Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 136
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Бургас
Здравейте.
От клиентски телефон ме отрязаха за етажерката на колелца- изчерпана.
Някоя добра душа би ли ми купила и изпратила, ако все още се намира някъде?
Ето за тази става въпрос:
Скрит текст:

П.П. Искам да си взема от кръглите форми за печене(не с падащо дъно) от следващата седмица. Коя ще препоръчате - силиконовата или с керамичното покритие?
След час ще ходя да пазарувам и ако има останала, ще ти взема Wink

# 2 716
Тези зърнени закуски от брошурата за които споменахте, от постоянния асортимент ли са? Не знам дали ще успея днес да мина. И дали продават булгур в Лидл?

# 2 717
Иванита
Скрит текст:
Здравейте.
От клиентски телефон ме отрязаха за етажерката на колелца- изчерпана.
Някоя добра душа би ли ми купила и изпратила, ако все още се намира някъде?
Ето за тази става въпрос:

При нас (Пловдив) вчера имаше, по-късно ще ходя, ако никой не ти я вземе пиши ми на лични, ако има останали ще ти изпратя. Тази е от по-големите, нали?

Тъкмо вчера се чудих дали да взема една, но от по-тесните и днес ще ходя, ако има останали.
Аз питах за чехлите, но при нас така или иначе имаше само 2 чифта останали от сините и сивите, и то голям номер.

Ще взема и аз от ликьора ако има, майка харесва Кралицата, та мисля, че и този ще й допадне. Взех от чайчетата пирамидки, стават ли? Не съм ги пробвала до сега, но ми хареса какъв голям избор от вкусове имаше.

# 2 718
  • София
От чайчетата взех цитрусите, ябълка, много е хубав.

Чипсовете от делукса дали са изкарани? Този от сладък картоф ми е любим, след малко ще минавам и лакомства за Хелоуин да взема.

# 2 719
В Лидл на Раковски бяха изкарани два (май) видя чипс. Може и един да е било, нямах време много да гледам, но чипс със сигурност имаше.

Пастата с манатарки и патладжан е изключително ароматна и мазна. Става страхотно върху брускети или пък с паста. Аз лично мога и така с лъжицата да я ям Blush

# 2 720
Момичета,електронните термометри дали са ок???Имала съм през годините няколко,но все 35 и нещо показват....

# 2 721
ей това ми се падна,  но ...Може ли някой да даде жокер къде да го открия?

# 2 722
ей това ми се падна,  но ...Може ли някой да даде жокер къде да го открия?
При нас беше в хладината витрина с млека и айряни, в горната ѝ част.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 12:59 от Contempladora

# 2 723
Въобще стават ли тези напитки? На нас и овесени барчета ни се паднаха, но не ги намерих

# 2 724
  • have faith and be patient ..
И аз го имам това.. Но не го взех, както и айряна отпреди това.. Ще хвърля поглед на състава му..

# 2 725
П.П. Гледайте внимателно кои вкусове са в купона, искахме да вземем банан, но не влиза в наградните!

# 2 726
  • софия
Въобще стават ли тези напитки? На нас и овесени барчета ни се паднаха, но не ги намерих
И на мен ми се падна такова барче и се лутах в магазина да го търся. Накрая питах служител-било банката при ориза и спагетите (не знам по каква логина са до наредили там). Това в Лидл срещу Съдебната,не знам дали навсякъде е на това място. Направо в магазина им покажи снимката и питай някой служител.

# 2 727
По мнение от темата взех зърнената закуска с череша и потвърждавам, че е много вкусна.

# 2 728
П.П. Гледайте внимателно кои вкусове са в купона, искахме да вземем банан, но не влиза в наградните!

О, много ти благодаря!!! Това обаче не го пише в купона... Ех, ама, детето толкова искаше банан... Трябваше да питам... Frowning1
Ще си редактирам поста.

# 2 729
  • София
Взех го плодовото мляко, при другите млека е.
За мене е много сладко на вкус. Но на ММ му хареса и си го изпи.
Състав не гледаме, че ще трябва да мрем от глад ако се вторачим.

Общи условия

Активация на акаунт