Августовски бебета 2020 ! Тема 2

• 17 508
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
От ден първи само кърмя, вечер понякога ако направи по-голяма пауза има напрежение в гърдите, а през деня са "по-меки", но пълни с мляко. През деня обаче и госпожицата иска да се храни по-често и по-малко, Последните дни много бодърства....с часове е будна, спи малко и леко. Точно беше спряла с нощното реване и пак почна, жал ми е за баткото, защото и той стои с нея, докато не се успокои. И с такава обича и търпение се опитва да я успокои. Даже се разплака, когато  му казах да си ляга, че аз се  погрижа за бебето. Стана ми много тъпо Sad
Аз вече няколко пъти носих малката с Мей тай и от мен +1 "За". Първите няколко минути не ѝ харесват , но после си е кеф и за двете.
Два дни имам леко зацапване, но само толкова, плюс болки в яйчниците и кръста. Дано си дойде хубав цикъл, че така да чакам всеки ден....че не записах и предния път кога ми дойде, ще трябва да проверя какво съм писала и да сметна дните.
Утре и ние сме на консултация и ваксини, няма да давам нито Панадол, нито ще слагам лепенки. Ако се наложи тогава.
Всеки ден гледам да я слагам по корем, някой път много и харесва, но предпочита да е права и все иска да ползва краката. Прави "коремни преси" редовно.

# 481
На мен още не ми е идвал цикъла.
И аз кърмя.
На зълва ми ѝ спря кърмата като ѝ дойде.
Вчера вечерта ни разказа играта. Даже не успяхме да го изкъпем.
Затова тази сутрин реших да пробвам нова тактика-изкъпах го сутринта.
После го сложих да си легне в леглото. Целта е да му създам навик-баня и после сън в леглото. Сутрин ми е по-лесно, защото се е наспал и не е кисел. Вечер понякога е спокоен, понякога му минава сънят след баня и е невъзможен.
После ще изместя къпането вечер и дано навикът да си остане да заспива след банята.
Какво мислите, добре ли съм ги решила така?
Днес сме на ваксина.

# 482
При нас единствения режим, който се опитвам да въведа е баня между 19-20 часа, хапване и сън. Понякога заспива, понякога бодува и пак яде Simple Smile При нас разходките трябва да са.само през деня, като се стъмни и става ужасен. Рев, рев, рев и търчим към къщи. Приберем се, сложа го в кошарката, за да се измия и айдеее почва да гука и все едно е друго дете. Може би се чувства несигурен вечер навън... Нито в количка, нито в раница, само на ръце мълчи...

# 483
На мен още не ми е идвал цикъла.
И аз кърмя.
На зълва ми ѝ спря кърмата като ѝ дойде.
Вчера вечерта ни разказа играта. Даже не успяхме да го изкъпем.
Затова тази сутрин реших да пробвам нова тактика-изкъпах го сутринта.
После го сложих да си легне в леглото. Целта е да му създам навик-баня и после сън в леглото. Сутрин ми е по-лесно, защото се е наспал и не е кисел. Вечер понякога е спокоен, понякога му минава сънят след баня и е невъзможен.
После ще изместя къпането вечер и дано навикът да си остане да заспива след банята.
Какво мислите, добре ли съм ги решила така?
Днес сме на ваксина.

Аз не кърмя, не съм и кърмила и все още нямам цикъл.

Нашата баня е към 20, хапва и заспива веднага, но макс 1 час спи, после си будува до 23-00 пак хапва и заспива. Все още имаме хранене в 3 и в 6.
Тези среднощни хранения не знам докога ще продължат, изпива 10-20мл ам, но си ги иска. Пробвах с подсладена вода, почва истерически рев и аз се отказах.

Днес бяхме на УНГ, възпалението почти е минало. След толкова много стрес, днес малко се поуспокоих.(до ваксините)

Аз минавам да се оплача, че моето бебе се разболя Sad
Вчера му излезнаха сополки, а през нощта вдигна температура 37,5. Сополките днес продължават, температура около 37, на моменти му спада. Много съм тъжна.

Вие как сте?

# 484
В колкото и часа да го изкъпем малкият той просто заспива в 23 ... стане ли единадесет и сякаш някой му дърпа бушона и заспива като талпа... е не мога да си го обясня.

# 485
Блазе ви за заспиването Simple Smile каквото и да правим преди 00 - 1ч няма заспиване

# 486
Днес с мм излязохме с количката и си обещахме да не я вдигаме на ръце. Е, съдра се и не млъкна през цялото време, всички ни гледаха Simple Smile

# 487
Verchy, по-добре е днес. Пак вдигна температура до 37,1 - 37,2 няколко пъти, но си я сваля, а вчера я държа цял ден. Носа му е много по-добре, не му се запушва така гадно, диша си почти свободно. Пак е сънлив, дано утре е ок вече.
А този отит при вас от какво е? Настинка ли?

# 488
Verchy, по-добре е днес. Пак вдигна температура до 37,1 - 37,2 няколко пъти, но си я сваля, а вчера я държа цял ден. Носа му е много по-добре, не му се запушва така гадно, диша си почти свободно. Пак е сънлив, дано утре е ок вече.
А този отит при вас от какво е? Настинка ли?

Дано да е добре, че си е доста стрес за мама ❤
Отитът не е от настинка, гърлото е добре, нямаме сополки, не е хремав.
Като бяхме на консултация при ЛЛ, врати прозорци бяха отворени и предполагам е от течението там, въпреки че беше с шапка 🤷‍♀️

# 489
  • София
Ясен днес става на два месеца Balloon Утре сме на консултация, но аз вчера се разболях и предполагам, че няма да му сложат ваксините. Боли ме гърлото и усещам как всеки момент ще започнат и сополите. Ужасно трудно ми минава, когато се разболея и направо съм бясна, че съм лепнала нещо Rage Само се надявам да не заразя бебето, че ще се гръмна.
Днес направихме една сууупер дълга разходка със слинга. Вече го водя по целия град. В началото си спи блажено, но когато се събуди става малко по-обтегнато положението, защото не ми дава да стоя на едно място или пък да седна. Все пак съм доволна, че е сравнително кротък и мога да се движа извън квартала, защото по едно време се чувствах закотвена.
Harista, сина ти сигурно е страшен сладур в грижите за сестра си. И на мен ми става мило като разказваш как я обгрижва Heartpulse
Нашето бебе много го е страх, когато го къпем. През цялото време си стиска юмручетата, ръчичките му посиняват до лакътчетата, а оченцата си ги присвива все едно му пръскам вода в очите. Не плаче докато тече процедурата, но в момента, в който го вдигне баща му от коритото и ми го подаде в хавлията започва страшен рев. Понякога успявам да го успокоя бързо, но друг път докато не му сложа шишето в устата се дере. Така ми се иска да се радва на къпането, жал ми е като го гледам как се страхува... Pensive

# 490
Кои номера памперси ползвате аз ползвам от няколко дни 3ка на памперс и сме 5.500кг, но приятеля ми вика че са му големи и щели да му се изкривят краката възможно ли е от памперса да се изкривят... 2ката забелязвам че много следи оставя по телцето му като го сменям или да взема 2ка но на друга фирма как най правилно да разбера кой размер памперс да слагам...тъп въпрос но нямам наистина никаква представа чета на опаковките и гледам килограмите

# 491
Кои номера памперси ползвате аз ползвам от няколко дни 3ка на памперс и сме 5.500кг, но приятеля ми вика че са му големи и щели да му се изкривят краката възможно ли е от памперса да се изкривят... 2ката забелязвам че много следи оставя по телцето му като го сменям или да взема 2ка но на друга фирма как най правилно да разбера кой размер памперс да слагам...тъп въпрос но нямам наистина никаква представа чета на опаковките и гледам килограмите

Ползвам 2ка на Памперс - 5.800кг е. Следи по тялото няма.

# 492
На мен ако ми стиска ще ми по-неудобно, от колкото да са ми големи гащите. Според мен това е глупост 😄
Ние сме на 3ка. 2ка памперс бяха добре, а Пуфис 2ка му стискаха. 6,500 е.
3ка памперс са му малко плитки на дупето и вземам Литъл Енджълс 3ка.

# 493
  • София
Имам още 2 бр. 1-ца и минаваме на 2-ка от утре. Simple Smile

# 494
Оф, аз памперси 100 пъти сменям.  С някои се напикава, други му стискат, трети са му хлабави. Всяка седмица сме на различни. Минахме през Молфикс, лидълските, пуфис, в момента е с Памперс 2-ка, 5300 гр е.
Jamily, дано не го заразиш. Ти май беше написала, че ще ни разкажеш за твоето раждане, когато всички родим? Родили сме, я кажи какъв беше зора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт