Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 55 336
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз си я чакам с нетърпение тази реклама, с Румянка Grinning

# 166
Само аз ли не съм "хванала" за адашката Grinning
Къде я дават по-често?

# 167
Ами ние основно гледаме Нова и Бтв, значи по тия двете с превес на Нова тв. Grinning

# 168
  • София
Броячът на Джъмбо ми е като отброяване на дните до края на присъдата. Опасянам се обаче, че тази реклама няма да я спрат след два дни, а ще я въртят до края на януари.

Любимите ми новогодишни белки на ОРТ. Всеки път ме карат да се усмихвам, на някои се смея с глас.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 20:03 от Andariel

# 169
Белките са супер. ОРТ отдавна знае как да прави заставки и шапки. Ние сме гола вóда

# 170
  • София
Представяш ли си какво мъчение за мен е да изтърпявам нашенските!

# 171
Катерици не са ли това?

# 172
  • София
Да, но на руски се казват белки. Виж колко сладко звучи белка, вместо катерица.

# 173
Да, ясно.

# 174
Готини са тия катеричоци.
Руснаците са на светлинни години пред нас в правенето на телевизия, шоу, реклами. Назад да бягат, а ние срещу тях, пак няма изгледи да ги стигнем.

# 175
Какво рекламират...сякаш не разбрах? Blush

# 176
  • София
Руснаците ли? Нищо, това са им заставки между блоковете и рекламите. Понякога правят такива закачки и по случай някакви политически събития или празници, реклама на техни предавания, спортни събития.

# 177
Аха, ясно.

# 178
  • на брега на морето
Имаше една изключително сладка реклама, но не помня какво рекламираха - в кафене седяха три красиви момичета, после дойде един красавец, седна на друга маса и си поръча кафе. Трите се чудеха как да му привлекат вниманието - най-напред му поискаха захарницата, след това лъжичката, а той все не се сещаше какво искат и накрая му взеха чашата с кафето на тяхната маса. И той се предаде - стана и седна при тях. Някой сеща ли се за тази реклама?

# 179
Имаше една изключително сладка реклама, но не помня какво рекламираха - в кафене седяха три красиви момичета, после дойде един красавец, седна на друга маса и си поръча кафе. Трите се чудеха как да му привлекат вниманието - най-напред му поискаха захарницата, след това лъжичката, а той все не се сещаше какво искат и накрая му взеха чашата с кафето на тяхната маса. И той се предаде - стана и седна при тях. Някой сеща ли се за тази реклама?
Беше нещо на севън дейс, май бисквити.

Общи условия

Активация на акаунт