Августовски бебета 2020 ! Тема 2

• 17 464
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Не ги щадете толкова тези деца, че след време ще търсите тихи места за приспиване.
Моето голямото отраснах навън на шум в количката. Докато беше малък съседите правиха основен ремонт точно под неговата стая. Няма тихи часове, няма нищо. Къртене, пробиване, всичко по реда си. Сега детската му гледа към един от най- оживените булеварди. За сега спи спокойно.
Надявам се и малкото да свикне на шум, защото искам да го местя и него в детската.
Голямото е спало и на басейн , и на плаж , на детска площадка. Абе, дето го свари съня Wink

# 631
Моето от родилното още не може да заспива лесно.
Не всички деца са еднакви и не всичко зависи от това как го свикваш.

# 632
  • Denmark
Като в най-добрия случай приспиваш на ръце 1 час, как да не пазиш тихо после? Иначе целият труд отива под ягодите. Sweat Smile Ние цял ден имаме гости и бебчо също беше превъзбуден и преуморен понеже всеки иска да му се радва без да мисли, че той трябва да спи.. Така му се бяха зачервили очичките. Disappointed Relieved Баща му го приспа на ръце ама малчо се предаде на секундата, а в количката се дра половин час преди това...
И аз не мисля, че на всичко можеш да го "свикнеш".

# 633
Моя заспиваше на ръце когато беше малък. Сега просто не иска на ръце и това е! Като цяло не обича да го държат легнал и все иска да го държат прав и с лице към този който го държи.
Туй да го сложиш на коленете си да го друсаш, просто забрави Simple Smile)).

# 634
И моят е същият.
Изобщо не иска да стои по гръб.
Сутрин иска да направя обиколка на апартамента, да види той и да разгледа и тогава вече мога да го сложа в люлката, която ползва за тоалетна Joy

# 635
Хахах моя ака надупен. Обикновено го усещам кога му се ака и го вземам на ръце и той се обляга на мен, надупва се и почва да ръмжи и напъва.
Какви люлки имате? Дадоха ми едно кошче в което може дори да се спи но е само с вибрации и не му е достатъчно друсането Simple Smile.
Чудя се дали да не инвестирам в една от онези електрически люлки, или вече е късно?

# 636
Моя зверски реве преди да се изака

# 637
Явно всички са зверчета като им се ака. Simple Smile
През деня ми е смешно как ака, ама като се наака в 4 сутринта и като знам, че след като го измия и сменя памперса ще се разсъни и направо ми иде да се гръмна Simple Smile.

# 638
  • София
Нашата люлка е тази:

Засега Ясен никак не я уважава. Максимум 5 мин. в нея и започва да реве. Мисля, че още не е съвсем дорасъл за нея, надявам се с времето да му хареса.

# 639
Нашата е тази
https://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=3425
Харесва му. Не стои по много в нея, но пък му е интересно.

# 640
Нашата е тази https://www.hippoland.net/cangaroo-stol-za-hranene-ljulka-niagara-bezhov-ty818
И двамата много я харесват. И големия много спеше я нея и малкото се успива в нея

# 641
Ние сме с Mamaroo 4moms, честно казано първият месец, месец и нещо ми беше незаменим помощник. На малката много и харесваше и откарваше там часове, понякога когато не можеше да спи през деня само тази люлка ни спасяваше от разнасяне на ръце. Вече все по-рядко се заседява там, но пък за сметка на това много и харесва на активната гимнастика и стои там по 30-40 мин., а аз съм я накичила с каквили не играчки допълнително Joy

# 642
Нашата люлка е тази:

Засега Ясен никак не я уважава. Максимум 5 мин. в нея и започва да реве. Мисля, че още не е съвсем дорасъл за нея, надявам се с времето да му хареса.

Нашата е същата, малкия стои по 20-30мин и му омръзва.

# 643
  • София
Нашата е същата, малкия стои по 20-30мин и му омръзва.
Мен малко ме притеснява, че не е съвсем легнал в нея и засега не настоявам кой знае колко да стои. Изглежда ми като изсулен като го сложа вътре...

# 644
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Това е нашата, намерих линк в БГ, но иначе е купена от Лидл в Англия : https://www.baby.bg/ingenuity-elektricheska-lyulka-cozy-kingdom.html
Много,много спи в нея Grinning

G.Savova, какво е ОДС?

Някой спомена, че у дома поддържа топлина 22 градуса, значи вече се отоплявате ли? Аз все още не пускам климатиците, струва ми се все още ОК времето.

Навън проверявам дали на бебето му е студено само по вратлето, така ми е казал педиатър.

Аз през деня приспивам на шум - ТВ, готвене, абсорбатор, пералня и т.н. А и детето ще трябва да свикне отсега с шумния си батко, защото баткото не може да свикне да пази тихо на бебето Grinning То са играчки,самолети,свирещи  мечове, роботи....викане, хвърляне по земята, тряскане на кутии.... Дори пуска детски на таблета на бебето и твърди,, пе то ги гледа Joy И аз като Паола, гледам да не го приспивам на тихо, защото се буди от май-малкия шум, дори отвън от някоя минаваща кола.... Вечер е спокоен, само коликите го будят. И глада, разбира се Grinning

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 00:16 от ♥ LoVeLy Wife ♥

Общи условия

Активация на акаунт