УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 22

• 42 180
  • 388
  •   1
Отговори
# 315
Някои знае ли какво АМ дават на бебетата в болницата?

# 316
  • Бургас
Хип комбиотик, поне преди две години беше това.

# 317
Преди един месец раждах там и са на хип комбиотик.

# 318
Здравейте, за издаване на болничен по време на бременност с ЛКК в събота, заплаща ли се нещо и ако да колко?

# 319
В понеделник ще ви го издадат, а за заплащането нямам идея.

# 320
Някой от вас да има мнение за д-р Деляна Статева?

# 321
Някой от вас да има мнение за д-р Деляна Статева?
Не съм доволна от нея. Миналата година,когато бях бременна моята следяща АГ отсъстваше и ме прати при нея,държание ужасно и супер груба жена. Препоръчвам ви д-р Йозджан страхотен човек,не те гледа в шепите.

# 322
Приеха ме там по спешност, заради изтекли води и прочие. Падна се процедурата при нея, но се редуват през деня и нощта още д-р Георгиовси и д-р Йозджан. С добри впечатления съм от Георгиовски, но вече два пъти на контролни прегледи съм при Статева,защото тя е извършила процедурата. Беше мила с мен и обесняваше добре без да бърза и не само с медицински термини. Затова се чудя между двамата.

# 323
Здравейте! Имам горчив опит с първото си раждане и ще се радвам на всякаква информация, но най-вече ме интересува следното:

1. При оперативно раждане, бащата може ли да присъства в операционна зала?
2. Колко време е престоят в интензивно след операцията?
3. Кога дават бебето на майката при раждане секцио?
4. Колко струва раждане секцио (за осигурени лица)?
5. Колко дни е престоят в болницата при секцио, вкл. и кога се постъпва - в денят на операцията или или ден преди това?

# 324
Здравейте! Имам горчив опит с първото си раждане и ще се радвам на всякаква информация, но най-вече ме интересува следното:

2. Колко време е престоят в интензивно след операцията?
3. Кога дават бебето на майката при раждане секцио?
4. Колко струва раждане секцио (за осигурени лица)?
5. Колко дни е престоят в болницата при секцио, вкл. и кога се постъпва - в денят на операцията или или ден преди това?
Здравейте,постъпва се в деня на датата за секцио. Сумата е около 1500 -2000 престоя е 5 нощувки 6 дена бебето се дава след като ви раздвижат,тоест на следващия ден,идват и ви питат как сте и ако се чувствате добре,ако сте успели сами да се раздвижите ви питат,кога искате да ви го доведат.Но след като ви оперират ви го показват. Аз бях в интензивното около 3 часа,докато се съвзема,след това ме свалиха вече в стаята и ми го показаха пак през прозореца. А бе на 2 3 ден вече си е изцяло при вас,пак зависи как се чувствате,дали ще можете да се обслужвате сама,но постоянно идват и ви питат как сте и иматели нужда от помощ.

# 325
  • Бургас
Доплаща се, присъства не в операционната, а в съседно помещение и гледа през стъклата. За мен е безмислено присъствие на бащата при секцио. Заплащането на самата операция е едно и също и за осигурени и за неосигурени.

# 326
Здравейте, след седмица някъде ми предстои планово секцио в Дева Мария.
Въпросът ми е :
Бащата къде стои докато трае операцията и как разбира, че е минала и че реално всичко е наред. Някой ходи ли при него да му каже накратко как са протекли нещата. И разбира се кога може да го види?
Цената дали се е запазила към 2000 лв? 🤔

# 327
Здравейте, след седмица някъде ми предстои планово секцио в Дева Мария.
Въпросът ми е :
Бащата къде стои докато трае операцията и как разбира, че е минала и че реално всичко е наред. Някой ходи ли при него да му каже накратко как са протекли нещата. И разбира се кога може да го види?
Цената дали се е запазила към 2000 лв? 🤔
Таткото чака долу в коридора,когато аз раждах август докторката се обади на ММ да му съобщи.Иначе от Информация ще ти кажат чак след 5 часа.

# 328
таткото чака доло...аз бях секцио...моя мъж е получил смс когато е започнала операцията и още един когато е приключила...аз бях с пълна упойка и когато се събудих си поисках телефона и ми го дадоха...Когато се съвзех доцент Ирмов беше при мен каза ми как е минала операцията и каза,че ще слезе да разговаря и с мъжа ми...така е и направил слязъл е долу и са говорили...

# 329
таткото чака доло...аз бях секцио...моя мъж е получил смс когато е започнала операцията и още един когато е приключила...аз бях с пълна упойка и когато се събудих си поисках телефона и ми го дадоха...Когато се съвзех доцент Ирмов беше при мен каза ми как е минала операцията и каза,че ще слезе да разговаря и с мъжа ми...така е и направил слязъл е долу и са говорили...
Моля споделете опит,доволна ли сте от Ирмов,по методът Щарк ли бяхте и бързо ли се възстановихте?Каква упойка избрахте и при кой анестезиолог?Колко ви излезе,като цена всичко?Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт