Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 55 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
на кроасанчетата

Аз пак за джъмбовката реклама. Разбрах кое най-много ме дразни - горкият Рудолф така са го озвучили, все едно е болен от коронавирус и не му стига въздух. Зловещо ми става като го чуя.
А семейството както се е окичино, всичко изглежда безкрайно евтино, на шапките дори на картинка като им гледам вида и плетката, вече си представям на пипане как са.

И да се възмутя от рекламите на почистващи препарати и битова техника - готините прахосмукачки са все с мъже и всичко е представено като забавно, все едно правени за деца. Всичко, което е с жени е представено като тормоз, все жените някакви сдухани, все едно са прислужници от викторианската епоха.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 13:29 от Andariel

# 181
  • Кърджали
Само аз ли не съм "хванала" за адашката Grinning
Къде я дават по-често?

ето я и Румянка

# 182
Благодаря ти !
Така и не успях да я хвана. Хареса ми.

Ох, Румянка тука ли е hahaha
Ама и Румянка има страхотни очи.

# 183
  • Разпиляна във въображението
Харесва ми рекламата с йога майката и кредитните карти.

# 184
  • на брега на морето
Анди, а дали би пуснала линк за рекламата, която ми харесва? Търсих, търсих в Ютюб, нищо не намерих.

# 185
  • София
Поискай и ще ти се даде. Получаваш веднага! Simple Smile

# 186
  • на брега на морето
Много ти благодаря, Анди, намерих я и аз, но не е тази която търся. Става дума за момче, което пиеше кафе и една по една мацките идваха на масата му да искат захар, после му взеха лъжичката и накрая чашата с кафе. Май реклама на сорт кафе беше.

# 187
  • София
сещам се за коя говориш, но дали е на кафе или на онази сметанка към кафето и коя беше марката не помня

# 188
  • на брега на морето
Май за кафе беше, защото му взеха захарницата, после лъжичката от чашата и накрая чашата с кафе. Много сладка реклама.

# 189
  • Швейцария
Реклама на магазин. Много ми харесва.
https://www.youtube.com/watch?v=5pJCTpeqLxo

# 190
  • София
Попаднах на една нашенска реклама, някакви добавки за диабетици. Един мъж, светличът, с жълт пуловер,  горкият, едва.-едва обясняваше какви проблеми има, ама то и като става моментът да разкрие тайната - съвсеееем лекинко живна, но остави у мен впечатлението на ужасно измъчен човек, флегматичен.

# 191
  • България
Ех, много благодаря. От доста време децата ми повтарят "Извинете , Румянка  тука ли" ? и се смеят , а никъде не успявах да я намеря тази Румянка.А и по Тв вече явно са съкратили релкамата. И сега гугъл ме доведе до тази тема хаха

# 192
Ами ако гледаш ТЛС, на всеки 10 минути я пускат тази реклама, хахаха

# 193
"Пръсках, лъсках, мих и ви защитих! Идвайте деца, чака ви игра!"
Песничката много ме кефи, по скоро мелодийката и гласа, едни такива нежнички. Жалко, че е картичка. Много е приятна.

# 194
  • София
Мен точно тази песничка и цялата реклама ме ужасяват. Цял ден търкане, лъскане и миене!
Има една нова за някаква кредитна карта, с един младеж и "стана ли вече първи" или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт