Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 348
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 255
  • sofia
Арома лампите пробвахте ли ги ? Има ли доволни ?
Аз две вечери подред я ползвам с различни аромати и бих казала, че са много слаби маслата, предвид, че я слагам поставката на огъня от камината, едвам се надушва.

# 3 256
Когато се е налагало да връщам или заменям, ако видя охранител - предупреждавам, той ме праща към касата- там не чакам, просто казвам, че е за връщане /смяна, остава там с бележката и после като свърша пазара се оправят нещата по тази бележка.
Забравих да ви кажа, че видях като “ново”, зелен етикет джолан на 7.99. Както и че погледнах комплекта за свещи- не се виждаха свещички, само поставките.

# 3 257
  • Бургас
Да споделя нещо положително! Засилих се днес (за кой ли път) да взема от онзи къдрав солен чипс, за който имам изтичащ купон, и все още стои огромно празно място на неговото място на стелажа. Издразних се и подадох сигнал през приложението. Снимка така и не ми приема това приложение, така че само обясних за какво става въпрос и че е добре да планират и извършват доставките навреме. След няма и час, получих отговор по имейла с "Като извинение, Ви предоставяме във вашия профил купон на стойност 2 лв. за пазаруване в нашите магазини.Приемете нашето искрено извинение за причинените Ви неудобства." И наистина - имам купон с валидност 2 месеца в профила. Така че пишете при проблеми - стараят се хората Wink

Взех от любимите си дънки днес и съм много хепи. Този модел ми е много "мой" и предишния път напразно търсех да си взема втори чифт... Сега взех 2 размера за всеки случай, че съм се поразширила още от тогава и викам да пробвам за по-сигурно. В крайна сметка си оставям 48, както и стария ми чифт, който вече аха да сдаде багажа, защото се оказа че 50 е с 2 пръста по-къс?! Ама и ми е леко падащ, освен къс. Взех и от минимизиращия сутиен от 10лв, ама ще го връщам и него - страшно неудобен модел този път! А презрамките са с едни дантелообразни мини-нишки по страничните ръбове и толкова неприятно жулят... Нищо общо с гладкия модел от 13лв, от който имам 4 броя и затова го подминах този път.

От скреча ми се падна искания шоколад с портокал, а с бележката пък  взех от молските безплатни маски с хелоуински мотив, че да се кефи дребосът на привнесения Празник. Накрая се оказа, че в Мола са открили вчера и Пепко... и се добанкрутирах там Joy

# 3 258
...а с бележката пък  взех от молските безплатни маски с хелоуински мотив, че да се кефи дребосът на привнесения Празник.
Малко разяснения по този казус, моля те. 🤔😀

# 3 259
Предишните дни имаше питане за рецепта за сладки с шприц, та снощи пробвах старата любима рецепта от детството ми, за да претегля продуктите. Шприца ми не е от Лидъл, но продуктите са от там, слагам я в скрит текст:

Скрит текст:
130г. пудра захар
230г. брашно
125г. хубаво масло
4 жълтъка
ванилия и малко какао

Доста съм обяснителна, защото понякога не се получава тестото, трябва да се меси възможно най-кратко, за да не се активира глутена и да не се стопли прекалено. И трябва да е мноооого меко.

Пудрата захар и брашното се пресяват заедно и се смесват на ръка със студеното масло, нарязано на кубчета, не става тесто, а трохички.

После се добавят жълтъците и ванилията и се омесва на топка, ще лепне по пръстите и по съда, но трябва да е много меко. После ще стои в хладилника  половин-един час, за да стегне и ще стане нормално за обработване. Преди да го приберете в хладилника може да се отдели част от него и да се оцвети с какаото, пак без много месене. Във фризер не става толкова добре, защото замръзва направо, а идеята е да е еластично, но студено.

После се слага в шприца, и се шприцоват сладките. Хубаво е да постоят в хладилника така, както са в тавата, за да стегнат и да не се разливат при печенето. Пекат се в предварително загрята фурна на 180-200градуса 6-7минути, не трябва да променят цвета си, моите не стояха в хладилника и на 7-та минута вече аха да изгорят. Като ги извадите от фурната изглеждат почти сурови. Това се получи от тези продукти:

А така изглеждат след изпичането.

Много са трайни в кутия за сладки, даже все по-хубави стават според мен, дано ви харесат, ако решите да ги пробвате.

Направих и видео как изглежда тестото, но не успях да го сложа тук, то и със снимките, как съм се справила не е много ясно Blush

# 3 260
Аз две вечери подред я ползвам с различни аромати и бих казала, че са много слаби маслата, предвид, че я слагам поставката на огъня от камината, едвам се надушва.
А изобщо имате ли наблюдение, дали с други масла ще има разлика. В дм все заглеждам етерични масла, лампа нямам и се чудех дали изобщо има смисъл да купувам

# 3 261
  • sofia
А изобщо имате ли наблюдение, дали с други масла ще има разлика. В дм все заглеждам етерични масла, лампа нямам и се чудех дали изобщо има смисъл да купувам
Решила съм днес от аптеката да купя различно масло, за да пробвам какво ще се получи.
Преди време имах други масла и беше доста по-силен аромата.

# 3 262
  • Бургас
...а с бележката пък  взех от молските безплатни маски с хелоуински мотив, че да се кефи дребосът на привнесения Празник.
Малко разяснения по този казус, моля те. 🤔😀
В Мол Галерия Бургас 3-4 поредни дни дават безплатни маски с хелоуински мотиви при представена бележка за пазаруване. За първи път допускат бележки и от Лидл, защото досега само за магазинната мрежа правеха подобни промота. Сиреч лирическо отклонение спретнах Blush

# 3 263
Ризотото от другата седмица хубаво ли е?

# 3 264
Леми, не  помня каква точно ти беше случката с 30/50%, набързо я прехвърлих, но като първа мисъл ми изникна, че колегата който  е правил намалението просто не е сменил ролката на принтера. Или е бързал, или са нямали съответния цвят ролка в момента.
За връщането на стока вярно, че в различните филиали, различните касиери процедират различно. Но това си зависи от УФ.
Най-удачно и така практикуваме в нашия филиал е, или да върнеш веднага артикула, преди пазаруване, или да го оставиш с касовата бележка на касиер и след като пазариш при същият този касиер да се случи и случката.При замяна за друг номер или цвят, пак оставяш артикула на касиера с касов бон. Взимаш това, което ти трябва, минаваш през същия касиер, той си сравнява арт. номер и готово.
И да, ако  искаш да върнеш само без да пазаруваш, си чакаш на опашка.

# 3 265
Точно по последния начин действам в нашия филиал, като връщам (оставям при касиер и после пак -там).
Thirteen , аз пак да питам - ще отлистват ли замразеното тесто за пици (че е леко намалено, затова се усъмних)?

# 3 266
Ти, хубаво ме запитваш, та чак ме подсещаш Stuck Out Tongue Winking Eye Извинявам се, сега като отида, първо него ще проверя Simple Smile

# 3 267
Оставяте каквото ще връщате на каса и ако решат да затворят касата какво правим? И нали като се връща стока има баркод с уникален номер, същият като на касовата бележка. Не се заяждам, просто питам

# 3 268
  • Бургас
Оставяте каквото ще връщате на каса и ако решат да затворят касата какво правим? И нали като се връща стока има баркод с уникален номер, същият като на касовата бележка. Не се заяждам, просто питам
Служителите обикновено си предават тези неща едни на други - проверено лично доста пъти Wink

# 3 269
Ако се наложи да си затворя касата, предавам стоката с касовия бон на отворена каса.
Има си номер, да. Ако заменяш, аз трябва да се уверя, че взимаш същият арт.номер, който е заплатен. Имаме артикули с еднакъв външен вид, но различен артикулен номер. Ако не се провери, при инвентаризация излизат разлики.

Общи условия

Активация на акаунт