Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 55 334
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
При Румянка очакваме да се появи бащата и да набие зетя.

# 151
  • Велико Търново
Иххх... аз пък Румянка не съм я засичала още Disappointed

# 152
Най-любимата ми е на Snickers с катерач/турист, който се самосъжалява полегнал на скалите, а един пастир му хвърля унищожително критичен поглед . Звуците, които издава полегналия мъж винаги ме разсмиват .

# 153
  • София
Има една реклама за някакви бензиностанции. Обясняват нещо за един самолет. Ама аз не се сещам за технологията на бензина, а за една друга реклама за един друг самолет.

# 154
  • Пловдив
Като се каже реклама за самолет само за излитането на самолета се сещам Grinning

# 155
  • София
Ей, само вдигане на самолети ви е в акъла

# 156
Аз вече ще лудна от коледните реклами на Джъмбо и Милка. На който и канал да включиш все онази досадна песен You Got The Love...

# 157
  • Пловдив
И Аааааангал! Joy

# 158
  • София
Съвсем сериозно, започват да ме изкарват от нерви, стресирам се от рекламата на джъмбо - още при първите няколко звука трескаво сменям канала. Днес не успях и се загледах в семейството - е, няма по-тъпи физиономии!

# 159
Аз като съм заета, и не се заглеждам.
А съм заета, щот.....режа и режа, от оназ дългааааа луканка Joy

# 160
Аз като съм заета, и не се заглеждам.
А съм заета, щот.....режа и режа, от оназ дългааааа луканка Joy
И понеже не дават гости да каниш, сама ще има да си ги ядееешшш........тия 40 грама и след новата година. Joy

# 161

Аз им отговарям... "маааангал" Grinning

Или като мине "TresEmmé", аз викам "и мен ме втресе, ама..."

# 162
А моята малката вика след една реклама : "ТръТката е навсякъде !". Всъщност в  рекламата казват, че тръпката е навсякъде.

# 163
  • Ланкър, планините Овнерог
Прави ми впечатление, че повечето коледни реклами са миналогодишни (Джъмбо са изключение, естествено Simple Smile ). Не са наливали пари в нови. Криза е.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 12:36 от Гита Ог

# 164
Мен ме разсмива края на една реклама за някакъв имуностимулатор/модулатор: "Извинете, Румянка тука ли е?!" Joy
Тъй като самия препарат и обясненията за него не ме впечатляват, в началото изобщо не обръщах внимание, но забелязах, че веднага след нея един младеж пита за Румянка и все се чудех какво рекламират и кога ще дадат цялата реклама, пък то какво било. Joy
Така или иначе питането за Румянка винаги ме усмихва. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт