Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 178
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 835
  • СОФИЯ
Втори път не отчита част от отстъпките на касата. Почват да ме нервят, давам им само трети шанс.

# 2 836
  • софия
Дега ходих в Лидл- няма ги силиконовите форми. А специално заради тях отидох.

# 2 837
Междудругото, чак сега загрях кой сет за подправки издирвахте наскоро и беше свършил навсякъде! Grinning Имам подобна въртяща се поставка за бурканчета с подправки на 4 нива, 16 бурканчета има общо.
Скрит текст:
На Зефир е, има ги в онлайн магазина на alleop. Аз онлайн си я купих преди време. Има кръгли и квадратни, моята е от квадратните. Като има и за по 12 бурканчета на 3 нива, а и в различни цветове.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 16:05 от dolce miele

# 2 838
Аз вкъщи ходя с термо клин и поларен сутчер. Лидлски.
Сегашните горници не ми харесаха - не са хич еластични, едни степани, нервират ме такива дрехи дето ръкава не можеш им набереш от стегнатост.

# 2 839
Откакто въведоха приложението много съм недоволна. Почти не успявам да докопам продукти с купони и оферти. Да не говорим, че преди повечето стоки на промоция намирах през цялата седмица. Сега и тях няма или незнайно защо ги продават на редовна цена (в събота джолана и сьомгата бяха на редовна цена, опаковката изглеждаше като в брошурата).  Бяха оставени флагчета за купонната стока, а реално наредена под тях друга, затова и касите бяха препълнени с отказана стока. Лидъла ми е далече и не мога да тичам всеки ден за проверка заредили ли са промоционалните стоки или не. Цялото това хитруване и нарочно създадено объркване от страната на Лидл ми идва в повече. Ще ме загубят като клиент.

# 2 840
Аз го игнорирам приложението. В смисъл ето днес отидох и си взех каквото ми трябваше. Не съм вземала неща с купони или от лидл плюс само защото ли, видиш ли, са на промоция. Единствено два нара взех де. почудих се за кърначетата, но не ми трябваха и не се подлъгах. взех си и бели салфетки, но от ненамалените - от 89ст., вместо другите на промото.
И така .... ако се действа разумно, не първосигнално - да се награбят неща, които реално не ни трябват, но ги вземаме само защото са намалени, няма да има проблем.
Разумно пазаруване ви пожелавам! Без да падате в мрежата ...

# 2 841
  • sofia
Момичета, каня се да ида за лазаня и силиконовите подложки, никъде в София не видяхте подложка?

Относно купоните и аз не мога да се доредя до нищичко.
Купих шкафа за баня, ще дам отзим, като го сглобя.

# 2 842
Според мен не е проблемът в приложението и купоните. И преди са пускали различни неща на оферти и са изчезвали също толкова бързо, както и е имало навалица в магазина за определени търсени стоки. Ето пример и от днес- не е с купон и приложение, на оферта в брошурата е лавракът, а имаше останала само една бройка.

# 2 843
Аз го игнорирам приложението. В смисъл ето днес отидох и си взех каквото ми трябваше. Не съм вземала неща с купони или от лидл плюс само защото ли, видиш ли, са на промоция. Единствено два нара взех де. почудих се за кърначетата, но не ми трябваха и не се подлъгах. взех си и бели салфетки, но от ненамалените - от 89ст., вместо другите на промото.
И така .... ако се действа разумно, не първосигнално - да се награбят неща, които реално не ни трябват, но ги вземаме само защото са намалени, няма да има проблем.
Разумно пазаруване ви пожелавам! Без да падате в мрежата ...
Винаги пазарувам разумно и не първосигнално, винаги по списък. Но нямам желание да купувам храни, които са на промоция на редовната им цена. Баба знае две и двеста. За вас цените сигурно нямат значение, но за други имат.

# 2 844
И аз взех термоклин М,дано не ми е къс,ма къс дълъг,няма да го връщам.
Ликьор няма,казаха ми ,че може би ще заредят,нищо друго не ме грабна.Имам чувството,че целия магазин е заринат от делукс,коледни и хелоуински сладки.Ако някой види ликьор на Битоля Варна,нека пише.
И като питах двама служители ,един дядо вървеше до мен и накрая не издържа човека-какъв ми бил зора,ликьор че,ликьор.Пък как може,млада жена си,с малко бебе,и за алкохол мислиш!Много смешно ми стана и подминах Joy

# 2 845
Не разбрах кой ви кара да купувате стоки в промоция на редовни цени, госпожо Муми?

Апропо..с поста си изложих моето мнение за приложението. Не отговарях лично на вас.

# 2 846
Не разбрах кой ви кара да купувате стоки в промоция на редовни цени, госпожо Муми?

Апропо..с поста си изложих моето мнение за приложението. Не отговарях лично на вас.
Ако прочетете внимателно по предния ми пост ще разберете. Не е редно стока от брошура с намаление да се продава на редовна цена, когато намалението още е валидно.

# 2 847
Абстрахирайки се от това кой как си преценява пазаруването, с риск да се повторя, ще кажа, че смятам, че не е виновно приложението за изчезването на някои стоки в оферта с него- ако не е с такава оферта, щеше да е в някаква друга просто в брошурата и резултат по отношение на наличностите пак бил същият. Не винете приложението за потребителските действия на пазаруващите, иначе казано. Без него просто щеше да е като останалите оферти в брошурата и най-вероятно без ограниченията за 3 бройки (които са най-често задаваните с купоните). Просто има по-голям интерес към някои стоки, независимо как са оферирани.

# 2 848
И аз взех термоклин М,дано не ми е къс,ма къс дълъг,няма да го връщам.
Ликьор няма,казаха ми ,че може би ще заредят,нищо друго не ме грабна.Имам чувството,че целия магазин е заринат от делукс,коледни и хелоуински сладки.Ако някой види ликьор на Битоля Варна,нека пише.
И като питах двама служители ,един дядо вървеше до мен и накрая не издържа човека-какъв ми бил зора,ликьор че,ликьор.Пък как може,млада жена си,с малко бебе,и за алкохол мислиш!Много смешно ми стана и подминах Joy

Ама как може и ти пък - ликьор, та ликьор! То и аз го мисля от миналата седмица и се ослушвам тука някой да спомене в кой магазин в Бургас го има, че да скокна, ама поне нямам бебе, пък и не съм млада, та за мене си може Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 849
"Ограничението" действа психологически на клиента. Неограниченото, изобилното, не е ценно. Друго си е да пише максимум 3. Тръпката да се вредиш е различна. Редовата овца ще вземе 3, нищо че 1 й трябва.
Да, знам, че тук сме само нередови овци, говоря за другите клиенти 😀

Общи условия

Активация на акаунт