Августовски бебета 2020 ! Тема 2

• 17 508
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Когато кърмата се регулира, усещането за твърда и препълнена гърда вече го няма. При мен вече почти изчезна, но малката като засуче чувам как преглъща, даже от лакомия се дави, значи има предостатъчно. Кърмата се образува в момента на сукането.

# 451
Не е вярно, просто някои бебета са с характер 🤣 Моето чудовище е страшно гръмогласно и трудно се излиза на глава с нея, какво да я правя. Аз знам, че съм била ужасно пищящо бебе, явно се е метнала на майка си 🤣 Винаги съм си знаела, че ще ми се върне 🤣🤣😑😑
Явно всички си мислим, че нашите бебета са най- ревливи и най- гръмогласни. Всички сме с едни и същи съмнения Simple Smile.
След обед се престраших да влеза в магазина до нас и щях да получа инфаркт от притеснение да не би да зареве докато съм там. За бързо грабнах едно веро, платих на бегом и бързо в къщи!
Акушерката все още ни посещава в къщи, тъй като отказвам да ходя на далеч с него.
Добре че жената е разбрана и се съгласява да идва у нас.
Да ви питам когато детето е неспокойно и го вземете в ръце успокоява ли се? Моя се върти като шило в торба и ни на ръце ни в количката. Като по- малък заспиваше в ръцете ми и седеше спокойно, а сега не иска и не иска!

# 452
Моята се успокоява само ако я взема така че да гледа напред. Това ако не е гладна, напикана и т.н Любопитка си е като баща си.

# 453
Защо ви притеснява дали детето ще заплаче ? Нормално е при промяна на обстановката да се разплаче. Аз вчера ходих с моето до моята работа. Всеки му се дзвереше ама няма как, имах си задачи за вършене. И да се разплаче все ще се разсея с нещо. То така като не се излиза , за да не се разплаче или вие или то ще полудее.

# 454
Не става въпрос за обикновен плач, а истерия. Изпада в такова състояние че не може да си поеме дъх и после с часове не мога да го успокоя. Дори с мляко не мога да го успокоя.
Снощи заспа към 8, събуди се към 12, яде, легнахме и до 3 часа спа що годе нормално. От там нататък като почна да се катери върху мен, да ми дърпа тениската и да търси да суче и това в просъница. Събудих го но и това не помогна. С ядене успях да го задържа в леглото до към 7.30. Сега чакам с нетърпение да заспи и лягам да спя поне 1 час.

# 455
Надявам се не е проблем за някоя мама да се цопна при вас. С юлска принцеса съм, но съвсем в края на юли. 🤗
Как се държат вашите бебоци в кофти време-дъжд, вятър ? Моята Миша цял ден спи в мен, тикам й да яде чат-пат, че дори и за това не се сеща.

# 456
Момичета, само да кажа, ако някоя си търси активна гимнастика, тази отново се е появила в склада на амазон за без пари направо.
Страхотна красота е на живо Heart
https://www.amazon.co.uk/Fehn-Activity-Quilt-Teddy-Hare/dp/B00AC … =baby&sr=1-94

# 457
Днес се опитах да облека есенен космонавт на моето пищяло и... опищя света 😬 Няма да излизаме само двете значи 😑

# 458
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Надявам се не е проблем за някоя мама да се цопна при вас. С юлска принцеса съм, но съвсем в края на юли. 🤗
Как се държат вашите бебоци в кофти време-дъжд, вятър ? Моята Миша цял ден спи в мен, тикам й да яде чат-пат, че дори и за това не се сеща.
Добре дошла, Бонибон!
На кой юли е родена малката?
Аз моя гледам да не го извеждам в дъжд и вятър, евентуално ако с колата излизаме по задачи и той заспива в колата. Във вкъщи си се държи както обикновено.
Симеон днес става на 2 месеца, лелее, вече е голяммм. От няколко дни раздава страхотни усмивки и се смее с глас Heart Eyes

# 459
Аз минавам да се оплача, че моето бебе се разболя Sad
Вчера му излезнаха сополки, а през нощта вдигна температура 37,5. Сополките днес продължават, температура около 37, на моменти му спада. Много съм тъжна.

# 460
Аз минавам да се оплача, че моето бебе се разболя Sad
Вчера му излезнаха сополки, а през нощта вдигна температура 37,5. Сополките днес продължават, температура около 37, на моменти му спада. Много съм тъжна.

Дано по-бързо се оправи.

Да се оплача и аз, и малкия вдигна температура 38.3, нямаше сополки, не беше хремав, направил е отит и сега е на антибиотик. 😒
Но поне има апетит, гука и се смее с глас. Но ще трябва да изчакаме с ваксините.

Момичета, само да кажа, ако някоя си търси активна гимнастика, тази отново се е появила в склада на амазон за без пари направо.
Страхотна красота е на живо Heart
https://www.amazon.co.uk/Fehn-Activity-Quilt-Teddy-Hare/dp/B00AC … y&sr=1-94

Жалко, късно видях линка, вече я няма в наличност.

# 461
Дари, Верче, да се оправят бързо бебоците Hug
Като се виждам каква съм и не знам как ще преживявам болежките на моето.

# 462
Офф и ние се мъчим ужасно през деня в опитите си да спи не на ръце. Заспива в слинга, или в ръце гушнат и 5мин след като го сложа в леглото му или в количката се буди с мрънкане, ужасно малко спи през деня, отделно след всяко ядене истерията, че храната е свършила, направо си е малък терорист моя.
Момичета, които са с caboo слинг, в началото и на мен ми беше много трудно слагането, не е особено еластичен, но сега месец и нещо по-късно се слагаме доста по-добре и бързо, не се отказвайте аз почти го бях пуснала в olx.

# 463
Бързо оздравяване на бебоците, момичета. Днес ваксинираха моя хубостник, той милия плака само при боцването, ама така, както никога не съм го чувала ☹️ Аз плаках доста след това, даже и сега ми се насълзяват очите 😭 Засега е добре, дадохме панадол, лепнахме лепенки, весел е, поспа доста след ваксините и така, ще наблюдавам как се чувства 😐

Аз окончателно се разделих с моя слинг 😃 Сега мисля да взимам ергобейби embrace, пък ще видим. В кабуто имах чувството, че не го слагам правилно и се е свил на топка, а и краката му не бяха равни, един нагоре, един надолу, и се отказах да мъча бебето.

Днес бързахме за ваксината, набързо го облякох, навън дъжд, ние пеша с количката, а той милия с шапка върху очите, носа запушен от одеялото, и кротува 😃 Не е гъкнал, само си гледаше. На връщане, пак беше хладно и дъждовно, и си спеше блажено. Иначе вкъщи е някак вял при лошо време. Като е слънчево определено и той е по-весел.

Моите гърди също са много меки, ама май хапва хубавеца. Твърди бяха наскоро, като не се бях цедила 7 часа 😵 Иначе са си все меки.

Да ви питам, нормално ли е бебока да порасне с 12 см за 2 месеца 😃 или наистина не се е родил 50 см, както подозирам 😃 Станал е голям дългуч.

Вие слагате ли ги по корем? На нас ни казаха, ама на мен ми е много трудно. Изглежда ще трябва, проблемът е, че нямаме твърда повърхност, вероятно ще му застеля килимче на земята и отгоре активната гимнастика. Засега доста зле се справя с държането на главичката, предпочита да се кривне и да придремне 😃

# 464
Ние утре сме на втора ваксина в крачето.
Ремонтът под нас продължава и аз вече съм бясна.
Днес казаха, че за половин час ще имат работа, за да сложат климатик.
Викам си-половин час ок. Няма да хуквам някъде с детето.
След два часа и половина все още чукаха, тропаха и пробиваха нещо!
Будиха го и го приспивах два пъти!!!
Вече не знам! Знам, че могат да си правят, каквото си искат стига да не е в чсовете 14-16ч., но просто е някакъв ужас всеки ден да се кърти и пробива нещо под нас. И така е строена тая кооперация, че все едно у нас къртят и разбиват!
Уж режим му лравя, уж не знам си какво... Реве ми се вече, но нищо не мога да направя!
Моят син на втория месец го измериха, че е 60см. Роди се 50см.
Главата си я държи още от раждането. Слагам го по корем, но на спалнята. Чакам да пуснат парното и да се затопли, за да го пускам по пода. Сега ми се струва студено.
Мъжът ми искал да си купи раница, за да може да носи малкия Joy
Каква да му препоръчам и откога може да си го носи с нея?

Общи условия

Активация на акаунт