата, но чаят ми се видя интересен. Както и кафето. Една баба беше награбила 3 кутии от горещия шоколад, както и доста други неща. Вероятно ще има голям интерес към Делукс серията.

# 2 714
Каква е тази манатаркова паста и как се консумира?

Общи условия

Активация на акаунт