Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 483
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 405
  • Бургас
Аз дори когато съм бързала и хората пред мен са били даже флегматични не съм си позволявала да се обаждам, да помрънквам или да държа сметка на някой колко се бави и какво пазарува, че и по колко...
Моля, някой да ми припомни на коя страница е рецептата с крем супата на Файчето с броколи- не успявам да я намеря... Simple Smile
По-лесно ми е да я постна пак, вместо да си търся назад поста Wink

# 3 406
Bradata, вече успях да ѝ я пратя на лични, но е хубаво пак да се види тази рецепта. Някой ден ще пробвам да я направя и аз.

# 3 407
Имам червена точица на камбанката в Лидл Плюс, а съм си прегледала всички уведомления. Някой друг така? Странно ми е, не беше така преди.
П.П. Тета, така е по принцип, но условието е на една бележка. Предполагам, че затова управителката е посъветвала другата ни съфорумка да раздели нещата на две бележки, за да вземе по-големи количества.

# 3 408
Две бележки как...няма ли втората да е вке едно на нов клиент. Нали 15 мин.трябва за да отчете приложението...как цъкаш телефона за втората бележка толкова скоро и как хваща приложението?
Това не ми е ясно.

# 3 409
Мисля, че 15-те минути са за нова скреч карта. Няма проблем да маркираш повторно и 1 минутка след това, но няма да получиш скреч карта.

# 3 410
Contempladora, и при мен е така с камбанката на Лидл плюс.
Тета, това за 15 минути май важи вече само за скреч-а, казаха ми, че можело да маркираш последователно картата вече (но лично не съм го пробвала).
Вчера младежът на каса беше толкова настоятелен да маркирам картата, макар че  нямах покупки с отстъпка от там и не ми се занимаваше, но той “ за да можете да получите скреч картата”, та накрая само заради това, че може да има значение за касиера колко покупки минават през каса с карта реших да я маркирам (не че спечелих нещо, ама не съм и търсила). Преди това всеки питаше за картата, разясняваше, а пък все нямаше пред мен клиенти с карта.

# 3 411
  • Ст Загора
Panayotu, няма куркума.

Някой от Стара Загора да каже има ли още от спортните дрехи, суитшърт и панталон, дамски в някои от двата Лидл?

# 3 412
Така ли...защото нали в началото не можеше веднага. И скоро някой се оплака че сканирал с негов телефон на друг и после на него не му отразило промоциите.

# 3 413
...Имам вече силиконова форма за мъфини. За първи път в живота си ще правя...
Ето една изпитана рецепта за страхотни мъфини....
Подкрепям с две ръце и два крака! Преди няколко дни правих тези за първи път. Правила съм доста пъти точно ябълкови мъфини, но тези бяха вълшебни! 🥰

# 3 414
Тета, поправили са системата си. Май са имали някакъв бъг или нещо друго, не знам точно.

# 3 415
Добре де , ама картофите нали са с купон? На една карта има еднократно купон, като цъкнеш картата втори път ? става ? Или имате предвид само за офертите?

# 3 416
Феникс, цъкай бе, аз днес също не бях взела нищо с купон или оферта, но минах с телефона и получих от скреч картата шоколад с портокалови корички с намаление. И понеже в къщи получи одобрението да го купя, сигурно няма да го има следващият път като отида Simple Smile)

# 3 417
Леми, ама мен тези награди не ме грабват. Или поне споделните тази седмица, сигурно затова нищо и не ми се падна 😆.

# 3 418
  • Асеновград
За готварската сметана имало ограничение по 5 бр. и за кафето в буркан също. А за брашното до 3 бр. Сега погледнах брошурата но не видях ограничение за сметаната и кафето. Заради това разделих нещата на две бележки, а за картофите ползвах купона на двата телефона.
Кажете за какво ползвахте гъбата в кутия / една розова от акция блясък/ имаше намалени и взех ,по спомен много се хвалеха тук в темата.
За скреч картите редовно са ми празни, малкия днес си спечели шоколад с намаление, и явно утре ще трябва да ходя искам или не искам заради това. На мен ми се мъдри някакво кафе в пакетче за една стотинка, но се чудя дали да го взимам става ли за пиене изобщо.

# 3 419
  • София
А при мене  картофената "драма" продължава - не ще да се активира купона. Логвах се, деинсталирах и пак инсталирах приложението и вече ми е смешно. Заинатила съм се да разбера какъв бъг има и дали е от тях или от тел. т.н. Хухавел.
Иначе хич не ми е зор, картофи купувам от най-близкия магазин, независимо от цената за да не мъкна тежко. Как ли няма да се натоваря с 3 кг. ...

Общи условия

Активация на акаунт